Operatie de fimoza
Am facut-o in sfarsit. GROAZNIC . Nu stiu daca as mai repeta experienta. De marti plutim si cand ne trece pisi e sfarsitul lumii. Mi se rupe sufletul de mila lui, merge asa cracanat de iti vine sa il ti doar in brate.... . La fel de greu a fost si la alti pui sau al meu e sensibilut f.tare ?
Raspunsuri
oana_lex82 spune:
Eu cunosc un bebe care n-a plans decat in ziua in care i s-a facut operatia..dupa era ok..dar era micut cand i s-a facut..avea 9 luni...fiecare organism reactioneaza diferit...Multa sanatate si grija la toaleta pt ca se poate prinde la loc si se repeta iar operatia..asa am auzit..
mess4u2000 spune:
Stiu cum e, dar asta e, trebuiesc facute acolo unde nu exista alta solutie. Si baietelul meu s-a cam chinuit, adica la o saptamana dupa operatie, la control, era iarasi lipita pielea si s-a intervenit cu pensa, apoi , la vreo doua luni dupa, l-a mai desfacut inca o data cu mana in timpul unei alte operatii la deget. Si binenteles, de fiecare data a fost dificil la pipi. Ideea e ca trebuie insistat si desfacut macar la doua zile, caci se poate lipi din nou. Vroiam sa te intreb, la voi a fost total lipita pielea ( ca la noi), adica a fost operatie cu anestezie, sau doar a desfcaut cu pensa? La Matei, acolo unde s-a cusut pielea, este foarte strans, adica la retractarea pielii, dupa ce spalam intampinam ceva dificultati sa o aducem in pozitia initiala.
camelia
danaiulia spune:
Da ,a fost lipita total , am facut-o cu anestezie generala si acum avem 4 fire care vor cadea , deci momentan nu pot face decat o toaleta a plagii nu poate fi vorba de mai mult , ce va fi pe viitor vom vedea. Ce stiu e ca e cu taietura in V dar asta nu stiu daca e vreun avantaj sau dezavantaj cert e ca acum arata groaznic si nu stiu daca il mai pot duce la control ca super traumatizat. Voi la cati ani v-ati operat ?
Marox spune:
Si Alex a fost operat, acum 2 ani, cu anestezie generala. A suferit mult imediat dupa operatie, urla de bagase in sperieti tot etajul! I-au dat niste calmante si a fost mai bine. L-au bagat la operatie pe la prinz, a iesit dupa o ora-doua, nu mai stiu, mi s-a parut mult, pe la 3 s-a trezit, la 5 i-au dat ceva de mincare. La 7 l-au bagat la dus, a urlat din nou un pic, ca se lipise pansamentul, dar a fost mai bine dupa dus. Dupa aceea l-am dus acasa. Noi am lasat rana la aer, nu chilot, pantalon, nimic. Doar la culcare o pijama foarte larga. Nu prea s-a plins cind facea pipi, cred ca iesea drept, fara sa atinga rana. O saptamina am avut medicamente anti inflamatorii si pe urma a fost OK, n-am mai avut probleme.
Baby1320 spune:
Cand va citesc nebunia asta cu operatia asta de fimoza, ma felicit singura ca mi-am "chinuit" baiatul cu decalotarea de la 3 luni cand toate prietenele imi spuneau ca sunt nebuna ..... Asa oroare am avut de interventia asta ... Offff, vai de voi si de puiuti ce s-or chinui :(
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010