Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Deny eu ma bucur de greturi nu am nimic impotriva lor daca sunt de la bebe doar sa nu fie altceva.
Acum va las ca plec la sora mea, astazi isi sarbatoreste ziua implineste 50 de ani, asa ca o sa fiu un pic ocupata dar imi iau laptopu.
Va pupic

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

La multi ani surioarei tale! Ma rog sa fie cu ochisori aceasta greata!

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Multumesc, surioara mea e cea mai mare dintre copii, dupa urmeaza 7 baieti si dupa 10 ani urmez eu si sora mea are 2 copii mai mare ca mine si unul mai mic frumos nu?
Am nepoti mai mari ca mine.
Fetelor ce am uitat sa va zic ieri dimineata ma ustura in gat si am baut un theraflu fara sa imi dau seama si fara sa gandesc oare am gresit foarte mult? Ma gandesc cat de fara minte am fost cand am baut theraflu si cand am dansat azi noapte mai ceva ca la nunta la mine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Miha eu cred ca o doza de theraflu la 7 dpo nu iti face rau.De acuma paracetamolul e baza pentru orice
Deny nu mi-au venit uratii.Doar ca testele sunt tot negative,si din experienta mea,se pozitiveaza repede.Nu e 100%,ca doar orice se poate intampla,dar eu asa simt.Plus ca asa dicteaza si simptomele.Am avut dureri de cm din z5dpo pana z10dpo,apoi pauza,si acuma ma dor salele,asta la mine e semn sigur ca vin uratii .
Multumesc fetelor pentru raspunsuri in legatura cu progesteronul.O sa iau pana la 14 dpo,asta daca nu vin uratii intre timp.

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Nu am putut sa dorm deloc aseara, mi-a fost f rau...sper sa imi treaca odata raceala asta, ca nu imi place ...
Alex, sper sa fie luna cea buna la tine, ca arata super promitator, dar stiu ca ai sa zici ca ai mai avut luni de astea. Te inteleg perfect cu botezul, eu astept sa se nasca zilele astea al doilea finut.
Mihaa, La multi ani!!! pt sora ta si sper sa fii si tu dintre cele care au semne de bebe de la 5dpo
Bondar, Bine ai venit!!
Simo, din pacate nu am ce sa-ti zic, sansele sa ramai insarcinata cu un singur folicul sunt ca si la celelalte fete, ca si ele au unul deobicei. Stiu insa ca e greu, ca dupa ce faci stim sa ai asa slab rezultat, la fel patesc si eu un folicul dupa atatea zile de injectie. Acum nu stiu de menopur, dar cred ca e acelasi lucru ca si puregon, din propie experienta iti pot spune, ca in ultimele zile mi s-a intamplat sa creasca brusc foliculul. Dar e adevarat ca nu am avut niciodata mai mare de 19. Analizele respective se fac f dimineata si nemancata, din cauza prolactinei. Pe mine ma pune sa stau si 30 min intinsa inainte sa imi faca prolactina, dar cred ca depinde de laborator. Prolactina marita impiedica ovulatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Kimmy, nu vreau sa te superi pe mine, dar temperaturile sunt cam joase pt bebe. Sper numai sa fie din cauza ca e mai frig in casa si eu sa ma insel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha la multi ani surioarei tale, iar despre greturi poate e un semn de Doamne ajuta, daca nu rezisti mergi marti sa iti faci un beta iar despre teraflu nu are ce sa te sperie asa ca stai linistita
Yna multumesc tare mult
Bondar bine ai venit printre noi si poate pleci cat mai depede de aici la odisee, imi pare tare rau prin ceea ce ai trecut
Kimmy pana nu apar rusii mai ai o speranta
Gaby fa o baie fierbinte, i-a un paracetamol si baga-te in pat, sanatate multa

Va pe toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bondarrr

buna seara fetelor. eu sunt din craiova si de 6 ani astept sa se intample minunea de a deveni mamica.am periat un pic forumul vostru si m-am hotarat sa ma inscriu si eu,poate asa o sa-mi fie mai usor sa trec peste toate si in acelasi timp pot sa va povestesc si eu din experientele mele iar voi sa mi le impartasiti pe ale voastre

Bine ai venit! Speram totusi sa nu stai foarte mult pe aici si sa pleci la odisee cat mai repede!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Buna Gaby,

Multumesc pentru raspuns. Incerc sa ma mentin optimista, desi imi e foarte greu. Oricum aseara era de 13 mm, si dupa aia am mai facut 2 injectt, de asemenea azi mai fac 2. Sper din tot sufletul sa creasca, sa ajunga cel putin la 19 mm..
Referitor la analize, pot sa le fac si maine, in Z12 de CM? O sa fie relevante rezultatele? stiu ca de obicei se fac in Z3
Va pup pe toate, si o duminica placuta in continuare

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna dimi
Nu am putut sa dorm deloc aseara, mi-a fost f rau...sper sa imi treaca odata raceala asta, ca nu imi place ...
Alex, sper sa fie luna cea buna la tine, ca arata super promitator, dar stiu ca ai sa zici ca ai mai avut luni de astea. Te inteleg perfect cu botezul, eu astept sa se nasca zilele astea al doilea finut.
Mihaa, La multi ani!!! pt sora ta si sper sa fii si tu dintre cele care au semne de bebe de la 5dpo
Bondar, Bine ai venit!!
Simo, din pacate nu am ce sa-ti zic, sansele sa ramai insarcinata cu un singur folicul sunt ca si la celelalte fete, ca si ele au unul deobicei. Stiu insa ca e greu, ca dupa ce faci stim sa ai asa slab rezultat, la fel patesc si eu un folicul dupa atatea zile de injectie. Acum nu stiu de menopur, dar cred ca e acelasi lucru ca si puregon, din propie experienta iti pot spune, ca in ultimele zile mi s-a intamplat sa creasca brusc foliculul. Dar e adevarat ca nu am avut niciodata mai mare de 19. Analizele respective se fac f dimineata si nemancata, din cauza prolactinei. Pe mine ma pune sa stau si 30 min intinsa inainte sa imi faca prolactina, dar cred ca depinde de laborator. Prolactina marita impiedica ovulatia.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Citat:

Buna fetele.
Scuze dar ieri nu am putut intra ca am plecat dimineata tare sa dea sotul declaratii si sa se inteleaga cu celalalt, pana la urma am cheltuit vreo 4-5 milioane plus ca crede ca are franciza la casco care trebuie sa o plateasca el ca carutasu de unde si daca ajungeam la proces nu se stie ce mai era.Am venit tarziu si am plecat la nunta la un coleg de-al lui fetelor m-am distrat ca el era negru de suparare si am incercat sa il iau cu vorba dar dimineata pe la 4 mi-a venit rau si am inceput sa vomit imi era rau de la orice miros si de dimineata iar imi vine sa vomit .
Oare e posibil sa fiu insarcinata dar eu cred ca e mult prea devreme ca sa imi fie rau, acum mi-a facut sotul un ceai de menta si soc si incerc sa vad daca pot sa il beau.
Beta la cate zile dupa ovulatie iese daca ar fi sarcina?
Doamne daca citesc fetele care spuneau ca suntem disperate la 5 zile dupa ovulatie o sa aiba subiect.
Dar sa stiti ca ieri carutasul avea o drjba si mirosea a benzina si de atunci a inceput sa mi se intoarca stomacul pe dos, plus ca azi i-am zis sotului ca tot miroase urat in casa nu imi place nimic.
Am ovulat duminica sau luni ca miercuri cand am fost la eco deja ovulasem dar e mult prea devreme sa fac test si nici nu indraznesc mai astept putin, sunt ziua 23 de cand a fost ciclu abundent adica sangerare dar daca pun si spotingul ziua 25
Sfatuiti-ma ca nu stiu ce sa fac

Miha, super , luna asta probabil ca e minunea cea mare si la tine! Stai linistita si nu te mai stresa, incearca sa iei totul cu calm. Cat despre beta hcg eu te sfatuiesc sa mai astepti un pic. Dupa fecundatie trebuie sa treaca 10-14z ca oul fecundat sa ajunga in uter si sa se implanteze acolo, abia in momentul in care e implantat, incepe beta hcg sa secrete, pt ca valorile sa fie depistate in sange, mai poate dura o zi. Deci eu zic ca poti sa faci beta dupa z11, dupa z15 ar fi si mai sigur ( dar stiu ca e greu cu rabdarea).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna dimineata fetele mele dragi
Ahhh Miha, eu zic ca e bebe deja. Azi ai fi in 7DPO, so, daca faci maine HCG, o sa se vada. Asculta de Stefulici, stai linistita si ocupati mintea, timpul cu altceva si o sa fie bine. Nu te stresa. Greturile si mirosurile astea poate fi chiar de la bebe ca ai fost f agitata cand sotul cu accdidentul, si bebe iti da un semnal: "stai mami linistita ca imi faci rau!!!" Asa ca asculta de greturi si bucura-te de ele, da, nu glumesc, bucura-te de ele asa cum Ylari e bucurooaaaasa de greturi ca e semn de la bebe. Te si sa fii calma.

Stefulici, esti tare cu faza "violul".
La Ylari si Felcitity invers, eu ma incadrez langa ele ca si al meu la fel "a stiut" ca e momentul!

Bondar, bine ai venit la aspirante si iti doresc sedere cat mai scurta. Imi pare rau prin ce ai trecut .
Scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare, ca mesajele tale apar cu intarziere.

Kimmy, Yna, nu va descurajati. Nu va pierdeti speranta
Yna, are dreptate Stefulici. Daca tin minte parca ai ovulat tarziu, ziua 17 parca, nu? Stii motoul nostru: pana nu vezi rosu mai e speranta.
Kimmy, chiar ti-a venit rusii? Sau ai doar test negativ?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Deny, draga, nu e vorba despre mine, e vorba despre Kimmy si mrenescu, eu am ovulat in z19 sau z20 si oricum mai am de asteptat pana sapt viitoare, pe 5 ar trebui sa-mi vina menstruatia, care sper sa nu mai vina 9 luni!

Oricum, Kimmy si mrenescu, fiti optimiste, va incurajez si eu ca si toate fetele, pana nu vine menstruatia, nu puteti sa spuneti ca nu sunteti, dupa cum i-am rasp la Miha, e valabil si pt testele de sarc, dar se adauga o zi in plus, pt ca beta hcg sa ajunga in urina, deci trebuie sa treaca intre 12z si 16z. Capul sus! Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Citat:

Deny eu ma bucur de greturi nu am nimic impotriva lor daca sunt de la bebe doar sa nu fie altceva.
Acum va las ca plec la sora mea, astazi isi sarbatoreste ziua implineste 50 de ani, asa ca o sa fiu un pic ocupata dar imi iau laptopu.
Va pupic

La Multi Ani! pt sora ta!Sanatate si fericire si sa aiba norocul sa devina matusa bebelui tau cat mai repede!

Mergi la inceput