Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

hai sa va dau la citit si ceva simpatic, actual si in general foarte adevarat , ca doar tre sa scap de monitorizare, nu?

• PENTRU WEEKEND ...
Barbatii si gratarul:
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce fara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana
in fata gratarului.

Si aici vine punctul cel mai important al intregii
desfasurari:
4) BARBATUL ASAZA CARNEA PE GRATAR!

5) apoi urmeaza mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara
6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie
importanta si mai comanda totodata inca o bere, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta

Si apoi inca un punct foarte important!
8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!

9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele

Si din nou, foarte important!
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!

12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

AlexAndra, nu pot sa vad pozele dar deduc ca sunt facute la Duni, daca mergeati anul trecut dadeati peste noi gasca de pe forum

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

anul trecut am fost la Turci, cam in contratimp cu voi..
poate va prind anul asta pe undeva, desi tare ne-a placut la Duni, s-ar putea sa repetam figura de anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

bine v-am gasit gagici merci de primire
cum fac sa-mi pun si eu poza de profil si poze la semnatura?

Hellooo bacaul !!!
Nu-mi vine sa cred ca dupa 3 ani de forumit intra aci si o bacaoanca de-a mea

Bine ai venit printre noi, suntem o gasca de milioane care organizeaza intalniri prin tzara si am avut si eu placerea sa vin la una dintre ele... daca stai pe langa noi poate ai ocazia sa vii si tu la intalniri, sa cunosti minunile de martie-aprilie.

Fetita ta este o delicioasa, vad ca merge la gradinitza (e la camin?).
Eu am un ficior de 2,7 luni (27 aprilie) iar saptamana viitoare dam nas cu gradinita (ne primeste educatoare chiar daca nu avem 3 ani, ideea e sa se acomodeze).

Voi raspunde si eu la intrebari dar ceva mai tarziu, dupa ce termin cornuletzele si biscutii dupa o retetea SUPER-USOARA

Mergi la inceput

Merci Ramona, pai ramane ca noi doua sa ne vedem prin parc cu strengarii, nu?
Da, Amalia e la o gradinita particulara deschisa acum, de care sunt foarte multumita, asta dupa ce am mai incercat si o alta, dar de unde am mutat-o dupa doua saptamani. S-a adaptat foarte bine, (cu exceptia mataileii invariabile de dimineata), sta pana la ora 4, mananca bine, se joaca, fac iesiri, asa ca sunt sigura ca vei avea si tu o surpriza placuta si mai ales neasteptata. Dar de raceli sa stii ca n-o sa scapi, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Va rog io frumoas, adaugati chestionarului si intrebarile lui Pisigri si pe cele ale Aneimariame

Alexandra, ma bucur ca ti-ai facut curaj.

Gaza mica e incredibil de frumoasa!!!!!!!!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn cum a fost la nunta?
Dar la munca cum e? Ti-ai (re-)intrat in "formele academice"??

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Alexandra, ce simpatica e Amalia!!!Si tu esti o zambareata...mie imiplac zambaretele, asa ca welcome again!

Ina,...asa doar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
Nu ma pricep la "carti usoare", dar.. parca te-as vedea citind [in acest prezent] Regina Margot.

2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
Sa nu dam importanta prea mare nemultumirilor de zi cu zi, "gen" probleme colegiale la serv, pierdutul zilei de licitatie pt parcare, sfat necerut de la vreo baba din parc etc, si sa dam importanta mai mare adevaratelor probleme ale celor din jur [multi ne gandim de ex ca intr-o zi o sa mergem la centrul x sa donam ceva, dar mai mereu acea zi nu are loc "azi"...]

3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
Mersul pe barna/margine de trotuar [eventual cu spatele si ochii inchisi :)]

4. Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
Pana in cl 12 doar cu cateva prietene, facea mama "sendvisuri" si beam Ci-Co, apoi sigur ne uitam "pe pereti", la Diascol [proiectie filmulete, eu citeam, am talent mult la intonatie pt mine :)))]. Apoi, din fac, cu colegii si prieteni, dansul de baza, mai deloc pupat, eram chiar retarzi... privitul era piesa de baza :))

5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
Lunahod. Masinuta argintie cu roti de tanc, de mers pe "Luna", luata de la "detzkimir" din Moscova, de tata.

6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
Cand eram la gradi [sau casa de copii, nu disting amintirile], ne puneau la somnul de pranz, erau paturi unul langa altul cu zabrele [de astea cred ca era totusi la casa de copii] si eu nu iubeam somnul de zi si cum ieseau doamnele pe hol, noi jucam un joc leapsa: cel desemnat sarea din pat in pat si cand se deschidea usa pac, se arunca unde nimerea, ca doamnele se uitau doar sa nu se vada capete la orizont, nu cati erau in pat. Si imi amintesc perfect ca atunci cand era randul meu incercam sa "calculez/programez" cat de iute sau lent sa sar a.i, sa "nimeresc" in patul unui anumit baiat :))) cand ajungeam prea repede, ma tot uitam la usa, nu se deschide oare, ca sa am motiv sa ma "arunc" in pat... Oooo, ce chestie mare era sa ajungi langa x, y :)))

