Brumarei de Nov-Dec(87)-Bravo Adriana!Hai Dana84!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

va doresc noapte buna
de sambata ati aflat vom dormi cu o ora in plus...:)
va pup ne reauzim maine dimineata

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

azi am avut zi plina de contractii BH, mai aes dupa amiaza.. si acum... la Matei nu am avut chiar asa, doar de cateva ori si mai tarziu..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hai ca m-a abandonat copilul, a plecat la desene dupa ce ne-am jucat de la ora 6 de sunt si eu si taica-su cu limba scoasa deja, dar in joaca noastra de-a lupul m-a muscat serios de degent s-a simtit atat de prost ca nu a mai vrut sa ne jucam
ca tot am vorbit mi-am cautat dolto prin casa si m-am apucat timid sa recitesc una alta. dar nu stiu ce-i cu mine de nu mai am rabdare de citit(cred ca imi fac plinul cu dc-ul)

intreba cineva despre ce carti sa avem la indemna, eu ash zice dolto("cand apare copilul" si "ce spunem copiilor cand...")si brazelton "puncte de cotitura de la zero la 3 ani"

am tot citit ce ati scris dar asa, printre picaturi si mereu uit ce trebuie sa raspund cand citesc asa

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

si eu am aceeashi senzatie. dar tu ce zici:ori avem noi mai multe ori le simtim mai clar pt ca deja le cunoashtem?

Citat:
citat din mesajul lui luny

azi am avut zi plina de contractii BH, mai aes dupa amiaza.. si acum... la Matei nu am avut chiar asa, doar de cateva ori si mai tarziu..

Mergi la inceput

esti sigura ca ii imbraca? la elias ii tin infasati cu scutecele lor, deci nu e nevoie de nici o haina de acasa. dar in mod normal eu ash zice cate un echipament complet pentru fiecare zi(adica 3-4)

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

silvy ma bucur sa aud vesti bune
raluuu, ooka, cate hainute ati luat la fete?
nush cate sa pun in bagaj

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Despre centuri s-a mai discutat acum vreo 4 threaduri, erau si 2-3 fete care ziceau ca s-au simtit bine cu centura dupa ceza - cred ca ziceau ca nu mai "falfaie" burta si era mai comod. Eu sunt la prima nastere, mi-am notat sa o intreb pe doctorita daca imi recomanda sau nu.

Despre colostru... mai multe de zis. Mie nu prea mi-au crescut sanii, juma de numar la cupa maxim, in schimb mameloanele s-au marit si s-au inchis la culoare. Mi se par detestabili acum, bleah. In unele randuri dupa dus se "curata" pielea de pe sani, si am folosit Garmastan, dar nu sunt peste masura de durerosi. Mi-am patat odata toalele de colostru - o pata micuta de mai putin de 1 cm in urma cu 2 sapt sau asa. M-am mai "testat" daca curge ceva de vreo 3-4 ori, si o singura data au aparut niste picaturi mici si galbene. Cum nu e o activitate placuta, am decis sa-i las in pace si sa nu-mi bat capul.

Am facut si o puzderie de vergeturi sub buric si prin laterale - cred ca-s vreo 30 din centimetru in centimetru cate una. Mereu am avut o piele sensibila si plina de alunite, etc. Sper ca bebe sa mosteneasca pielea lui taica-sau care nu se arde de fiecare data la soare, etc. Mi-am dat cu o crema de la Clarins anti-vergeturi, dar rar - nici macar saptamanal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Luny: "black cat, nu ai inteles aiurea.. ma bucur ca nu am de-a face cu ea, caci nu suntem compatibile in mod clar si se lasa cu scantei.. tu cum esti, nimic?"

Oi, oi, oi, am nishte emotzii, de numa' numa'!
Am fost la control azi, si mi s-a deschis colul (orificiul extern, cel intern e inca inchis)! Am fluturasi instomac de parca as fi indragostita sau mai stiu eu ce. Cica de-acum oricand pot incepe travaliul, dar eu inca nu am avut nici o contractie! Sunt in ceatza! Si ma intreb, daca s-a deschis colul, unde e dopul? Sa-l fi eliminat pana acum? Eu unde eram?
In schimb fi-mea s-a dat iar in stamba la testul non-stress, cred ca s-a speriat ca daca ii mai dau cu ciocolata o duc la diabet, si ce-o fi zis? Hai, mai bine sa ma batzai eu singura, ca daca e dupa nebuna... asta ma umple de cacao .
Pt. celule si cordon, am semnat pana la urma cu Regina Maria aseara...

Si sunt curioasa ce mor cu ce te-a suparat Iuliana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

si eu am aceeashi senzatie. dar tu ce zici:ori avem noi mai multe ori le simtim mai clar pt ca deja le cunoashtem?
Citat:
citat din mesajul lui luny

habar n-am... dar parca nu cred ca le constientizam mai bine... parca sunt intense, burta tare pietroi si la Muf nu-mi amintesc sa fi fost chiara sa... si clar nu asa repede si atatea intr-o zi
acum mi-e si greata... nu stiud e ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

luny, ia macar nospa, cate saptamani ai tu acum?

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Si mai am o problema existentiala, ar fi o idee buna sa mulg si sa pun la pastrare ceva colostru? Pentru maternitate, ma gandesc, pana se declanseaza lactatia, ca am o groaza, sau asa mi se pare mie, dar il mulg manual si il arunc, parca mi-e mila... Am niste tetine speciale de la Medela, care cica imita sfarcul, se trage greu tare din ele si ma gandeam ca ma duc cu ele si cu niste biberoane pregatite de-acasa la maternitate... Nush...

Mergi la inceput