Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

azi este ultima zi din odisee si m a apucat nostalgia
ma uit pe pozele de cand eram gravida si imi vine sa plang
mai vreau sa raman insarcinata macar o data in viata , si de data asta sa ma bucur si eu de burtica asa cum trebuia sa o fac si la T
regret f mult ca am fost asa stresata si panicata si n am simtit la maxim o asa perioada minunata si poate l am stresat si suparat si pe copil , iar cu aceasta ocazie imi cer iertare fata de el , dar promit sa fiu cea mai buna , calda si iubitoare mama
insa rezultatul este mai mult decat mi am dorit vreodata si de multe ori ma gandesc ca probabil de aceea a trebuit sa astept atatia ani , ca sa vina EL , cel mai minunat si frumos copil
sunt indragostita , legata , subjugata de EL pt toata viata ...

_

bb T. 28.08.2011

Ce frumos, mi-au dat lacrimile cand am citit

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Jade sa stii ca la a doua sarcina te bucuri mai mult pentru ca te stresezi mai putin. Eu la Caterina am incercat din rasputeri sa memorez senzatia pe care o aveam cand dadea din picioruse si felul cand ma etalam cu burta in haine mulate si cum se uita lumea la mine. Pentru ca stiu ca n-o sa mai simt asta probabil niciodata. Acum incerc sa memorez momentele cand buburuza mea suge la san si cand gangureste asa dulce pentru ca si astea trec incredibil de repede. Si n-o sa mai am bebelus, o sa fie copil mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

fetelor, iar sunt cu ochii in lacrimi, presimt ca asa voi fi toata ziua..
bujo si jade, cata dreptate aveti, mie imi pare rau tare ca nu m-am bucurat mai mult de perioada sarcinii si acum mi-e dor tare de burtica. De cand s-a nascut Maria, ma gandesc mereu ca aceste momente, cand este bebelus, vor trece foarte repede si chiar si cand imi este mai greu si sunt obosita sau ma mai enervez imi spun ca nu trebuie pentru ca nu o sa mai fie niciodata asa mica, o sa creasca si nici nu o sa imi dau seama cand va pleca din bratele mele...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor.. o rugaminte..un sfat..
ziceti-mi ce sa fac sa ma echilibrez.. de cand cu trimiterea asta la neuro sunt depresiva clar.. nu ma pot echilibra nicicum, ma gandesc mereu ca fetita are ceva, dr nu o pot suna ca e in concediu, programare la neuro am numai in decembrie... ma uit la ea si la inceput nu gangureste, nu ridica capul.. acum imi gangureste in vocale ,cu g, aghi, ghe.. nu imi dau seama , participa la riicarea in fund frumos.. pe burta uneori ridica capul si la 45, il tine sus f bine.. vad toate astea ma incurajez imi zic ca e bine, insa nu trece ceva vreme si iar ma apuca disperarea si depresia ca ce a vazut dr de ne trimite la neuro.. o pun pe burta nu riica capul (probabil nu are chef), si incep sa caut pe net, sa a panichez.. azi toata ziua citeam de hipotonie.. si era suficient sa gasesc o similitudine din 10 si sa zic gata asta e.. Cu sotu m-am certat zilele trecute rau , ca sunt paranoia si el nu suporta, mama nici sa nu deschid un subiect.. si eu ma macin in prostia mea..
Ce sa fac? cum ma pot echilibra.. eu zic ca nu ma pot linisti total decat dupa consultul neuro sa imi zica ca e bine.. acu ma linistesc acu incep sa plang si sa tremur..
Mi-i frica de depresie...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana hai mami, revino-ti. fata e bine. mai cere o parere unui doctor daca asa te linistesti.

hai Ionela

lali, si eu sper sa n-avem nameti atunci.

jade, poti sa vb sa mi-l schimbe si pe al meu?
glumesc, n-as schimba-o pt nimic in lume.
nici cand urla de nu mai stiu ce sa-i fac

si mie mi-e dor de burtica. eu am reusit sa ma mai relaxez in ultimele lumi, nu de tot, dar oricum fata de primele... si pot spune ca m-am bucurat de acea perioada.
mi-e dor rau de miscarile ei din burtica. cateodata mai imi trec bule de gaze prin burta si imi amintesc ca senzatia era apropiata ca eu n-am simtit lovituri puternice fiind pelviana si intoarsa cu spatele la lume.
oricum.. frumos.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare mamici!

Jade - 1.000 de si de pentru cum ai scris!

Seidana - draga de tine! Ce simti tu este grija de mama ce ne va coplesi toata viata! Sigur, nu trebuie sa exageram...ce sa faci? Ok, pot sa iti spun parerea mea: sa nu mai cauti sa gasesti raspunsuri pe net sau in stanga si dreapta, sa te realxezi, sa te uiti la Ela si sa iti repeti sa oricum este cea mai minunata fetita din lume, sa te bucuri de fiecare clipa pentru ca este unica, sa iti repeti de mii de ori ca este sanatoasa si mai este putin pana iti va spune si dr acelasi lucru! Acum ia vezi! Poti? Probabil ca nu! Nu exista nicio reteta, nimeni nu iti poate da vreun sfat! Raspunsul este la tine! In sufletul tau stii mai mult decat poti spune si sotului sau mamei si noua, aici! Doar tu stii de ce ai nevoie sa iesi din starea asta, pt ca esti o femeie desteapta si puternica!
Sper sincer sa te regasesti asa cum esti si sa te "ridici deasupra" grijilor.

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade ce frumos ai povestit

Seidana, mamica iar incepi?Mai ti minte cand te-ai panicat ca afea femurul mic, cxa nu mai stiu eu ce... si ai nascut-o de 55 cm.Stai linistita...te-a trimis la un simplu control si gata.

Nici a mea nu gangureste, si cand strig la ea nici nu ma baga in seama.Rade sau zambeste fff putin dimineata in rest ea doarme sau isi roade pumnul.Din cauza asta ii dau suzeta.

Acum ca va spun si eu ca am facut azi vaccinul pe cel de sta, am plans putin si apoi gata ne-am linistit.
A observat si doctora ca este micuta.Mi-a calculat greutatea de la nastere 2,860 si acum 4,200 si a ascazut 200 g si am ramas cu 1.140 in doua luni Nu inteleg de ce si nici ea.Eu lapte am, i-am aratat si sanii si i-a vazut ca sunt plini (mai mult dreptul)
mi-a zis sa o cantaresc o zi intreaga inainte si dupa masa sa vad cat mananca.

Oare de ce nu ia in greutate?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

nu am vrut sa scriu o perioada pe forum ca nu am stare insa jade a deschis acest subiect, si nu pot sa nu scriu citeva rinduri.....
Cind incercam sa ramin gravida, de prim 2004 la sf anului mereu plingeam ca nu pot sa am un copil care sa mi spuna "Mama", sa ma imbratiseze si sa mi sopteasca la ureche "mami te iubesc", 'primul pas alaturi de mami si tati', primul craciun, "prima zi de scoala" dimineata sa mi spuna ca "mami mii somn nu vreau la scoala astazi", sa mi zica 'mami imi place de baiatul acela ce sa fac ca sa- l cuceresc' si uite asa am ajuns la clipa ca a venit si puitul mult asteptat care este ratiunea mea, aerul care il resppir, totul, nu pot reda in cuvinte ce inseama fetita mea pentru mine...mereu ma face sa ma gindesc la mama mea si sa pling ca uneori mii dor de ea sa imi fie alaturi de mine...imi lipseste enorm de mult,.....nu doream sa mentionezi macar acest cuvint "DEPRESIE" aici ca ma gindeam ca poate eu am mult prea multe emotii cu venirea in familia noastra a fetitei, insa da sunt deprimata rau cind o vad ca se ineaca cind maninca si pe fractiunie de secunde ma blochezi si nu stiu ce sa fac.....cind inghite saliva ca are prea multa si incepe sa dea din manute semn ca nu respira si sa o ajut si eu intru in panica mi se inmoie picoarele ...offf chiar aseara am avut cazul cu inec cu saliva pina na venit sotul si a ridicat-o in sus a zgiltiit-o in asa fel ca sa plinga nu si-a revenit....a plins in hohote si nu am pus geana pe geana spunindu-mi ca poate nu sunt o mama buna ca mii frica sa nu o pierd si nu reactionezi adecvat de la inceput...am citit mesajele lui jade, mikka, bujo, sei...eu pling deaseara de frica,....si fetita ma simte ca e fr agitata....mi se taie respirata si ma ea cu tremur tot corpul....stiu ca poate cineva sa ma judece sa mi spuna ca sunt slaba....nu am sa critic ca este adevarat poate sunt prea slaba si acest copil inseamna totul pu mine si din cauza asta sunt asa

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Maryann, Sei - la al 2 lea bebe veti fi muuult mai relaxate si linistite!
Ma recunosc in ceea ce spuneti voi, asa eram la prima fetita. Acum parca nici nu am bebe - referitor la griji - acum ma bucur de ea in fiecare clipa, nu am niciun stres! E drept ca este si un copil care nu a ridicat vreo problema pana acum, dar este clar o diferenta de optica!

Mergi la inceput

Racheel - poate asa este felul ei, mai subtirica! Prima mea fetita s-a nascut cu 2.950 gr si la un an avea 7.200 gr!!! Sub orice grafic! Dar era sanatoasa, vioaie si super inteligenta! E drept ca pana a facut 3-4 ani am stat cu stres cu greutatea ei, dupa aceea m-am relaxat! Acum este nici grasa nici slaba, insa tot avem probleme cu mancarea, doar ca nu ma mai stresez eu.
Atat timp cat este sanatoasa si vioaie nu cred ca ar trebui sa iti faci griji. O faci fotomodel!

Mergi la inceput