Brumarei de Nov-Dec(87)-Bravo Adriana!Hai Dana84!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Toti medicii fac greseli, sunt oameni nu masini. Din nefericire datorita faptului ca ei "lucreaza" cu oameni, impactul este devastator cand se intampla asa ceva.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu doresc ca toate femeile sa aiba parte de sarcini obtinute usor fara complicatii majore si sa nu aiba nevoie niciodata de aceasta "somitate" sa o poata duce la capat cu orice medic fie el si mediocru.... daaaaar asa cum mai apare cate un caz din asta controversat o data la 3-4 ani...in tot acest timp acest medic face minuni pentru alte sute(sa nu zic mii) de paciente.
daca un doctor mediocru spune unei paciente ca are colul deschis cand nu e asa sau o vede ca sta sa nasca la 20 de sapt si nu ii face un cerclaj, sau ii recomanda avortul pentru ca a ramas gravida cand lua banalele anticonceptionale, sau in cioparteste ovarele ca i se pare lui ca are chisturi desi saca era doar in perioada de dinainte de ovulatie, sau o opereaza de endometrioza si pt ca habar nu are cu ce se mananca boala o trateaza cu anticonceptionale....sau sau sau..astea sunt trecute cu vederea de nu iti vine sa crezi.
cu cat doctorul e mai mare si mai renumit cu atat o sa vedeti reactii mai puternice, fie ele pozitive sau negative.
iar asa cum e el, un caracter puternic si un tip destul de exigent cu el si cu altii poate f usor sa raneasca profund o persoana lipsita de coloana vertebrala. este un om despre care nu prea poti sa simti cu jumatatea de masura. ori te scoate din minti ori il adori. asa ca si-a adunat de-a lungul anilor multe fan-e dar si multi dusmani care de abia il asteapta la cotitura.

dar va spun sincer ca nu este asa de afectat de rautati, nu e un pusti la inceputul carierei stie la fix cat de bun este in ceea ce face.
pe mine nu ma deranjeaza fostele lui paciente suparate(pe ele le inteleg daca chiar nu s-au potrivit, pt ca ai nevoie de multe ca sa te poti obsnui cu el) dar ma scot din minti aprecierile unor oameni despre el desi nici macar nu au schimbat 3 vorbe cu acest medic in viata lor

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

pana la urma cel mai bun medic e cel cu care esti pe aceeasi lungime de unda, care iti da incredere, cu care ai "chimie" fie ca e somitate or ba.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

perfect de accord cu tine cristina...

DanielasiRazvan-Teodor

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nina si la mine se uitau ciudat cand intrebam de rezultatul analizelor dar imi rapsundeau si mi le dadeau ca nu au cum sa refuze.Trebuie sa fii foarte atenta ca se fac niste gafee nici nu vreau sa ma gandesc.Si pe mine m-au sunat sa ma cheme la control undeva dupa saptamana 40 si le-am facut scandal iar a doua zi am reclamat la spital.
Si cand o sa apara bebe o sa te ingrozesti de ce tratamente au.Eu am fost cu Vlad la 8 luni la spital aici cu temperatura maaaare si ce crezi ca i-au facut?L-au dezbracat la pampers si l-au pus intre doua ventilatoare imense .Am infasurat copilu in patura si am fugit cu el acasa.Sunt foarte buni in multe chestii dar si de multe ori innebunesti din cauza lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu nu-i contest competenta si stiinta lui Tutu, dar nici nu cred ca iese foc fara fum.. o fi, n-o fi adevarat, treaba cu 'somitatile' a fost testata de multa lume si multi au fost deceptionati, dar asta nu inseamna ca-s toti la fel, nu-l cunosc, n-am avut treaba cu el, am spus-o la modul general! edit, aris, nu m-am luat de el personal, nu ai inteles bine! in fine, e putin important oricum..
insa clar ptr mine medicul cel mai bun e ala care comunica bine si cu care ma inteleg eu... si eu am fost nevoita sa-i schimb de-a lungul timpului si sa fiu dezamagita, dar asta e, se intampla...
pe de alta parte, dincol0 de contributia mai mica sau mai mare a dr tutunaru la nasterea aia, au fost implicate asistentele si alti medici care au fost de garda, asa ca e vorba de un intreg sistem care a functionat prost, sa fim sincere! din pacate... asta e tara!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Aris sunt total de acord cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Aris, eu nu am nimic cu medicul tau, nu am vazut reportajul, nu il cunosc, nu am avut tangenta cu el, deci te cred pe cuvant.
Sunt f multi medici de calitate care nu sunt asa de cunoscuti, si somitati/comerciali care dau gres.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Luny eu cred ca peste tot in lume e asa.Unii isi fac treaba bine,altii nu,din pacate si asa se ajunge la tragedii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

din nefericire in romania inca mai functioneaza sistemul ca un medic nu se baga peste pacientul altui medic .
e posibil ca femeia sa fi fost pacienta altui medic . daca medicul pacientei nu are "relatii prietenoase" cu medicul de garda , nu prea se baga unul peste altul . e oribil dar asta e sistemul .
doar ei stiu ce s-a intamplat acolo ..

oricum , cel mai bun medic , e cel care te face bine pe tine si cu care te intelegi tu .. restul nu conteaza ..
cum zice miere toti sunt oameni pana la urma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Aris, iubita, eu nu am nimic cu nimeni, nici cu tine si nici cu tutu...nici nu stiu despre ce era vorba in reportaj, tot ce am spus e ca sunt si paciente care sunt inconstiente si isi asuma niste riscuri imense dupa care dau vina pe medic... si ca eu consider a fi un medic bun cel cu care te intelegi si care stie sa-ti explice pe intelesul tau tot ce se intampla cu tine sau cu bebe... altceva nimic

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

nopate buna fetelor....eu va dau un sfat evitati sa va mai uitati acum perioada asta la astefel de cazuri....
santate si nopte buna
sa ne anuntati daca se rupe apa la careva.
va pop si sper sa va odihniti ca eu asta imi doresc,ne rescriem maine

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput