Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Fetelor am o intrebare, Maia de vreo saptamana are perioade cand sta la san cate 3h, de genu:
- se trezeste
- o schimb
- o pun la san
- papa
- incepe sa se matzaie si mai adoarme, eu incerc sa o trezesc
- da drumu la san sau il scot eu daca nu protesteaza
- o ragai... in timpul asta umbla cu gurita dupa san
si iar o luam de la capat
- o pun la san
- papa
- incepe sa se matzaie si mai adoarme, eu incerc sa o trezesc
- da drumu la san sau il scot eu daca nu protesteaza
- o ragai... in timpul asta umbla cu gurita dupa san

Cateodata dupa ragait ajung sa o pun in pat si iar umbla dupa san...

PS: Noaptea mananca frumos, asa face doar in timpul zilei...

A patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Lena, fata mea facea asa doar cand era in puseu de crestere..

Ionela ai avut dreptate cu lungimea, am masurat-o si a crescut in zece zile 3 centimetri, cam cat a luat toata luna trecuta.
Am insistat cu sanul, a mancat ceva mai bine si apoi a adormit, doarme in patut ( mare lucru) de aproape 2 ore jumate.Am si cantarit-o dupa ce a mancat, acum arata cantarul cu 200 gr mai mult decat dimineata.
A inceput sa aiba si scaune mai rare, cred ca din cauza a ce spuneai tu, ca dispare colostrul din laptic (marti facem 6 saptamani).
M-am mai linistit putin, iti multumesc mult de tot.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Mersic Mikka .

asa facea toata ziua sau doar perioade din zi ca si la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

cam toata ziua la mine, nici nu aveam timp sa mananc sau sa beau apa, imi aducea sotul in pat, abia ajungeam la baie.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May.. soryy cu constipatia, stiu cum e cu "non - caca", noua dr ne-a zis sa folosim supozitor numai in a 5-a zi, mie mi-i se pare cam mult, tie dupa cate zile ti-a zis sa ii pui supozitor? ce sfaturi ti-a dat pt a o determina sa faca kk?

Mikka...multumim.. si voi sunteti 2 dragute.. imi dau seama ce tare preiau starile noastre, si o sa incerc sa ,ma controlez. Ieri m-am certat cu al meu.. fsta atat de suparata s-a trezit ca nu am putut-o calma decat f greu, si dupa ce eu m-a linistit..
Am mai auzit de faza cu atele in urechi, insa ca si tie mi-i se pare o prostie, de fapt si pe mine m-a intrebat daca sa ii puna ata sau cercei..dar lasa 2 sapt trec repede , mai a ramas aproape doar 1..

Zubi.. sunt bine, am avut cateva zile mai "obosite" dar au trecut.. Cum a iesit salamul?
Elena stii deja ca doarme 8h pe noapte, am intrebat dr daca sa o trezesc si a zis ca nici vorba, mai ales ca a mea a luat bine in greutate si se stie trezi cand ii e foame...

Lena.. MAIA tresare sau e "MORO", adik tresaritul simultan? la noi asta de care vb nu e reflex, e sperietura in tot cuvantul, mi-a zis insa Natalia care crede ca e problema si sper sa o rezolv curand..
Sigur treceti prin puseu

Oana.. asa e si fetita mea, de abia daca doarme 2 ore in total in unele zile.. Ce faina e faza cu colacelul.. cata apa ii pui in cada? Nu se sperie /s[periat la inceput? tu o tii de undeva?

HEllena.. circumferinta capului e de 40,5 .. m-am zapacit in zapaceala mea..
Bravo pentru cresterwe.. Ce mai faceti?

Ionela tot NENASCUTA ?

DESPRE NOI :

- de ieri dimineata gangurim de numa numa.. pe toate , a , i, e , ag, agu, gu,g.. si mai multe ca nu le pricep, de fapt ea gangurea mai demult insa eu credeam ca acela nu e gangurit, tipa cate un a , i,, dar in conversatie,Natalia mi-a "dat-o" pe Ilinca la telefon si am inteles ca asa ganguresc copii
Apoi.. am ras de 2 ori cu hohot , si inmca de 2 cu zgomot..
Ridica capul de pe burtica nu f mult, insa satisfacator si la ridicarea in fund ma ajuta mult sa o ridic, si tine capul aproape dreppt..
E numai un zambet, cu somnul stam insa rau..
SUNT FERICITA!!!!

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

sei, era a 4 zi. oricum eu i-am bagat supozitoru, jumate din el si imediat a inceput sa se screama si a iesit cacacea cu tot cu supozitor
imi mai zisese ca daca nu iese cu supozitor sa ii mai iau microclisma de la farmacie. si ca pot sa-i dau 2 ca e cu musetel. nu stiu ce e aia.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena.. MAIA tresare sau e "MORO", adik tresaritul simultan? la noi asta de care vb nu e reflex, e sperietura in tot cuvantul, mi-a zis insa Natalia care crede ca e problema si sper sa o rezolv curand..
Sigur treceti prin puseu

DESPRE NOI :

- de ieri dimineata gangurim de numa numa.. pe toate , a , i, e , ag, agu, gu,g.. si mai multe ca nu le pricep, de fapt ea gangurea mai demult insa eu credeam ca acela nu e gangurit, tipa cate un a , i,, dar in conversatie,Natalia mi-a "dat-o" pe Ilinca la telefon si am inteles ca asa ganguresc copii
Apoi.. am ras de 2 ori cu hohot , si inmca de 2 cu zgomot..
Ridica capul de pe burtica nu f mult, insa satisfacator si la ridicarea in fund ma ajuta mult sa o ridic, si tine capul aproape dreppt..
E numai un zambet, cu somnul stam insa rau..
SUNT FERICITA!!!!

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Ma bucur ca Elena doarme bine si gandureste si ca tu esti fericita.
Sei, tresare, nu e Moro, cateodata fara sa fie zgomot (am observat recent :()
Ar trebui sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

seara buna fetelor...
Eu cu greu mai reusesc sa si scriu
Noi maine facem 1 luna si jum incepem sa papam mai rarut kam la 4-5 ore, am marit doza de laptic la 120 ml fiecare... Ne apropiem vertiginos de pagul de 4 kg (3900 g Mati si 3700g Luca) ... Avem uneori criza de colici de tipam de ne aude tot blocul dar ne linistim incet incet...Acum luam infacol pt colici k protectisul nu a mai avut efect...
Noi botezul il avem pe 4 dec si abia astept sa ne mai destindem si noi un pic
May tu unde il faci? k mi se pare exterm de scumpicel...
Va pupacesc pe toate si putere si rezistenta fizica

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Marina, il fac la Casa Vaceana la crama.
dar menu e cam la fel la locatiile lantului OK.
tu unde il faci?
faceti botezul in postul Craciunului? :D
noi il facem pe 28 ian.
cred ca il facem cel mai tarziu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Marina, il fac la Casa Vaceana la crama.
dar menu e cam la fel la locatiile lantului OK.
tu unde il faci?
faceti botezul in postul Craciunului? :D
noi il facem pe 28 ian.
cred ca il facem cel mai tarziu

zebraroz.ro

Noi il facem la Vila Boierului e tot la OK noua locatie abia au deschis e vis-a-vis de Vila lui Ceausescu...
Botezurile se fac in orice zi a anului indiferent daca e in post sau nu si nu iti trebuie dezlegare nu exista interdictie pt asa ceva...Am vorbit deja cu preotul facem la biserica Toti Sfintii din centru(unde ne.am si cununat de altfel). Meniul este de 150 lei si iti alegi dintr.o lista ce vrei tu pt fiecare fel de mancare

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput