Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am cugetat indelung, dar eu nu stiu data cand l-am conceput pe Gulia; stiu doar circumstantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetele!!, la mine inca e dimineata asa ca dau o cafea cu lapte si scortisoara, optional zahar brun.

Am vazut ca ati facut un chestionar, tare as vrea sa ma bag si eu in seama dar poate mai pe seara ca va trebui sa o iau pe gaza de gradi.

Acum va las poze cu noi de www.facebook.com/media/set/?set=a.111021682344111.18008.100003088405795&type=1&l=449a534b6d" target="_blank">Halloween, pana nu ajungem la Mos Nicolae.
Pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Neata fetele!!, la mine inca e dimineata asa ca dau o cafea cu lapte si scortisoara, optional zahar brun.

Am vazut ca ati facut un chestionar, tare as vrea sa ma bag si eu in seama dar poate mai pe seara ca va trebui sa o iau pe gaza de gradi.

Acum va las poze cu noi de www.facebook.com/media/set/?set=a.111021682344111.18008.100003088405795&type=1&l=449a534b6d" target="_blank">Halloween, pana nu ajungem la Mos Nicolae.
Pupici

Dumnezeule, cum arata Gaza mica!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

pup fetele
pai sa vedem atunci
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
tot ce scrie Isabel Allende imi place tare mult, "Portret in sepia" de ex
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
eu incerc sa nu mai judec pe nimeni, indiferent de aparente (recunosc ca nu-mi iese intotdeauna , dar macar ma straduiesc, nu?).

3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
plimbarile, calatoriile, iesirile in general, chiar daca sunt numai pana la Real sau pana la mama
4.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
petrecere mare cu copii din bloc, bunica care mi-a fost tare draga imi pregatea un tort, specialitatea ei, la care muncea saracuta cate trei zile, si an de an facea mai multe foi sa-l faca si mai mare, iar tata facea rost, numai el stie cum, de Pepsi la sticla de sticla care era la mare cautare...amintiri frumoase, ce mai
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
papusa Malina, o papusa din aia teapana imbracata in mireasa si cartea "Mihaela, prietena padurii" pe care o am si acum si pe care am citit-o de cel putin 20 de ori.

6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
cand am luat paduchi de la fetita vecinilor bunicilor (de etnie rroma, ca tot veni vorba, dar de care eram putin spus fascinata)si tot chinul indepartarii musafirilor nepoftiti cu gaz si alte leacuri babesti sau mai putin babesti si pieptanatura duminicala in cautarea lor pe tot timpul gradinitei si a scolii primare
, 7. Cum vi se zicea cand erati copii?
Andruska
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
cand am facut 27 de ani m-a dus sotul pe nv un weekend la Paris, mi-a facut bagajul, m-a luat de la birou si direct la aeroport, iar la Paris a avut totul organizat pana la ultimul detaliu, cu flori si cos de fructe in camera, croaziera, cabaret, tot dichisul
eu i-am facut o petrecere surpriza, slabut comparativ, stiu

9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
turte de craciun
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
ma mai gandesc si revin
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
Adele-Someone like you
Lady Antebellum -Need you now
Bruno Mars-Just the way you are

Vedeti sper cu cata seriozitate am raspuns. In curand poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Si sa-i raspund repede si pentru Pisigri: Problema cu faptul ca se inchid parcurile si magazinele repede (ora 7)se reflecta in imposibilitatea noastra de a ne distra afara. Aici se intuneca foarte repede pe la 5.30 e deja bezna, copii pleaca acasa pentru ca se culca devreme asa ca atunci cand Gaza mea e apta de a iesi dupamasa afara, aprox ora 6-6.30 nu prea mai avem ce face decat sa ne plimbam zapauce pe strazi ceea ce nu e incantator nici pentru mine nici pentru ea. Am incercat o tentativa de a merge in parc macar pentru jumatate de ora si am ramas inchise in parc asa ca nu mai repet experienta. Iar statul in casa este ucigator si pentru mine care ajung cu creierul fundite si pentru ea care are ff multa energie si orce as inveta si orice ne-am juca se plictiseste si la un momendat nu mai are stare.
Dormitul la ora 19-20. Pai aici copii nu dorm la pranz, de la varzsta de 2 ani unii chiar si mai mici, copii nu mai sunt culcati la pranz. E un obicei vechi si impamantenit exact asa cum e la noi necesitatea de a dormi la pranz. Explicatia reala e ca parintii se respecta asadar culca copii devreme ca ei sa poata iesi la teatru, film, pub etc si nu ii culca la pranz pentru ca stau afara in oras la plimbare si nu isi sacrifica programul pentru copil. E nu sunt de acord cu practica lor desi din anumite puncte de vedere ar parea ok. Am vazut copii mici de 2-3,4 ani cum atipesc rupti in orice conditii prin carucioare la plimbare (tocmai din considerentul ca ii cara peste tot aici englezii au mai toti trolere cu ei chiar si pentru copii mai mari de 6,7 ani). La gradi nu au optiunea de a dormi, dupa masa de pranz li-se citesete o poveste si satu tavaliti pe jos motaind pana vin parintii sa ii ia la ora 1 sau 3.De la 4 ani incepe asazisa scoala (sistemul de stat obligatoriu) unde clar nu mai dorm si au obligatori ore pana la 3. Eu ma lupt din greu sa mai pastrez programul de acasa macar pana mai creste pe la 4 ani.
pup fug la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gaza este dementiala.

Bine ai venit in gasca noastra Amalia

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

1.Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?Elisabeth Gilbert – Mananca, roaga-te, iubeste ! mie tare mi-a placut si e usurica, de citit printre activitatile cu picii

2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
Sa incercam sa facem doar fapte bune si de care sa nu ne fie rusine apoi , sa ii ajutam pe cei care au nevoie si sa incercam sa le facem o mica bucurie si mai presus de toate :sa fim mai ingaduitori

3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
Sa mergem in excursii, sa ne plimbam !!

4. Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
Pai cand eram copil, acasa in familie cu tortul clasic cu lumanarele, apoi din liceu incepand, mergeam la munte unde firma tatalui meu avea o cabana de protocol si tare bine ne distram acolo !!

5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
Ursuletul mare de plus primit la aniversarea a 14 ani de la colegi pe care l-am botezat Paul si il mai am inca si acum, nu e chiar din frageda copilarie dar se pune, nu ?!

6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
Aaaa de la cutremurul din 1977, deci aveam 2 ani si eram la bunici, imi amintesc cum se clatinau paharele si bunica imi spunea sa nu ma sperii ca a intrat pisica-n casa
Si mi-a mai adus aminte Bianca de una :nu stiu cati ani aveam dar sigur sub 6 ca eram tot la bunici, m-am gandit eu sa-mi bag niste nasturi in nas ca sa-mi iasa pe gura , nu mi-a reusit experimentul dar au tras ai mei o sperietura zdravana

7. Cum vi se zicea cand erati copii?
Tot Moni

8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
Cea de anul acesta de ziua lui; el m-a surprins ff placut acum cativa ani de ziua mea cand a complotat cu colega si prietena mea de la birou pt cadou si mi-a luat un set de argint pe care mi-l doream plus inca cateva chestii, am ramas cu gura cascata avand in vedere ca el nu se pricepe la cadouri

9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
Ne sunam de fiecare data cand suntem plecati si ajungem/plecam de/la destinatie

10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
Personaje pitoresti nu prea am avut, nu suntem o familie numeroasa asa ca personajele sunt putine, da' bune !!
Va povestesc o intamplare in schimb: cand s-a nascut fratele meu a avut par fff mult si negru asa ca in maternitate l-au schimbat din greseala cu un pui mic de tigan, noroc ca mamei mele i s-a parut ca nu e puiul ei si a cerut investigatii , pe tema asta tot faceam glume pe seama fratelui meu cum era sa ajunga el la niste neamuri mai negricioase

11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
Sincer tot melodiile vechi ma atrag iar la cat de mare dansator e Pisi nu prea am ocazia sa ma unduiesc alaturi de el, la chefuri dansez doar eu de obicei

12. Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie? Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii? Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?
In principiu da, am prieteni baieti cu care ma inteleg ff bine, am si prietene ff bune dar inca nu am gasit persoana in fata careia sa imi deschid sufletul 100% si ea la fel, poate nici nu o sa o gasesc vreodata
Eu zic ca ma inteleg bine cu toata lumea, mie imi plac oamenii mult de tot !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

dovlecelul meu la petreceera de Halloween https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Serbare#

si niste poze de asta vara, ca sa ne cunoasteti si pe noi
https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Duni201102#

acum sper ca se si vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noroc cu chestionare le ca se mai anima atmosfera pe aici !!

Gazo , savurez diseara pozele !! bine ca ai dat pe aici !!

AlexAndra, bine ai venit !! baga rapid niste mesaje si apoi obligatoriu poze !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

bine v-am gasit gagici merci de primire
cum fac sa-mi pun si eu poza de profil si poze la semnatura?

Mergi la inceput