Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zubi/zubi.jpg)
zubi spune:
Neatza...uff cu ora asta schimbata, na si enerveaza Romania asta cu schimbatul orei asa...mie personal mi se pare o mare tampenie,acuma Ayu s-a trezit mititelul la7, in loc de 8 naaaa, si eu nu mai vreau sa dorm dupa, pt ca ma trezesc mai turmentata si mai ratutita
Sei,draga mea, vazusi pe Elenutza ta ce copil desptept ???Pai...ai vazut ca nici Ayu nu face mare lucru la varsta asta, dar el e Zen ( mai mult decat mine ), dragul meu baiat...mi-ar placea sa fim toate tot aici , ma rog, in alta odisee, pana cand se fac copiii mari, sa vedem ce devin ei, ce aptitudini au, cine se face doctor..si mai mult, mi-ar palcea sa ne intalnim si la alte odisee cu o noua burtica...
Lali..mmmmm ce pofta mi-ai facut si de cozonac, salamul meu a iesit foarte bunnnn, va invit la o portie..de azi m-am hotarat, sunt in cura, pt ca nu se mai poate altfel,am ajuns sa mananc mai mult decat atunci cand aveam burtica, pe cuvant...asa ca de azi nu mai vreau dulcuiuri, paine ( avem o brutarie chair la ocltul blocului, si na, mancam fooooarte multa paine d'aiaalba calda )...si nu stiu daca am voie sa fac exercitii,ceva,deocamdata,dar au trecut doua luni totusi
eu sunt ff stesata sa nu raman graiv iar repede...ca tot ca si inainte, nu folisim nimik, inconstienta, comoditate....pt ca nu prea am voie sa iau antoconceptionale,de la lupus, si altceva..nu prea merge, o sa merg spat asta la dr si sa vedem,sa intreb mai mutle de sterilet, habar nu am ce sa folosesc
d'abia astept sa se trezeasca Ayu, mi-e dor de el de seara pana dim, dupa ce bea laptic, mai are o tura de nani de vreo 3 ore...si astept sa se trezeasca sa ne jucam
Eu le-am dus la serviciu de pe 25 adeverinta aia care trebe completata de ei cu veniturile, si acuma sunt sigura ca o sa ma tina o gramda de timp,ca de obicei, pana o sa fie gata; nu mai stiu ine intreba , eu am fost la primarie si mi-a dat de acolo ce si cum ..acte care trebe...si inca nu stiu pt ce sa optez, ma gandeam si eu la un an,d ar....mama acum ar putewa avea grija de el, ins anu prea imi vine mie , vreau sa stau eu sa il invat eu...ma gnadesc si cu banii,dar mai mult ma gandesc la baiat, eu cred ca acum, cand e e mititel,are envoie mai mult de dragostea mea ...la cresa parca totusi e prea mic..la doi ani, cu siguranta o sa mearga la gradi,ca sa se invete,dar pana atucni mi se pare mic, asa ca o s aoptez pt doi ani..orcum,und elucrez,prin cate am trecut cu ei, nu ma voi intoarce acolo, deci nici nu am nimik sigur, daca aveam ceva sigur, mai ziceams a emrg la un an,dar asa....((( eee,si eu am oricum planuri mari,de care nici indi nu stie, ca poate trec dintr-un concediu in altul)
Va pup fetele, nu mai stiam ce sa vroiam sa mai zic...Lali, d'abia astept sa citesc,sunt sigura ca o sa fie emotionant
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Neatza...
Lali... si eu fac aceleasi bilute din salamul de bisc , insa umplute cu cate o visina din compot
Nu stiu daca la Marryan am modificat, insa restul sunt modificate (in lista noua de mamici )
Noi am dormit excelent de a 21 la 8, cu trezire de refill la 5
La bebe vostrii le pica parul? citeam ca in luna asta se schimba culoarea ochilor si le cade parul, crescand cel "veritabil"..
Acasa Ela nu ma baga in seama, are multi "prieteni" in camera si e mai interesant sa vada buburuzele decat sa vb cu mami
Ionela ???
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![](images/user_woman.png)
Anilansa spune:
HAI IONELA!!!!!!!
o noua zi cu cei 2 copii,
noi o sa avem botezul la fata de ziua numelui, adica pe 8 noiembrie... iar cuumatria intre Craciun si Anul nou.
vineri mergem la dr la masuratori si cantar sa vedem noutatile.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zubi/zubi.jpg)
zubi spune:
Sei, lui Ayu nu ii cade parul deocamdata,dar a inceput sa ii creasca n puf asa pe langa parul lui..si Ela doarme bine noaptea, ma bucur...asta mic a dormit azi noapte de la 10 pana la 7 fara interupere, am inceput sa ii facem si noi baita maidevreme,adik pe la 9
O sa intru azi pe listele alea cu retete culinare de pe strugurasi sa vad ce bunatati mais utna colo, ce mai gateam cand eram gravi,faceam fel de fel,acuma..fac ce e mai rapid
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Lore.., cum vi-i se manifesta apneea? in somn , treaza ? o sa fie bine.. ma gandesc si eu ca in 2-3 luni o sa putem sa ii percepem altfel, putem sa ne intelegem cu ei si atunci vom scapa de o groaza de temeri..
Zubi.. cum nu face Ayu mare lucru.. orice fac ei nou e mult
Nici eu nu prea gatesc, prefer sa stau cu scumpetea mica decat sa umplu matzu
Si eu as sta 2 ani, cu toate ca ar fi greu cu banii , insa eu am o relatie buna cu sefii, si deas zice ca stau 2 ani s-ar supara rau.. insa si planul meu e sa stau 1 an acasa, apoi 6 luni la serv apoi sa raman gravi si apoi vedem..
Si Elei ii creste un puf nou, insa ii pica mai mult decat ii creste , are zone de chelie..tati ii zice ca seamana cu Base
Si mie mi-ar place sa stam mult in odisee sa vedem cat de frumos ne cresc bijuteriile ...
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
Neata fetele
Am botezat-o si noi pe micuata noastra sambata.A fost fffff cuminte, a dormit toata slujba.Doar cand a bagat=o in cristelnita s-a trezit dar nu a plans.
Pe noi meniul ne-a costat 100 lei(3 feluri de mancare)si doar apa minerala am luat-o de la ei (1,4 lei L)In rest vinul, sucul, si celelalte bauturi le-am adus noi de acasa.
Nici eu nu am avut ursitoari.Nu mi se pare ceva deosebit si de asta nu am vrut sa aduc.
Ionela nici azi nu nastem?
Hai Ionela
Hai Tudor
Racheel fericita de ghinduta
Anastasia-Maria (25.08.2011)
pinkysor spune:
Salutare fetelor!!!
Eu nu am mai reusit sa va scriu, am fost destul de ocupata cu facut bagaje...apoi la drum luuung , apoi despachetat, pregatiri pentru botez. Am facut botezul sambata si micutul a fost asa de cuminte! Normal ca a si plans dar nu exagerat, a si zis preotul ca bine ca plange si el ca era prea cuminte
.
O sa pun si eu poze sa-l vedeti pe micutul nostru! Hai Ionela!!!
Hai bebe Tudor!!!
NataliaS spune:
Hello, hello!
Ionela - nu pot sa cred ca te gasesc tot 2 in 1 dupa atata vreme de cand n-am mai reusit sa bag un ochi pe aici...Hai ca scot si eu pentru tine si bb Tudor; sa se nasca repede, usor si sa fie PERFECT!
Am venit sa dam si noi raportul de doua luni - 5000g, 62cm, 40 circumferinta craniana. Nu sunt eu tocmai multumita de cresterea ponderala, insa fiecare e cu ritmul lui. Am lapte suficient insa intampinam probleme cu refuzul sanului din nu stiu ce motiv...fie nu-i plac parfumurile mele...pe care le-am cam alternat in ultimul timp, desi stiu ca nu-io bine si poate i-am cerut prea mult sarmanei, fie e reflexul meu de ejectie a laptelui exagerat si o enerveaza...fie sunt eu prea agitata si nu stau destul cu ea...fie toate la un loc
De altfel e super ok;isi tine capul foarte bine sus cand sta pe burta, se intoarce de pe burta pe spate de vreo o saptamana, gangureste mult, ba ca un pui de porumbel cu ngu, ba cu vocalize a, e , i, o, u ...iar de ieri am auzit-o spunand aghe...ca tot ii ziceam lui Sei ca nici poveste de sunete complexe
, rade cu un soi de zgomot,pedaleaza non stop din maini si picioare, deci face tot ce e normal sa faca un bb de varsta ei, in plus intorsul, unde e precoce.Doarme de rupe noaptea de pe la 10.30-11 la 6.30-7.30
Asta despre ea, despre mine...sunt obosita si ma tot adaptez inca la viata in 5...greu neica, greu, dar odata ce ne adaptam, nu ne mai scoate nimeni din ritm
Mi-am revenit la marimea mea de blugi 26, am cu vreo 2-3 kg mai putin decat inainte de sarcina, insa mai am burtoi datorat muschilor abdominali care nu si-au revenit si nici nu-si vor reveni pana nu ma pun cu burta pe sport
M-am apucat sa fac abdomene, fac doar cand imi amintesc desi mi-am propus ca le voi face cu regularitate la trezire si culcare...insa la trezire ma impiedic cu stangu-n dreptu' nestiind ce sa fac prima data, sa imi pregatesc fetele de gradi, iar seara mai fac si eu "manevre de infrumusetare"...gen o masca, o manichiura...mici chestii sa nu-mi sperii sotul cu aparitii horror early in the morning
si
pentru fiecare dintre voi cu mentiunea ca-mi lipsiti!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loredanar/loredanar.jpg)
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Lore.. ![]() |
pur si simplu si se taie respiratia, parca i s-ar infunda caile respiratorii si nu mai poate trage aer. se chinuie 2-3 secunde si trage deodata aer cu putere. uneori plange, uneori nu. iar eu imbatranesc pe langa ea... se inneaca si la san foarte des.. mnah ce sa zic, mergem inainte si sper din tot sufletul sa nu o afecteze cu ceva siatuatia asta.
asta noapte s-a trezit moata mea si avea un chef de vorba si eu eram rupta de somn de nu o vedeam bine.
![](icon_smile_blush.gif)
edit: si tot asta-noapte s-a foit pentru prima oara in patut ( pt ca ne-a zis doctorita ca trebuie sa doarma pe plan inclinat si sa aibe spatiu si aer de vineri am pus in functie din nou patutul ei - l-am lipit in continuare patului nostru - practic tot cu noi doarme doar ca numai e la mijloc
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/JadeJador/JadeJador.jpg)
JadeJador spune:
cineva mi a schimbat copilul
de doua zile nu mai urla , doarme , mananca , vorbeste , se joaca
eu nu sunt obisnuita cu asa tratament , sper sa nu l deochi
azi este ultima zi din odisee si m a apucat nostalgia
ma uit pe pozele de cand eram gravida si imi vine sa plang
mai vreau sa raman insarcinata macar o data in viata , si de data asta sa ma bucur si eu de burtica asa cum trebuia sa o fac si la T
regret f mult ca am fost asa stresata si panicata si n am simtit la maxim o asa perioada minunata si poate l am stresat si suparat si pe copil , iar cu aceasta ocazie imi cer iertare fata de el , dar promit sa fiu cea mai buna , calda si iubitoare mama
insa rezultatul este mai mult decat mi am dorit vreodata si de multe ori ma gandesc ca probabil de aceea a trebuit sa astept atatia ani , ca sa vina EL , cel mai minunat si frumos copil
sunt indragostita , legata , subjugata de EL pt toata viata ...
_
bb T. 28.08.2011