7. Cum vi se zicea cand erati copii?
Hmmm, in clasa 6 eram in tabara de iarna la Cota 2000. Zapada, frumos. Mie imi placea de un baiat de la clasa paralela, Alexandru, si lui un pic de mine. Normal, max priviri, glume, v-am zis, retarzi, nu ca azi: ziua 1 luat id mess, ziua 2 smsuri, ziua 3-8 plimbari, pupaturi, ziua 9, vazut pe FB ca e in relation cu alta, ziua 10 bocit la scoala cu alte fete ca a dat-o jos una naspha [din poze de FB], ziua 11 acceptat cerere freind la la alt id de mess, si apoi iar . Buun, si, revenind in tabara, se faceau jocuri prin zapada mai mult, baietii se laudau/intreceau pe cate fete au sapunit [uram sapunitul... abia mare am inteles ca trebuia sa-l iubesc, si sa-l folosesc pe post de environment de pupat]. Euu, ca sa nu ma dau batuta [si cica sa ma remarc si mai cu motz in ochii lui Alexandru], m-am luptat barbateste cu oricare. Chiar si cu el. Pumni, picoare, glezne, care mai tare sa il darame pe celalalt. Nu a invins nima, a renuntat. Eu mandra. Peste 2 ore ne intorceam la cantina si baietii numarau scorurile: eu 5 fete, eu 8 etc... Si el, febletea mea zise: "Eu sunt cel mai tare ca le-am sapunit pe TOATE! AAAA, mai putin pe animalul ala in rosu ". Eu stupefiata... ma gandeam.. oare mai e posibil sa ma placa, fiind, pentru el, doar un animal in rosu?????? In tabara din vara apoi, ne-am insurat [un coleg era preot, alti parinti, etc :)))] Apoi a plecat fiecare la alt liceu si nu am apucat sa facem si copii :)))

8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
Hmm, lui daddy... i-am trimis info despre centrale eoliene pt proiectul de master chiar cand nu mai spera sa isi poata termina dizertatia la timp... Lui Zari... ca am facut copil cu daddy

9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
Sa fugim [acu mai rar din lipsa de banet] din cand in cand o zi la Predeal.

10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
Tata la liceu, anii de razboi, tata in gazda la Tg-Jiu, abia reusea mama-mare sa coasa cearceafuri sa poata plati chiria... Gazda avea si ea un baiat, tot la liceu. Cand facea desert, gogosi, le dadea doar baietilor chiriasi, vreo 4, ca era saracie... apoi adauga: eu doar pt voi am avut sa fac, pt ca parintii vostrii platesc. La al meu nu am avut, dar, ca sa nu pofteasca, poate ii dati voi un pic de la voi.. doar jumate!. Si tata calcula in gand [bosumflat]: pai cum vine ma, eu mananc 1/2 iar baiatul gazdei, cate-un pic, mananca 4 jumatati, adica 2 intregi???? Si ii zicea gazdei ca nu-i corect. La care gadza: stii ceva, tu asta cu matematica sa mergi la bucuresti sa ii inveti pe aia, ca aici eu sunt sefa si tin toata casa!!!

11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
Tot melodiile deja enumerate, in plus, si unele |mai din prezent", "Hallo", "Muse - unintended", "Distant dreamer"

12. Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie? Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii? Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?
E copy=paste de la bebe_st parca, Da cred in prietenie sincera dintre un barbat si o femeie. Ma inteleg bine cu toata lumea si imi place sa cred ca am prieteni. De fapt, vreau sa fiu considerata prietena pentru cei din jurul meu.

13. Cand l-ati conceput pe ghiocel?
L-am conceput pe bb3 pe 5 August, fix , cand daddy venise pt 2 chestii: sa isi ia o parte din cadoul de ziua lui [Arcul de Triumf] si sa ne vedem ultima oara in calitate de prieteni, urmand ca de atunci in colo sa ne vedem mai rar, in calitate de el-camila, eu-oaza . Doar ca a doua zi, tipa oficiala pe care o gasise, adica de varsta lui , a detectat toate sms-urile dintre noi si gata, furtuna in desert... si camila s-a speriat si a fugit mancand desertul... oaza a ramas departe, in urma, singura, dar tot verde :)) Revenind, i-am dat acrtea, a citit ce ii scrisesem [evident ] pe prima pagina, apoi.. am vorbit cate ceva despre ce facuse el la mare.. peripetii... deodata m-a strans in brate si mi-a zis ca il darama efectiv faptul ca ii e dor de mine, ca doar cu mine se simte fericit si ca stie ca tebuie sa fie ulltima oara cand ne vedem acu... de la stransul ala in brate... s-a ajuns la strans mai pasional, si atunci eu i-am zis ca staiii, e o probabilitate fff mare sa facem copil in acea seara [el nu a avut in 6 luni decat de 2 ori preze la el :)))], noi amandoi tot vorbisem ca eu mi-as dori cel de-al 3-lea copil cu el, dar din dorinta comuna, iar el ca nu, ca e dif mare si trebuie sa ne despartim, insa el a zis ca lasa, mergem la farma dupa si luam pastila aia... Am luat pastila pe la 12 noaptea, dar vorba medicului lui Simpli si al meu, bb a vrut f mult sa traiasca, nici nu s-a sinchisit de pastile :) Deci, raspuns scurt si simplu: 5 august, seara :).

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Anca, adica tu ai luat Postinor (sau alta pastila) si tot degeaba?
sau nu ai luat 2 pastile cum trebuie?

Aia cu prietenii era de la mine:D

Mergi la inceput