Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

din capitolul hemangioame, fetita nasilor are hemangioame pe ficat, le-a decsoperit intamplator shi e;le se tot maresc , madicii nu stiu daca sa intervina sau nu cred ca le este un pic frica, ea mai are o operatie la 2 luni de stenoza de pilor, 2 sapt nu a mancat nimic shi varsa tot, asa au ajuns la spital shi asa au aflat de hemangioamele de pe ficat la eco, de atunci is intr-un stres permanent, ma tot rog pentru ei sa fie bine, am zis ca daca e nevoie o sa-i ajutam sa duca fata la operatie in Germania sau la Viena!!!Sa sparam ca macar nu se mai maresc shi vor ramane asa!!!!

Fetelor, imi pare rau ca am scris de treaba cu cadourile, mai bine nu ma bagam, in fine m-am simtit putin prost ca am zis ce imi doresc, lucru care l-am shi rezolvat ieri, eu am tot ce imi doreste inima, casele shi masinile shi toate chestiile materiale sunt asa de trecatoare,cele mai frumoase lucruri din viata mea sunt cei 2 copii ai mei , ei sunt florile mele cele mai frumoase din gradina, daca ar fi sa imi doresc ceva shi cineva acolo SUS sa ma auda imi doresc tare mult sa fie ei sanatosi shi eu la fel sa ma pot bucura de ei!!!!
Asa ca o cutiuta mica de sanatate va rog!!!!

Acuma ca tot suntem la copii diferenta intre cei 2 pitici ai mei este de 2ani shi 8 luni deci am ramas insarcinata cand cel mic avea aproape 2 ani, va spun sincer ca am suportat a doua cezariana f. usor, nici nu imi imaginam ce usor va fi, ma gandeam ca va fi foarte greu, bine conteaza shi medicul care o face , eu nu mai am acum decat un semn mic, doctorul a taiat pe aceeiasi linie, iar durerile au fost mult mai mici decat la prima.

Cred ca stiu ce cadou ii voi face mamicii mele, sper sa ii placa , la pitic nu am idee!!!sarbatorim la restaurant, dar asa vrea tare mult sa va cunosc!!!

Zumzu, nu promit nimic daca se mai poate pot veni shi eu? Acuma depinde de ora ca nu voi sta mult ca pe 9 facem 11 ani de cand ne stim shi sarbatorim la restaurant, dar asa vrea tare mult sa va cunosc!!!
revin ca sunt la cafea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Loutzy ai PM!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna dimineata!

fetele, cum se numeste crema aia din Germania pentru fimoza? Cumva Graphities Salbe? Si la noi putica e cu probleme, am inceput sa-i dau cu vitamina A dar daca e buna crema asta trebuie sa fac rost de ea.

Sotul nu are prietene doar ale lui, avem o prietena singura comuna, am fost la ea in Austria, era prietena mea dar acum e a amandurora, e super de treaba si am incredere suta la suta in amandoi.

Ma duc acum la treaba ca iar se trezeste goanga si ciuciu curatenie.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Aaaa, si am fost ieri la control oftalmologic, nu are nici o problema, a zis ca e in regula, chiar daca ni se mai pare uneori in poze ca se uita mai aiurea e foarte ok, doar peste un an sa mai mergem la control ca atunci poate face mai multe investigatii.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Irinuka, cu operatie si anestezia locala,nu am fost de fata si nici n-am intrebat detalii ca sa nu pun sare pe rana.L-au tinut cu forta in mod sigur ca alta varianta nu exista.Cand a venit cu el in salon nici nu mai plangea.

cu putulica ii trag si eu la baie usor asa cat permite, dar ce sa rtag ca e varf de ac acolo;probabil ca si l-a el s-a strans secretie pe langa. sa speram ca rezolvam cu cremele ceva

magnetism, da normal, oricine e binevenit. ca doar nu o sa zic acum tu nu. cu ora nu stiu, cum vor si fetele dar presupun ca mai de dimienata cand sunt si bebelusii mai fresh etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

mercurilis salbe de la wala e crema

Mergi la inceput

Zumzu, multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

neata la amiaza

Multumesc fetelor de raspunsuri
Eu nucile am vrut strict pt parchet..nu-s drept asa bio sa spal numai cu nuci
Irinuk ;mersi de pont cu sanytol..sa stii ca am sa iau

La mine nu-i actual indemnizatia cu bebe2..am indeplinit misiunea
Mai cand citesc de copilasi bolnavi sunt terminata;;ce scrii tu acolo Magnetism..despre bietul copilas cu hem. la ficat..brrr
Doamne fereste!..sa vina orice ..trecem peste ea numai sa avem sanatate!Asta e cel mai important!Nici nu isi da omul seama ce noroc pe capul lui ca are copiii sanatosi

Zumzu;daca voi ati facut operatia la Bucuresti..ce ati mai cautat la Viena?..undeva am ramas in urma

Cineva m-a intrebat zilele trecute despre lampa de bioptron..pt ce il folosesc la Soniuc.
Il folosesc si la Mario si la Sonia...terapie prin lumina polarizata..e f bun pt orice problema de piele..si nu numai..Merge de minune si la sinuzita..le fac 2x8 minute pe zi.. la gaza mica fac cand doarme..
Am cerut imprumut de la cineva si tot ma kk pe mine sa n-o spoarg ca e cam scumpa..
http://juliane8.wordpress.com/zepter-medical/ pt cei interesati si curiosi
Fuga la bucatarie..
Vreau sa merg si la cimitir dupamasa..sa fac mormantul bunicilor mei..mamica e plecata,matusa mea in strainatate si ea..n-are cine sa pregatesca mormintele pt Arhange.
Baietii plecati la un chef...
Suntem in relatie proasta cu tati..Am inceput sa fiu un pic mai egoista..mi-am cumparat o gramada de haine ,sa arat mai bine..am sa incep sa merg si la solar un pic..da ce-s Eu ?Pe mine m-a adus cioara?
Tot il pup in cur si nu-i bine nici asa
Deci de azi incolo ma declar iarasi femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

deci.....s a dus cu linistea
e plina scara de bormasini si flexuri, ciocane si alte scule

se trage conducta de gaze pt aia care si pun centrala

deocamdata dorm, sa vedem si cat si cum

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna pranzu

mirela te cred ca e un zgomot infernal. deci tot fara gaze sunteti?

TUnde asa mami. ma bucur ca ti-ai mai revenit. iar dl B...nu te mai supara ca ai 2 copii minunati. las k o sa ii treaca si o sa fie bine

Mayane aia cu bara de sus care mi-a terminat-o am rez. acu probl e ca nu pot da click p nimic ce e in partea de sus a ecranului. de ex, cand intru pe mail nu pot sa dau sign out si sa intru p alta adresa. sau p picasa nu pot sa dau pe pozele mele, sa ma deconectez, incarc. de la mijlocul ecranului, pot da click fara probl..offf oi rez cu asta sau tre sa iau alt pc

sotu nu are prietene, eu nu prieteni.s i nu ca e gelozie sau mai stiu eu ce. dar ne e mai bine asa. eu am prietene, el prieteni singuri. si impreuna iesim cu cupluri

cu bb2..nu stiu ce sa zic..mai ales ca astia schimba legile de la o zi la alta. parca auzisem ca vor sa bage iar trusou si banutii aia pt nastere.cine ii mai intelege si crede??

Mergi la inceput