V-ati declarat CNP-ul la recensamant?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Din cate stiu eu, telefoanele la emisiunile in direct sunt organizate din spate, de operatori, asa incat in momentul in care i s-a dat legatura moderatorului, cei din regie stiau ca nenea respectivul e beat crita. Dar ce nu face omul de televiziune pentru un pic de rating in plus!? Emisiunea a facut oarece spume in studio, sunt sigura ca si telespectatorii s-au distrat.

Interesant, la cele mai multe faze,responsabilul cu recensamantul a fost coerent in vorbire, insa nu si in logica discursului.Ma indoiesc, insa, ca, daca ar fi fost treaz, ar fi fost altfel situatia, in ceea ce priveste importanta declararii cnp-ului.

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pe mine nu ma deranjeaza sa dau CNP, ci unele din alte intrebari. Ati vazut formularul pt cei plecati in strainatate? Nu vad de ce ar trebui statul sa stie fix legat cu nume si cnp motivul pt care am plecat din tara . Si asta imi aduce aminte un pic de dosare de pe vremuri...

Daca vroiau sa adune cnp doar pe a nu face confuzii, faceau doua formulare separate, unul cu cnp si celalalt cu celelalte date, care asa ar fi fost intr-adevar anonime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

De exemplu fratele meu nu a fost recenzat!

El a locuit intr-o locuinta de serviciu , apoi a plecat in strainatate....In locuinta respectiva locuisc acum alte persoane care nu au legatura cu noi.
El nu a fost declarat de nimeni....Deci cei plecati in strainatate le mai scapa printre degete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

L-am declarat. Si-asa CNP-ul apare in mod automat pe orice fel de document sau inscris oficial.

Edit ca-i musai de spus si asta. Recensamantul mi-a dat ocazia unor noi oportunitati de bisnis. Recenzorul, vecin de bloc, s-a aratat interesat de-o colaborare profesionala (nu are legatura cu recensamantul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Vor folosi cnp-ul a unor persoane amarate , care numai grija cnp-ului lor nu au....iar din ce categorie e omu' reiese din fisa de recensamant....

Tu crezi ca toti cei saraci sunt si prosti? Ea asa iti inteleg postarea... dar cum e posibil sa fi inteles eu gresit, poate explici.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanziana27
...

Daca autoritatile erau ferme si nu s-ar fi balbait, nu ar fi dat motive hilare mediei si polulatiei, care oricum nu ia in serios autoritatile!

Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
Sapunuri 100% naturale

PAi si vina cui e ca populatia nu ia in serios autoritatile? Daca organele legislative in Romania ar face legea cum trebuie, daca organele executive in Ro ar aplica legea asa cum scrie la carte, alta ar fi situatia. Dar deja in Ro nici nu e vorba de 'lipsa de frica' fata de lege/autoritati, e vorba de lipsa crasa de respect care in Romania e 'sport national', e lipsa de respect incepand de la lipsa de respect fata de vecin pana la lipsa de respect fata de stat.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Eu am inteles ca se cere CNP-ul tocmai pentru a evita ca unele persoane sa fie inregistrate de doua ori. Noi am fi putut fi in aceasta situatie, am fost recenzati o data in orasul de domiciliu si in we in altul, in care ne-a gasit recenzorul. In rest, e o aiureala inregistrarea datelor, la noi recenzorul a bifat doar cateva casute si ne-am prins abia dupa, ca de fapt erau mai multe din ce auzisem la tv. Omul a facut economie de timp si probabil pune el restul acasa din burta. In ce masura vor coincide datele din cele doua orase, date culese si declarate de persoane diferite, e si asta alta poveste.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Tocmai ca nu e vorba de a 'corespunde' datele, ci TU trebuia sa zici recensorului (?) nr.2 ca sunteti deja inregistrati in orasul de resedinta!

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ar trebui sa fiu recenzata si eu? Serios intreb. Teoretic, mai am nationalitatea romāna, ca nu am renuntat la ea; practic, nu am cum s-o dovedesc. Buletin nu mai am de citiva ani, ca e expirat, pasaportul la fel, sint in Franta de 13 ani, mama nu mai locuieste la adresa inscrisa in buletin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Ar trebui sa fiu recenzata si eu? Serios intreb. Teoretic, mai am nationalitatea romāna, ca nu am renuntat la ea; practic, nu am cum s-o dovedesc. Buletin nu mai am de citiva ani, ca e expirat, pasaportul la fel, sint in Franta de 13 ani, mama nu mai locuieste la adresa inscrisa in buletin.

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Marox, exact in aceeasi situatie sunt. Cred ca si pasaportul meu e expirat, nu-l mai folosesc de cativa ani, de cand am primit cetatenia Canadiana. Si eu am dubla cetatenie din 2 motive (o sa-mi iau rosii de la 'patrioti' ): 1. nu ma ajuta, dar nici nu ma incurca; si 2. sa renunt la cetatenia romana ma costa $500!!! la consulat in Toronto. Probabil o ultima incercare de a face bani pe spinarea romanilor.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Si daca recenzorul isi noteaza cateva si incearca sa le foloseasca?
sau are prieteni mai dubiosi care invart "afaceri"si astia ii citesc hartiile?Astea-s variante puerile sa zicem dar cred ca e de acord toata lumea ca incredintarea CNP-ului unor oameni care-si tin timp de o luna acasa foile alea nu e o idee tocmai stralucita.Adevarul e ca se poate intampla orice.CNP-ul e un numar care te reprezinta de nastere pana la moarte..CNP-ul este practic,extrapoland putin ,numarul care te reprezinta.E chiar asa de anormal ca unii sunt deranjati de faptul ca trebuie dat practic in neant?La ce ar folosi sa stie Cnp-ul daca se fac doar statistici?Analizand formularele,singurela intrebari lgice sunt cele care vizeaza datele cu caracter strict personal.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

nu le tin acasa, le predau in fiecare seara. mi-a spus batranica ce m-a recenzat.

Mergi la inceput