Brumarei de Nov-Dec(87)-Bravo Adriana!Hai Dana84!
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
msilvy spune:
nina si moldoveanca : m-a uimiti ce povestiti voi despre sistemul sanitar de acolo . si eu care credeam ca in romania sistemul sanitar e jale .
nu e ca vreau sa fac comparatie , nu se pune problema asta , dar totusi si acolo au o groaza de lacune ..
macar in romania , te duci la "cu plata" si e totul un pic mai simplu ;
parca asa mi se pare .
si sincer , pot sa spun cu mana pe inima , ca romania are medici foarte buni relationati la posibilitatile utilitare si informationale de care dispun .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carola/carola.jpg)
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi fetele cum va descurcati cu epilatul si taiatul unghiilor la picioare? ![]() sampon si ulei de corp ce firma folositi? ![]() ![]() |
Pe mine ma epileaza cineva
![](icon_smile.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
www.flickr.com/photos/carola456
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
oou fetelor, stai asa ca nici eu nu v-am acuzat ca ati spus ceva deplasat voi pe aici.
chestia cu tutu e ca din cand in cand mai apare cate un scandal de genul asta, in care defapt si de drept nu are nimeni curaj sa il acuze de ceva fatza in fatza. dar ma rog, tutunaru e un nume si un nume ca asta vinde, vinde emisiuni, face audienta...valuri si tot ce vreti..e o vaca de muls la o adica. daca e sa fi facut cineva o greseala e mai usor sa acuzi un "nume" ai mai multe sanse ca cineva sa te asculte si poate mai si iese ceva din asta...asa daca il faci borsh pe x-ulescu neica nimeni, in 20 de min a trecut stirea si nimeni nu ii mai da importanta. sunt multe chestii de marketing aici asa ca nu plecati urechea atat de usor.
mai nasol e ca pe noi astea care am ajuns la el si pe care ne-a salvat intr-un fel sau altul si am ajuns sa il cunoastem cu adevarata si sa il simpatizam ne vine f greu sa auzim mizerii...o luam f personal asa...ca si cum ar vorbi cineva urat de un prieten bun sau o ruda. daca ar fi asa un caine cum credeti ca ar mai exista atatea femei care sa sara ca arse cand aud un cuvant urat despre el?
nu va suparati pe mine, nu luati nimic din ce am spus ca fiindu-va adresat, pentru ca de fapt tot ce am spus acum nici macar nu are legatura doar cu acest reportaj dupa a1. ok?
stiu ca sunteti fiinte empatice si desi nu l-ai cunoscut pe el personal ati cunoscut alti oameni carora le datorati multe in viata si doar imaginati-va ca ar fi fost ei in discutie si atunci o sa stiti ce simt eu.
mama de mic +
s34+ AMR 5sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
mda, deocamdata mai avem, din pacate fug pe capete
Citat: |
citat din mesajul lui msilvy [b] si sincer , pot sa spun cu mana pe inima , ca romania are medici foarte buni relationati la posibilitatile utilitare si informationale de care dispun . |
mama de
![](rok.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela209/daniela209.jpg)
daniela209 spune:
aris sunt perfect de accord cu tine...la medicul meu m-am gandit si eu, cand am auzit ca ar fi un reportaj despre tutu in care cineva il face cu ou si cu otet...
eu am crezut c-ai inteles ca sunt improtriva ta sau a lui tutu sau ceva de genul...
Danielasi
Razvan-Teodor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nadaflorilor/nadaflorilor.jpg)
nadaflorilor spune:
din pacate uneori se intampla sa mearga prost ceea ce a mers foarte bine in alte 1000 de cazuri asemanatoare, nu sunt de acuzat nici medicii dar nici cei care cer explicatii... ce e si mai rau, e ca explicatiile oricare ar fi ele nu schimba cu nimic realitatea...
in cazul tutunaru-mihnea, sunt convinsa ca medicul a facut ce a fost posibil sa fie facut in orice alt caz asemanator, a existat insa neprevazutul ala care face sa se rastoarne universul, sunt convinsa si ca parintii au cerut cezariana si nu s-au incapatanat sa vrea nastere naturala ...ce imi e imposibil sa cred argumentul pe care un medic cu rezultatele lui tutunaru l-ar fi folosit in fata paritnilor si anume ca ii e "sila sa ceara cezariana sefului de sectie pentru ca stie ca va fi refuzat ca si in alte cazuri" (am citit asta intr-un articol mai vechi pe net)...
apoi in loc sa se intruneasca comisie medicala care sa studieze si sa traga concluziile de rigoare, au aparut in presa declaratii unor medici care spun ca "da domne a gresit ca nu a facut ecografie"... iar cred ca si asta e o facatura media... pe de alta parte parintii spun ca alti medici solicitati pentru opinie le-au spus ca bebe ar fi avut defecte genetice nedepistate, iar ei vin si aduc ca argument eco din saptamana 27... oare cat de concludente pot fi si aceste ecografii?! si testele astea genetice?!!... incat sa te bazezi 100% pe ele?!!...
sunt atatea mamici care spun ca au adus pe lume copii cu cordonul ombilical de gat si copii nu au patit nimic, alte mamici au adus pe lume copii care au venit cu fundu' si iar nu s-a intamplat nimic rau cu copii...medicii aceia sunt considerati eroi si semizei...dar daca li se intampla si cate o astfel de nenorocire sunt retrogradati la incompetenti sau criminali....decizia medicala e greu de contestat cata vreme medicul a respectat protocoalele in vigoare la momentul luarii deciziei, dar asta doar o comisie medicala o poate stabili si nu mass media...
(apropos am si eu o prietena care a fost operata de chist ovarian cu extirparea ovarului, mergea la controale regulate la acelas medic, dupa vreo 3 ani, domnul doctor s-a scapat si la ecografie a facut afirmatia...." ambele ovare se prezinta perfect".... a mers a doua zi la alt ecografist sa verifice...si i s-a confirmat ca are doua ovare in perfecta stare...intrebarea a ramas: Ce mama naibii a extirpat don doctor?!!!!...probabil spaga care ingreuna buzunarul pacientei...ca tipa e f darnica ...ea da spaga inainte sa fie sigura ca a dat)
tragedia pierderii unui copil e de nedescris si greu de imaginat dar oare chiar sa fie medicii de vina pentru toate pierderile acestea?!... e greu de acceptat ca uneori si stiinta asta e limitata si ca de fapt toti cei implicati sufera si sunt victime...
Dumnezeu sa ne fereasca de astfel de experiente!
Oana, de aia incerc sa fiu si eu mai relax cu tampeniile marca GP, sunt convinsa ca sunt capabili de mult mai multe ... de fapt am vazut deja... mama cu copil de cca 3 ani care voma de ziceai ca e fantana arteziana si receptionistele o incurajau sa astepte pana e chemata in cabinet...ca nu dureaza mult...statea de cca 30 de minute cu copilul in brate in sala de asteptare plina ochi...nici macar nu i-au oferit un spatiu mai izolat (desi e afis maaaareee cat 70 de capatani de om, ca daca pacientul are iritatii, macarimi, dureri de cap, febra, varsaturi sa anunte receptia urgent pentru a fi izolat de restul pacientilor)
Nina, 32s+,
carola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 hahhahah ai prins curaj ![]()
mama de ![]() ![]() |
am luat si mari si mici. cred ca sunt suficiente.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
singura chestie pe care o mai spun este ca... numai in papucii familiei lui Mihnea sa nu fie nimeni... altfel, tipa parea destul de rationala si echilibrata, Dumnezeu poate sti ce s-a intamplat cu copilul, de fapt... nici nu mai conteaza acum...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
carola spune:
arleza, nu... pentru mine nu motate inca. Anunt eu cand sunt pregatita .
37+