Operatie de fimoza

Operatie de fimoza | Autor: danaiulia

Link direct la acest mesaj

Am facut-o in sfarsit. GROAZNIC . Nu stiu daca as mai repeta experienta. De marti plutim si cand ne trece pisi e sfarsitul lumii. Mi se rupe sufletul de mila lui, merge asa cracanat de iti vine sa il ti doar in brate.... . La fel de greu a fost si la alti pui sau al meu e sensibilut f.tare ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eu cunosc un bebe care n-a plans decat in ziua in care i s-a facut operatia..dupa era ok..dar era micut cand i s-a facut..avea 9 luni...fiecare organism reactioneaza diferit...Multa sanatate si grija la toaleta pt ca se poate prinde la loc si se repeta iar operatia..asa am auzit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Stiu cum e, dar asta e, trebuiesc facute acolo unde nu exista alta solutie. Si baietelul meu s-a cam chinuit, adica la o saptamana dupa operatie, la control, era iarasi lipita pielea si s-a intervenit cu pensa, apoi , la vreo doua luni dupa, l-a mai desfacut inca o data cu mana in timpul unei alte operatii la deget. Si binenteles, de fiecare data a fost dificil la pipi. Ideea e ca trebuie insistat si desfacut macar la doua zile, caci se poate lipi din nou. Vroiam sa te intreb, la voi a fost total lipita pielea ( ca la noi), adica a fost operatie cu anestezie, sau doar a desfcaut cu pensa? La Matei, acolo unde s-a cusut pielea, este foarte strans, adica la retractarea pielii, dupa ce spalam intampinam ceva dificultati sa o aducem in pozitia initiala.
camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Da ,a fost lipita total , am facut-o cu anestezie generala si acum avem 4 fire care vor cadea , deci momentan nu pot face decat o toaleta a plagii nu poate fi vorba de mai mult , ce va fi pe viitor vom vedea. Ce stiu e ca e cu taietura in V dar asta nu stiu daca e vreun avantaj sau dezavantaj cert e ca acum arata groaznic si nu stiu daca il mai pot duce la control ca super traumatizat. Voi la cati ani v-ati operat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Si Alex a fost operat, acum 2 ani, cu anestezie generala. A suferit mult imediat dupa operatie, urla de bagase in sperieti tot etajul! I-au dat niste calmante si a fost mai bine. L-au bagat la operatie pe la prinz, a iesit dupa o ora-doua, nu mai stiu, mi s-a parut mult, pe la 3 s-a trezit, la 5 i-au dat ceva de mincare. La 7 l-au bagat la dus, a urlat din nou un pic, ca se lipise pansamentul, dar a fost mai bine dupa dus. Dupa aceea l-am dus acasa. Noi am lasat rana la aer, nu chilot, pantalon, nimic. Doar la culcare o pijama foarte larga. Nu prea s-a plins cind facea pipi, cred ca iesea drept, fara sa atinga rana. O saptamina am avut medicamente anti inflamatorii si pe urma a fost OK, n-am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Cand va citesc nebunia asta cu operatia asta de fimoza, ma felicit singura ca mi-am "chinuit" baiatul cu decalotarea de la 3 luni cand toate prietenele imi spuneau ca sunt nebuna ..... Asa oroare am avut de interventia asta ... Offff, vai de voi si de puiuti ce s-or chinui :(

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput