Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

merg sa ma pregatesc de iesit afara, acum cat isi face Anastasia somnicul.

cum sa-i fac azi ficatelul? cu ce sa-l combin sa fie bun, bun?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

ally ca tot am uitat sa-ti zic, stiu ca am poze mici si nu trebuie redimensionate dar am incercat eu asa sa vad daca merge si iar nu a mers. dar nu stiu de ce nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, a tb sa dau inapoi la primul mesaj sa vad ce am scris

Mici Cata nu a mancat azi prea bine fructele, dar nu am fortat-o..va manca mai bine la pranz, sunt sigura

Fetele, farmaciile de langa mine nu au laborator..si mi-au spus ca din cauza asta nu au nici Colargol. ce altceva pot sa dau pentru muci galbeni si atarnatori la nas ca niste ghicei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota
irinuk, somleac ce faceti fetelor?
unde sunteti?
eu cu cine vb acum?
voi erati schimbul 3

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Chiar m-am gandit la tine aseara cand bucataream. Abia la 12 am urcat din bucatarie si n-am mai deschis de frica ca-mi sare somnul. Am fost terminata dupa 2 nopti nedormite si inca o tura de

Va pup fetelor, n-am timp de net. Sunt pe ultima suta cu pregatirile pentru ziua lui Matia. Trebuie sa ma organizez foarte bine ca sambata n-am sot si nici Daria si mai trebuie sa-l duc si pe Alex la 2 zile de nastere, asa ca sambata practic nu voi putea face nimic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac am observat ca tu ii dai multe fructe coapte. crude nu-i dai? de ce ii dai mai mult copt? nu ar fi mai bun crud?
na intreb si eu acum.....
si tu cum le coci?

Ii dau si proaspete , dar de cand cu enterocolita ii mai si coc fructele. le spal bine, le pun in tava la cuptor si le tin vreo 15-20 de min pana se inmoaie. iar legat de cereale, le fac cu apa ca asa se fac mai cremoase si sa nu faca, cocoloase.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

catank cand intri zi-mi exact reteta de la iaurtul de casa. vreau sa incerc si eu. la 2 litri de lapte cat iaurt trebuie? ca eu numai atata vreau sa fac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Am fost si la farmacie de am laut alt panadol ca m ati pus pe ganduri cu termenele alea
I am luat si un gel de dus de la klorane...cam scump dar altceva nu ma atras. Asta care il am acum face cam multa spumaaa
Ally- da mami am fost pe la racoare,ce bine a fost
Mada - felicitari pt cristinel ce cumintel
Mandreac- dc te doare capul cand iesi afara? La multe lunite pt rares! Sa fie sanatos mami si sa creassca mare si cuminte

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Multumim mami de urari. Nu stiu de la ce ma doare capul, dar ma apuca asa o durereeeeeee.... sper sa treaca.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Madutza draga , Colargol se gaseste la farmaciile Dona, uita-te pe net sa vezi la care dintre ele pe langa tine.

Si eu sunt necajita ca ne-au intors mucisorii , asa ca azi am cedat si am bagat batista bebelusului - intr-devar n-a fost asa rau cum ma temeam eu si au iesit la muciiiii
Dar azi il scot afara fie ce-o fi, ca nici sa zaca asa in casa toata toamna si iarna nu vreau! Ieri a fost o ora jumate, si tare bine i-a fost...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

am ajuns si noi de pe afara!!
pooop fetele.
strumf

sunt super happy ca si-a revenit lucas cu toate!!
azi dimi a papat laptic 250 ml
fructele 200 gr azi i-am dat si kiwi!!!

bubite nu mai are nici una, deci au fost de la caldura/temperatura iar temperatura a fost de la dinte. dinte care a iesit si totul s a rezolvat!!!!

revin

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Pisuc multa sanatate mami. Te rog sa imi spui si mie cate zile ii dai lui Petru fier? Si daca ii dai calciu ii dai si vitamina C, sau ii dai vitamina C cand ii dai fier?

Neata si de la noi la pranz.

Am papat 200 grame de mar cu branzica de casa, am facut si primul somn de vreo 45-50 de minute si acum ne pregatim sa iesim din casa , iar la 13 30 sa papam legumle.

tuturor fara exceptie.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput