Brumarei de Nov-Dec(87)-Bravo Adriana!Hai Dana84!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu aveti nici DM acolo? La dm au unele cu roshu dar parca doar o singura dimensiune. sunt pungi pentru congelat diverse(ca sa stii la ce raion sa le cauti) trebuie sa existe si de la alte firme

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

spor la treaba aris..ai ceva de munca acolo :) parca as face si eu o salata beouf, la fel tot cu pui,dar sa vad cand ajung acasa... am fugit la sot la serviciu,ca-mi era prea urat singura acasa si-am mers cu muzica la maxim ca pe timpuri..ma mir cumde nu s-a speriat bebe..

m-am tot uitat la bagajul tau si m-am indragostit de pungutele tale din ikea..am cautat si eu in metro, selgros si carrefour dar n-am gasit..normal c-am ramas dezamagita...nu prea stiu unde sa mai caut si nici nu am pe nimeni in buc pe care sa roh sa-mi ia si sa mi le trimita ... eu oricum sutn fan ikea..de fiecare data cand ajungeam in bucuresti era imposibil sa nu ajung si in ikea

fetele ce planuti aveti pe weekend?

DanielasiRazvan-Teodor

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

chiar ca wooow

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

cristina - si pe mine m-ar interesa treapta aia pt. carut. Sa vad insa ce carut iau . Deocamdata ma voi folosi de cel vechi, da' vreau sa-l schimb.
Daca voi fi plimbareata ca la S., e musai sa o iau.

aris - asa e, eu am azi 37 sapt. implinite, de maine sunt in sapt. 38 (sau 37+1). Wooowww ...

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

fetele voi ce marimi ati luat hainutele la bebei pentru prima luna?
eu am luat de la C&A mare parte din ele si fetele de-acolo mi-au spus sa iau marimea 62 ca 56 e prea mica pentru un copil normal, ei cica vand 50-si 56 la prematuri... am luat asa,dar parca mi-e ca nu voi avea cu ce sa-l scot din maternitate, sa nu fie prea mari

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

nu aveti nici DM acolo? La dm au unele cu roshu dar parca doar o singura dimensiune. sunt pungi pentru congelat diverse(ca sa stii la ce raion sa le cauti) trebuie sa existe si de la alte firme

DM nu este deloc pe Moldova :( .. am vazut niste pungi pentru congelat alimente-nu gheata, in kauffland,dar nu le-am dat importanta...am sa ma duc sa ma mai uit o data sper sa fie ca ale tale ..sar'na

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Pentru daniela209 : pungi in genul celor de care vrei tu eu am marca FINO "Zipper bags" se numesc si sunt pentru congelator. Daca imi aduc bine aminte cred ca le-am luat din metro dar uita-te si tu la plastice si poate gasesc. Stiu ca sunt pe dimensiuni, eu mai am unele de 3 litri dar trebuie sa mai cumpar si eu.

33+

Mergi la inceput

acum na, depinde de cat de mult mergeti voi cu caruciorul. este destul de utila treapta ca si astia mari obosesc si clar cu doua carucioare nu ai cum sa circuli si nici in brate nu cred ca mai putem...si poate i-ar placea sa simta ca e si el acolo, are si el locul lui...nu doar bebe.

pt wrap iti trebuie minim 3,5m lungime maxim 5(depinde cat esti de inalta sau slaba) eu din cate vad asta cu dungi e de 3,5 si e cam scurtutz sper sa se aseze mai bine cand nu mai am burta. ca latime trebuie sa aiba cam 70cm si 60 merge f bine. poti lua un bumbac cu licra. daca e subtirel e mai comod la inceput dar nu il poti folosi decat pana pe la 6 luni maxim. daca il iei mai gros rezista si la un an dar trebuie sa fie ca materialul de traininguri pt copii doar ca nu flausat. sper ca ai inteles ceva.
daca vrei sa vezi cum arata unul original au la prenatale in afi cotroceni unul din asta mai gros

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

nici eu nu am caruciorul , dar ma intrebam daca merita sau nu investitia pentru cei mari. Imi place mult ideea de treapta.
oricum pentru primavara cum zicea si Aris ca nu are sens iarna.

Aris, te rog imi mai spui si mie cat material trebuie pt wrapul elastic?exista mai multe tipuri de bumbac elastic?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

si nu mai spun ca aseara aveam niste dureri de am zis ca-s alea ... intepaturi, dureri de spate. Eu sper sa nu imi strice planurile .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

hahah in 60 o sa inoate efectiv. asta daca nu faci un copil de 5kg. eu am luat de 50cm si de 56. dar stiu sigur ca la inceput adica o luna doar alea de 50 aratau cat de cat uman pe el. nu lua multe si nici scumpe dar ia marime mica daca nu se anunta un copil de peste 3,5kg. eu tocmai am gasit in auchan body-uri la 4 lei si pantaloni cu botosi la 6 lei. pijamalele cu totul erau 11 lei. pentru o luna sunt perfecte. apoi te mai poti rasfata cu chestii mai frumoase si mai scumpe

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

fetele voi ce marimi ati luat hainutele la bebei pentru prima luna?
eu am luat de la C&A mare parte din ele si fetele de-acolo mi-au spus sa iau marimea 62 ca 56 e prea mica pentru un copil normal, ei cica vand 50-si 56 la prematuri... am luat asa,dar parca mi-e ca nu voi avea cu ce sa-l scot din maternitate, sa nu fie prea mari

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetele ,
am ajuns si eu acasa si am deschis sa va citesc .

mihaela : eu am facut eco ieri si aveam 34 de saptamani (azi am 34+1) si mi-a zis ca e de 2.600 in baza masuratorilor .
tu aveai 33+3 ; cred ca 4 zile sunt destul de importante .
nu-ti fa probleme greutatea fetitei e buna (in baza graficelor de pe google)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna dupamiaza fetelor,va invit la o farfurie de supa de pui cu pesmeti
acum ma duc sa fac un tort de mere....am o intrebare?stiti cumva la cte kg de gutui se pune zahar pt a face gem?
am fost prin gradina si le-am cules,mi-a mancat o vulpe 2 gaini:((

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput