Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Sei ma bucur mult ca esti fericita, asa si trebuie sa fii mereu cu minunea de copil pe care o ai

Marina, la multe lunite bebelinilor tai, si noi facem 1 luna si jumatate poimaine

Noi botezul il facem pe 20 noiembrie cred, tot in post, dar noi il facem foarte foarte restrans (strict familia),o sa se desfasoare totul foarte repede.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Ionela nu a mai intrat, ori naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Ionela nu a mai intrat, ori naste?

nu naste
Umbla creanga prin oras cu contractii dureroase, dar nimic semnificativ

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka. Lena , sorry ca am fost asa stresata/stresanta.. dar toate mai avem momente si momente.. e frumoasa si cuminte.. seara adoarme singura in patutul ei.. plange de foame sau oboseala.. sau burtica..
Copii nostri (ai fiecareia in parte) sunt cei mai frumosi si minunati..
Iar Ela mea mi-a demonstrat ca e mai desteapta decat mine, dupa 2 zile de stres a inceput sa-mi povesteasca.. atata ca azi , acasa a povestit ai putin .. probabil o pasioneaza camera ei , la buni in lipsa de piticei povesteeeaaa...

Lena.. nu e cazul sa iti faci probleme.. eu sunt [zen] , se mai sperie copii.. ( dupa Botez o sa treaca.. }

Marina.. felicitari pt piticei, ma bucur ca ati inceput cu colicile... in rest tu ti-ai mai revenit? Ce baieti mari ai

NOI azi am avut prima impartasanie..... dormea, cand a ajuns la preot a deschis ochi si cand i-a dat lingurita a cascat gurita.. .. speram ca ne trec si sperieturile de acum..

IONELA eu zic ca naste.. presimt ca la ora asta are contractii..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ionela.. ceva am presimtit.. daca nu azi .. maine sigur .. da? Hai fii ascultatoare, macar de data asta

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello !!!

Hai Ionela!!!
Hai bebe Tudor!!!

Eu nu am avut nimic,doar ca nu m-am simtit in stare sa zic nica.
Maine seara,la miezul noptii postam stafeta,nu? Sper sa va placa,maine dimineata v-o arat, poate schimbam cate ceva. Nu m-am simtit inspirata sa scriu ceva emotionant zilele astea, nu stiu de ce.Oricum e scris din suflet.

Am vazut din nou pozicile din grup,doamne ce de copii frumosi in grupul nostru!!

In momentele astea se incarca si cateva poze noi cu piticii mei,si cu nepoata. Am pus pozicile in care dorm toti trei in acelasi pat,iar ultimele doua sunt facute azi,a adormit Paul langa surioara lui,care dormea deja de vre-o ora.

Seidana ma bucur ca te-a linistit fetita ta ,ai vazut ca gangureste si ea?
Ionela hai mai,ca nasti si tu maine, nu mergi cu burtica la scutece. Si chiar daca,te luam cu noi,nu te lasam aici. pentru vestile de la Hayat. Eu am tot vrut sa o sun zilele astea dar mi-a fost teama sa nu deranez,ca im iaminteam numai in momente ale zilei in care era posibil sa doarma ori ea ori bebe mic .
Lena si Teodora se sperie,tresare,si uneori plange asa cu jale ca se sperie de zgomote usoare,iar alteori se aude brusc cate o bormasina,sau scapa cate ceva copiii de deasupra de tresar eu,si ea nu da nici un semn.
Fix ca si fata ta imi face si a mea uneori,dar vorba lui Zubi, cred ca sunt mai nu stiu cum ,pe mine nu m-a ingrijorat, m-am conformat si gata. Am baut multa apa in pepriaoda aia, parca eram insetata incontinuu , tu nu ai observat daca iti era sete?

Mikka ma bucur ca te-ai linistit pana la urma .Eu am impresia ca avem cea mai "linistita" odisee, nu suntem panicoase prea tare nici una, si nu suntem rele unele cu altele,adica daca una dintre noi are alte convingeri nu sare nimeni pe ea .
Zubi ti-am mai spus si pe messenger,imi place tare mult poza cu Ayan avion, are asa o fatuca dulce in ea! Ma bucur ca esti linistita, nu esti mamico dezinteresata,in nici un caz,doar te ghidezi dupa ce simte copilul tau .
Eu azi amm facut cozonac ca ma rugase sot de o gramada de timp,si a iesit foarte bun.Salamul tau de biscuiti cum a iesit? Eu tot din aceeasi compozitie,ca la salam ,fac si niste bilute date prin nuca de cocos,doar ca fac pasta mai pasta,fara bucati de biscuit nesfaramat.
May noi facem botezul cu o saptamana inaintea ta .Din ce am vazut pe net scrie ca nu vor fi precipitatii prea multe in luna ianuarie,vremea va fi rece si uscata,sper sa nu avem surprize si exact in perioada aia sa fie nameti de zapada.

