V-ati declarat CNP-ul la recensamant?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:

consulatul roman de la München ne-a retinut CI, cand am schimbat pasapoartele acum doi ani. CI nu se justifica daca domiciliezi legal in strainatate. asta ne-a spus consulul roman.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Locuim perfect legal in strainatate. CI fiind valabil pana in 2013 cand nu mai am cum sa fac altul pentru ca nu mai am domiciliu in Ro, nu am mai facut procedurile de renuntat la el si trecut adresa din strainatate pe pasaport. Pentru ca e o adevarata tevatura cu acte traduse din suedeza in romana, pentru care nu am energie sa umblu.

Ma pot legitima cu CI sau pasaport aici in Suedia, fara probleme. Chiar daca am statut legal in Suedia, cu numar personal, casa si job. :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu mi-a declarat CNP-ul. Oricum, doar pe garduri nu gasesti scrise CNP-uri.
Bineinteles ca asta-i si un motiv de disputa politica. Opozitia indemna oamenii sa nu-si declare numarul ala. Cica se vor fura voturi.
O prostie. Ca si cum cineva ar fi prost sa creada ca, daca vor, cei care detin puterea nu pot afla CNP-urile oamenilor...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Ligia, eu am trimis formularele on line aseara si am primit confirmarea. Nu stiu daca se mai poate si astazi.
Nu stiu daca s-a practicat si in alte orase transmiterea formularelor on line. Eu sunt din Bucuresti

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Cum ai trimis formularele on-line? La ce adresa de e-mail si de unde ai primit confirmarea? Te intreb pentru ca si eu astazi am trimis formularele on-line la adresa de e-mail a primariei sect.4 care se gasea pe site-ul INS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:

consulatul roman de la München ne-a retinut CI, cand am schimbat pasapoartele acum doi ani. CI nu se justifica daca domiciliezi legal in strainatate. asta ne-a spus consulul roman.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Locuim perfect legal in strainatate. CI fiind valabil pana in 2013 cand nu mai am cum sa fac altul pentru ca nu mai am domiciliu in Ro, nu am mai facut procedurile de renuntat la el si trecut adresa din strainatate pe pasaport. Pentru ca e o adevarata tevatura cu acte traduse din suedeza in romana, pentru care nu am energie sa umblu.

Ma pot legitima cu CI sau pasaport aici in Suedia, fara probleme. Chiar daca am statut legal in Suedia, cu numar personal, casa si job. :).

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Deci zau ca nu intzeleg de ce de fiecare data se ajunge la discutzii de genul asta!

In momentul in care declari ca ai domiciliu in strainatae si devii posesor de pasaport cu domiciliul in strainatate,se ia automat buletinul!Asa este legal!

Ca unii nu delcara si merg in paralel si cu CI(deci nu sunt detzinatori de pasaport cu doimiciliul in strainatate)este efectiv datorita birocratziei romanesti,ca nu vor sa aiba probleme in Romania la diverse institutzii!

CI se retzine cind devii posesor de pasaport cu domiciliul in strainatate!

Daca recensamintul se face si prin formulare on line,nu vad de ce cetazeni romani cu domiciliul in strainatate sa fie recenzatzi la vechile domicilii!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

recensamantul se face pe formulare on-line (de fapt, semi-online, ca tre intai sa obtii pe e-mail aprobare de la primarie si apoi sa il trimiti inapoi scanat) numai in bucuresti si e o gaselnita in timpul "jocului".

cat despre CI cand nu ai domiciliul in romania - e legal, isi face acum matusa-mea (care e plecata de douajde ani) si a venit momentan in ro (pastrandu-si domiciliul in strainatate).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

cat despre CI cand nu ai domiciliul in romania - e legal, isi face acum matusa-mea (care e plecata de douajde ani) si a venit momentan in ro (pastrandu-si domiciliul in strainatate).

Asta este alta treaba!

Si eu imi pot re -face oricind CI in Romania,insa CI se retzine cind esti posesor de paspsort cu dom.in strainatate!

E lege romaneasca...ce sa-i faci!Intii il predai dar apoi(contra unor taxe bineintzeles)il potzi lua oricind inapoi!(ei nu chiar oricum si oricind dar daca vrei...!!!!)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana, eu nu am spus ca am pasaport cu domiciliu in strainatate.
Pentru asta am nevoie de traduceri de acte din suedeza in romana de care spuneam ca nu am energie sa ma apuc sa umblu...atat.

Ca sunt in ilegalitate fata de legea romaneasca, poate...imi asum raspunderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Ati raspuns la recensamant???!!!!
De ce?
Nu de alta, dar unii sunt mai breji ca altii. Tocmai am citit ca politistii si alte organe de control nu au fost nevoiti sa participe la recensamant.
De asta ce ziceti?
Nu suntem deja romani de clasa 1 si de clasa 2?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Dana, eu nu am spus ca am pasaport cu domiciliu in strainatate.
Pentru asta am nevoie de traduceri de acte din suedeza in romana de care spuneam ca nu am energie sa ma apuc sa umblu...atat.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Am intzeles!Adica stiam...insa felul in care ai forumlat partea aia cu valabilitatea CI,domiciliu stabil in Su si paspaortul,e putzin ambigua!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Mie mi se pare normal ca cetatenii romani cu domiciliul in strainatate (nu cei care au renuntat la cetatenie) sa fie recenzati. Altfel cum am afla nr romanilor din afara? Recensamantul este pt a afla nr romanilor -nu numai al celor care se simt romani ci a celor care (mai)sunt oficiali romani, din care x in tara si y in strainatate.

Bun, OK, si mie mi se pare normal, dar concret, cum o pot face?!!

Mergi la inceput