Sunt o mamica in devenire pentru prima data, am abea 6 saptamani de sarcina si astept cu nerabdare sa creasca burtica ca sa simt si eu ca sunt mama.
Sunt o fire foarte emotiva si sper sa ma descurc cu bine in urmatoarea perioada a sarcinii cat si dupa sarcina.
Sunt din Bacau, abea am terminat facultatea si nu sunt in cautarea unui job, desii am incercat vre-o 2 luni, deoarece consider ca e timpul sa-mi fac curaj sa plec in afara. Sotul meu e plecat de ceva timp, a venit ultimii 2 ani de a stat in romania sa vedem daca ne descuram aici, a fost bine dar nu exista o sansa pentru mai bine. Suntem abitiosi si de aceea vrem sa facem sacrificii pentru ca acuma avem un motiv in plus.
Sunt constienta ca e foarte dificil, in special pentru mine, pentru ca sunt o fire exagerat de sensibila si de aceea imi trebuie multa forta sa plec, mai ales daca nu am o siguranta acolo.
In rest mamicilor sper sa ne cunostem mai bine si sa avem fiecare dintre noi o sarcina usoara, fara probleme si sa fim puternice pentru ca asa suntem noi femeile, puternice, si meritam tot ce-i mai bun. Multa sanatate si credinta! Va pupa Diana!
Bine ai venit in comunitatea DC diana iti dorim o sarcina usoara si frumoasa, si te asteptam pe formul cu burtici si generatii de mamici Odiseea sarcinii in 40 de saptamani