Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Am o intrebare:mai este o burticuta pe aici care nu poate sa doarma?am mai bine de 4 saptamini de cind noaptea mea e redusa la 4,max. 5 ore de somn.Ajun vinerea la servici zombie curat.
Pina acum am reusit sa fiu calma,stau pur si simplu in pat si astept sa treaca timpul.Dar incepe sa ma oboseasca mental faza asta.
va pup,o zi buna

Si eu am aceasta problema...in saptamanile 4-6 aproape ca nu am dormit deloc noaptea, acum vad ca adorm usor dar ma trezesc pe la 6-7 si f greu reusesc sa mai adorm, doctora mi-a spus ca se intampla.

Elena 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Am o intrebare:mai este o burticuta pe aici care nu poate sa doarma?am mai bine de 4 saptamini de cind noaptea mea e redusa la 4,max. 5 ore de somn.Ajun vinerea la servici zombie curat.
Pina acum am reusit sa fiu calma,stau pur si simplu in pat si astept sa treaca timpul.Dar incepe sa ma oboseasca mental faza asta.
va pup,o zi buna

Si eu am aceasta problema...in saptamanile 4-6 aproape ca nu am dormit deloc noaptea, acum vad ca adorm usor dar ma trezesc pe la 6-7 si f greu reusesc sa mai adorm, doctora mi-a spus ca se intampla.

Elena 7+

Din cauza schimbarilor hormonale nu avem somn:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

deea la aceasta discutie se referea adipapazi:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

deea, si ce daca conduci? eu imi pueam ceasul cu 30 minute mai devreme de a ma trezi de tot si bagam utrogestanul intravaginal si ma culcam la loc si apoi ma ridicam peste juma de ora din pat, iar cealalta doze o puneam seara la culcare.

Adi, mami de ana si ioachim

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza
Adi esti foarte simpatica, dar eu abia ma trezesc la ora care tre sa plec la serviciu, iar daca ma trezesc si tre sa ma culc iar pai ori nu ma mai trezesc pana la 12 ori nu mai adorm oricum multumesc de grija!

Citat:

deea, dar te trezesti pt copilul tau!ala pt care te vei trezi din ora in ora cand va suge! trebuie sa lupti pt el!

Laura

12+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Josefine, multumesc pentru raspuns, asigurarea mea e cu 80%/20%, intrebarea mea batea mai mult spre faptul ca nu stiu cate ecografii si de care 2D/3D/4D se pot face in sarcina, pentru ca in Europa te cheama la 3-4 saptamani la control si eco plus analize destul de dese, in America retin ca sunt mai relaxati. Ma mai gandeam de asemenea daca fac cezariana la cerere daca e decontata?

Ellyshor
bine ai venit acasa! Speram sa nu ne mai dai emotii si bebelinu sa stea cuminte si sanatos la mami in burtica.

Elena 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

deea la aceasta discutie se referea adipapazi:

Citat:

deea, si ce daca conduci? eu imi pueam ceasul cu 30 minute mai devreme de a ma trezi de tot si bagam utrogestanul intravaginal si ma culcam la loc si apoi ma ridicam peste juma de ora din pat, iar cealalta doze o puneam seara la culcare.

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza
Adi esti foarte simpatica, dar eu abia ma trezesc la ora care tre sa plec la serviciu, iar daca ma trezesc si tre sa ma culc iar pai ori nu ma mai trezesc pana la 12 ori nu mai adorm oricum multumesc de grija!

Citat:

deea, dar te trezesti pt copilul tau!ala pt care te vei trezi din ora in ora cand va suge! trebuie sa lupti pt el!

Laura

12+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Multumesc Laura.

Adi, nu cred ca era cazul sa pui problema asa. "Ala" pentru care ma voi trezi din ora in ora, o voi face cu drag si cu responsabilitate, la fel de responsabil cum fac si cu aceste pastile/ovule. Doar ca eu incercam sa gasesc o solutie optima. Problema nu o pot pune "si ce daca conduci?" pentru ca efectele utrogestanului pe cale orala si chiar intravaginala nu tin jumatate de ora (la mine), iar eu nu pot risca sa ametesc la volan.
Dar am gasit solutia.

Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Elly ma bucur ca esti bine, imi faceam ganduri de=acum, ca tu nu prea lipseai nici o zi de pe forum.
cu capitolele, poate sa le deschida oricine e pe faza.

onutza ma bucur pt. vestile bune la DT. dar de ce mai faci si TT? eu stiu ca daca e ok DT nu se mai face si TT.

crixy sunt convinsa ca totul va fi bine. ai incredere

mamita bafta la intalnire.
jurnal nu mi-a trecut prin cap sa tin. nici nu stiu daca as fi avut ce scrie acolo, avand in vedere lipsa aproape totala a simptomelor.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Elena, depinde de la stat la stat si probabil de la asigurare la asigurare. Cred ca va trebui sa vorbesti cu cei de la asigurare. Daca ai citit din urma, Clara scria ca la ea sunt acoperite mult mai multe ecografii. La mine doar 2. Una la inceput de sarcina si jna la 20 de sapt ptr a afla sexul. 3d/4d e optional si ar fi in jur de 200 de dolari:) oricum, sa nu patesti ca mine ca aia de la asigurare mi-au spus foarte inocenti ca nu stiu cat acopera la teste. Daca ei nu stiu, eu de unde sa stiu. In cel mai rau caz, spun ei, platesc 100%. Foarte dragut din partea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ramonik fac TT ptr ca asa vrea dr...ca am intrebat..si a spus ca sunt alte teste atunci si sincer sincer imi e cam rusine sa ii spun ca nu fac ca nu vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ellishor, aceeasi senzatie de usurare am simtit-o si eu de cate ori reveneam acasa dupa vreo spitalizare. ma bucur tare mult ca sunteti acasa.
titi, iti tin pumnii!

deea, imi cer scuze.sper din toata inima ca inimioara bebelusului tau sa se auda macar 100 de ani from now on.

mami, te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata gagici de burtici!

Eu sunt bine.Problema e ca nu prea am timp sa scriu...dar o sa am timp.....cumva. Am si petrecerea de organizat la Stefan...ca implineste 6 ani si multe am pe cap....
Sunt bine. Maine la 17.20 am eko...si vedem cum o fi!
Ma dor tare sfarcurile si dorm relativ bine.
Sa ma iertai in ca o data ca nu prea scriu acum perioada asta dar va trece si ea....
Fetelor, unde era calculatorul ala de sarcina in forum?

Va puup!

Mami de Stefan Peter 5 ani si 11 luni si graviduta 6+

Mergi la inceput