V-ati declarat CNP-ul la recensamant?
Raspunsuri - Pagina 14
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaP Ati raspuns la recensamant???!!!! De ce? Nu de alta, dar unii sunt mai breji ca altii. Tocmai am citit ca politistii si alte organe de control nu au fost nevoiti sa participe la recensamant. De asta ce ziceti? Nu suntem deja romani de clasa 1 si de clasa 2? |
Zicem ca n-ai inteles bine. Politia si alte organe de control nu au fost nevoite sa participe in calitate de recenzori, ceea ce este alta mancare de peste.
aschiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Deci zau ca nu intzeleg de ce de fiecare data se ajunge la discutzii de genul asta! In momentul in care declari ca ai domiciliu in strainatae si devii posesor de pasaport cu domiciliul in strainatate,se ia automat buletinul!Asa este legal! Ca unii nu delcara si merg in paralel si cu CI(deci nu sunt detzinatori de pasaport cu doimiciliul in strainatate)este efectiv datorita birocratziei romanesti,ca nu vor sa aiba probleme in Romania la diverse institutzii! CI se retzine cind devii posesor de pasaport cu domiciliul in strainatate! Daca recensamintul se face si prin formulare on line,nu vad de ce cetazeni romani cu domiciliul in strainatate sa fie recenzatzi la vechile domicilii! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Sora mea a fost "recenzata". Se pregatise si cu datele mele, ea locuind la casa care ne apartine la amindoua (si ultimul meu domiciliu din tara). EU am pasaport cu domiciliu in strainatate (si deci nu mai am buletin). Ca nu o fi fost bine scolit cel care a facut recensamintul sau o fii fost, nu stiu. Doar ca nu a luat si datele mele, motivind ca voi fii recenzata ulterior (cum, nu a mentionat).
andacos spune:
Pai mie mi se pare ca a procedat corect!
Eu sper sa nu persist in greseala,dar este recensamintul populatziei si a cladirilor din Romania!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Pai mie mi se pare ca a procedat corect! Eu sper sa nu persist in greseala,dar este recensamintul populatziei si a cladirilor din Romania! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Nu cred ca e numai pt cei din tara. Bineinteles pt cei din afara nu e in formular despre cladirirle lor din afara. Uita-te aici : http://www.recensamantromania.ro/instrumentar/ .
RosenB spune:
Eu ma intorc in IL anul urmator si prin urmare am prins recensamantul.Sincer nu mi-am facut probleme in privinta CNP-ului,oricum organele competente au toate datele populatiei...