Camady Paul imi doarme aproape numai pe burtica de la 10 zile,asa se simte el mai bine. Vad ca si Teodora imi doarme mai mult daca o intorc pe burtica,si nici eu nu vad nici un risc in afara de cel de sufocare,dar il elimin prin salteaua destul de tare,in care nu se poate afunda cu fatuca nici daca ar vrea.

Ce m-am speriat azi ca facuse fata mea caca foarte verde de dimineata! Si ma tot gandeam ce o fi,ca altceva nu am vazut,nu miros,nu mucus, nu crampe... si vobind cu matusa mea preferata ii spun ca am luat brocoli de la kaufland si am redevenit caprita.Atunci s-a aprins beculetul! Am mancat un buchetel ieri,unul alaltaieri , plus ceapa verde si castraveti,si iata ce de verde.

Oanab04 ce ma bucur ca ai mai scris si tu ! Si andreea din Mangalia ma intreb ce o mai face . Acusica face 3 luni Eva ei!

Am vazut ca intrebati de indemnizatie,eu am depus dosarul din septembrie,la mine a fost vorba de prelungire a CIC 1,cel putin asa s-au exprimat cele de la birou, nu mi-au mai cerut toate actele din nou, nu a mai fost nevoie sa imi completeze contabila si fisa de venit , ci doar sa imi dea decizia aia sau cum s-o numi cu unltima zi din primul concediu si prima din al doilea. Si dosarul pentru alocatie tot atunci l-am depus. Acum la noi in oras nu se mai depun ambele dosare in acelas loc,a trebuit sa strabat orasul,unul sa il las la mall,al doilea in alt cartie. Aiurea tare,noroc ca sunasem inainte sa vad ce acte exact im itrebuie,sa nu fac mai multe drumuri si mi-au spus ca s-a mutat un birou.

Marryan o sa modific eu maine datele la Valeria,daca nu a facut-o Seidana inca.Am vazut ca ati mai dat date de nastere in capitolul trecut,dar nu m-am simtit in stare de modificari.La cine nu s-a scris,o mai da o data?

Revin maine,mi s-a facut somn somnic usor.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata fetele , ce faceti? am intrat sa-i zic ionelei ca eu banuiesc ca naste maine, 1.11.2011, asa presimt suntem alaturi de tine draga mea in rest, noi suntem bine, cu mici crize de colici, papam multtt si des, si asteptam cu emotii vaccinul va pupam

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

MAMA FERICITA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

'neata fetele !
may, sa stii ca nu esti ultima care face botezul. Si noi facem botezul tot in ianuare (nici nu am stabilita data inca), pentru ca atunci vin nasii
ionela, ne tii cu sufletul la gura - dar cred totusi ca si tu esti nerabdatoare. Tudor o sa vina cand vrea DD.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

bebe are colici. Ma doare sufletul cand vad ca nu doarme si se chinuie Nu plange, doar scanceste non stop si nu doarme.
Ieri la pranz l-am tinut in brate sa prinda 2 ore de somn.
Macar azi noapte a dormit...pana la 4-5.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salut!
noi am lipsit din peisaj zilele astea pentru ca am fost taaaaaare plangacioase, i-am pus rabdarea lui mami la incercare.

Lena si Mara se speria si inca se sperie dar nu atat de mult ca inainte de multe lucruri/sunete. nu stiu daca e o problema, eu una nu am considerat ca ar fi. uneori nu se sperie daca scap ceva metalic pe jos, dar se sperie cand deschide usa de la camera si scartie putin. mai mult, Mara in 80% din somnul de zi e f sensibila la sunete (scartait de usa, zgomot de tastatura, fosnit de pungi) se trezeste imediat. mama imi zice ca am invatat-o prost eu cu prea mult liniste in jur. eu nu cred ca e adevarat. stau cu televizorul tare la volum mare si doarmeeeeee dusa, dar daca ma apuc eu sa tastez sau sa fac altceva zgomotos in camera gata-i cu ochii mari.....

am sunat vineri pediatra pt ca se sufoca fetita mea rau. ne-a zis sa nu avem mai mult de 22 de grade in camera, sa o punem sa doarma in plan inclinat, sa ii punel Colargol in nasuc cate o picatura seara, SI sa scot lactatele TOTAL din alimentatie pentru moment. iritatia de pe fata i se agravase de cateva zile de asemenea (avea ca niste zone de forma rotunda unde pielea fetei ii era aspra) + apnee = f probabil alergie la proteina din lapte. in ultimele zile i se agravase si iritatia de pe fata si avea dificultati de respiratie mai mari ca oricand. coincidenta? : miercuri si joi am zis sa incerc totusi sa mananc o cana cu lapte sa vad daca face colici si am mancat si o gramada de-a cascaval........

nu stiu daca a fost puseul de 8 saptamani sau ca a deranjat-o alergia asta, dar a plans zilele astea la greu.

Mergi la inceput