Brumarei de Nov-Dec(87)-Bravo Adriana!Hai Dana84!
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
berty spune:
Daniela de cele mai multe ori hainutele NN sau 50-56 sunt ori mici ori fixe ptr un nou nascut de 3,500 si peste 52 cm. Eu zic ca e de preferat sa-i fie un pic mai maricel decat sa nu-l incapa. Mie costumasul cu care l-am scos din maternitate de la C&A mi s-a potrivit marimea 56 dar de la alte firme nu am apucat sa imbrac aceasta marime ca era prea mica ptr el.
Mami de Abi & Robi & 36+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela209/daniela209.jpg)
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaela.1975 Pentru daniela209 : pungi in genul celor de care vrei tu eu am marca FINO "Zipper bags" se numesc si sunt pentru congelator. Daca imi aduc bine aminte cred ca le-am luat din metro dar uita-te si tu la plastice si poate gasesc. Stiu ca sunt pe dimensiuni, eu mai am unele de 3 litri dar trebuie sa mai cumpar si eu. ![]() ![]() |
merci mult Mihaela.. ma uita si la acestea Fino
![](pupic.gif)
Daniela
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
apropo de dimensiuni si hainute ... la S. au prevazut ca o sa nasc o uriasa (la 36 sapt. avea 3,200 dupa ecografii) si asa am spus si eu mai departe. Nana tinea sa ii dea ea cadou hainutele de iesit din spital, cum cica e traditia, am vrut sa ii facem placerea si a venit cu hainute de bb mare (3 luni, cred). O pierdeam pe saraca S. in haine si muream de ras cu sotul.
Asa ca, sa aveti si 1-2 schimburi de copil normal, chiar daca sunt mici sau le imbraca o data ... nu-i asa o paguba mare.
****** Doamne-Doamne, ai grija de noi
37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela209/daniela209.jpg)
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 hahah in 60 o sa inoate efectiv. asta daca nu faci un copil de 5kg. eu am luat de 50cm si de 56. dar stiu sigur ca la inceput adica o luna doar alea de 50 aratau cat de cat uman pe el. nu lua multe si nici scumpe dar ia marime mica daca nu se anunta un copil de peste 3,5kg. eu tocmai am gasit in auchan body-uri la 4 lei si pantaloni cu botosi la 6 lei. pijamalele cu totul erau 11 lei. pentru o luna sunt perfecte. apoi te mai poti rasfata cu chestii mai frumoase si mai scumpe mama de ![]() ![]() |
am luat si eu saptamana trecuta din auchan, un set de 2 pantaloni cu botosi la 12 lei,parca..ceva de genul.. nu aveau body la preturi de genul..o fi vreo reducere acum..
buna treaba asta cu 50 si 56..si mie mi s-au parut cam mari, acestea 62,dar m-am gandit ca mai ia pampersul si poate or fi avand dreptate... acum nici nu stiu ce sa fac, urmatoarea eco o am abia pe 7nov, dar problema e cand mai ajung in C&A, doar sa iau din alta parte
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
am ramas speachless..
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
am 2 body-uri de o luna luate de la magazinul Z si 2 pijamale-salopeta,cu totul, pentru nou-nacuti...
sa inteleg ca tre sa ma pun pe cumparaturi? nu stiu daca e o veste buna sau rea...
Daniela
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
Bedrosmart spune:
Buna, fetelor!
Am fost si noi la echo mai amanuntita, la Filantropia, tot la dr Veduta. Initial am zis ca mi-e lene sa merg, da pana la urma m-am dus, ca tot aveam programarea facuta.
Suntem bine, 2200 g la 31 sapt si 6 zile (ma refer la varsta gestationala, care la mine e sigura, ca stiu data conceptiei). Era de asteptat sa fie mai mare ca media, ca asa a fost si primul. Mai naspa e ca la circumferinta capului e deja de sapt. 35, tot un capos fac si de data asta, numai sa vad pe unde-l scot .
Repet insa ce am mai spus si alta data: la termen poate avea copilul si 2800g si 3800g si tot normal sa fie. Mai e o chestiune care tine si de constitutia parintilor. Nu va mai faceti griji pentru asta, cata vreme nu este vorba de un retard de crestere intrauterina. Oricum nu puteti influenta in nici un fel dimensiunile copilului.
Am intrebat (ca sa intreb si eu ceva) daca poate vedea cum e colul, dar, dupa ce mi-a zis ca e ok, inchis si in parametri, a subliniat ca de la sapt. 32 oricum nu mai conteaza asa mult, ca nu se mai face cerclaj si evolutia nou-nascutului e sigur buna, chiar daca se naste inainte de termen. Imi place cum gandeste doctorita asta. V-am spus si voua, ca sa fiti mai linistite daca ati depasit pragul asta.
Eu am avut numai hainute 1-3 luni, la copil de 3,750 kg si 54 cm. I-au fost largi in primele zile, i-au ramas mici dupa prima sau a doua luna. Intr-adevar, cele pentru 0 luni sau 00 luni sunt pentru bebei mici sau prematuri.
Luny, intrebai cu ceva pagini in urma de contractii. Da, si eu simt acum mult mai pregnant contractiile B-H. Nedureroase, dar frecvente si uneori neplacute. Cu siguranta mai mult ca la prima sarcina. Sper totusi sa fie ceva normal si sa nu prevesteasca o nastere prematura.
Pup!
B.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
numai mie imi merge forumul in reluare? Ca imi creste barba pana se incarca pagina ... da' bine ca trimite de 3 ori raspunsul!
Fiica-mea face ju jitsu in burta mea .
****** Doamne-Doamne, ai grija de noi
37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
moldoveanca spune:
Ioana unde locuiesti?Noi avem casa in Breazu si avem si noi gainuse chiar ieri m-am plans sotului ca vreau oua de la gainile mele
.Acum au grija vecinii de ele ,mi-e asa de dor de casutza mea
berty spune:
M-am mai uitat acum prin dulap la niste costumase de la C&A si pentru prima luna sigur este buna si marimea 56. Pe unul dintre ele este scris chiar 50-56 (0-2 luni) si l-am folosit cu certitudine in prima luna. La body nu ma pronunt ca nu am avut de la ei in primele luni.
Mami de Abi & Robi & 36+
moldoveanca spune:
Hainutze am luat newborn ca merg pana la 4 kg jum .Am luat doar combinezonul de iarna 0-3 si un hanorac si doua salopete.Restul o sa le cumpar la reduceri.Nu va puteti imagina ce preturi au la next de pe 27 dec
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana_iasi/ioana_iasi.jpg)
ioana_iasi spune:
ce nasol merge netul...uffffffffffff
moldoveanca noi stam in scanteia,27 km de iasi.
fetelor a ajuns sotu cu rezultatu de la analizele de acum 2 saptamani de la secretia vaginala si mi-a dat sa iau elevit si cu amoxacilina 500mg 7 zile37+ ,teodor de 3 ani,tati si
eu!