Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Buna dimineata . Va invit la o ciocalata calda proaspat facuta.
Elly bine ai venit acasa. Te cred ca abia asteptai sa ajungi in patul tau. Si eu la prima sarcina a trebuit sa ma internez, si abia asteptam sa ma duc acasa, chiar daca stiam ca si acasa o sa stau doar in pat.
Crixy din pacate doctori ne tot spun anumite chestii si pe urma ne spun sa nu ne stesam prea tare(ca parca putem), ca asta nu e neaparat ceva rau. De ce nu ne spun doar cand sunt siguri ca ceva nu e bine, nu doar cand presupun, si ne lasa pe noi cu o gramada de stres.
Mamita bafta la eco. Sa fie totul bine.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 13+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Neata!
Ne-am trezit si noi.
Sa va povestesc peripetiile. Stiti ca luni m-am dus la spital sa ma internez ca sa pot sa-mi iau in continuare co medical. M-am dus si m-au cam alergat aia pe acolo. In fine, dr mi-a facut internarea si mi-a dat drumul acasa, spunandu-mi sa revin miercuri pt externare si concediu medical.
Numai ca luni seara am inceput sa am dureri de burtica si inauntru simteam contractii/intepaturi in col.
Marti la fel, iar miercuri dimineata cand m-am dus iar la spital i-am zis doctorei ca ma simt cam rau. Mi-a facut un control si a vazut ca am colul moale. Bineinteles ca nu mi-a mai dat drumul acasa si nu mi-a mai facut externare.
M-a bagat pe perfuzii cu sulfat de magneziu si injectii cu scobutil si vitamina C.
Acum ma simt mai bine, dureri de burta nu mai am doar in col mai simt asa cateodata o senzatie, dar nu intepaturi sau contractii.
Cam asta a fost cu noi.
Speram sa ne ajute Doamne Doamne in continuare.
Va pup dulce dulce!
Elly 13+ si Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Fetelor nu v-ati gandit la propunerea mea sa avem un cont comun pe picasa sa ne punem acolo pozele? Ar fi interesant sa ne si vedem, nu doar sa discutam.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Adi stai linistita, cred ca toate suntem destul de tensionate si trecem prin niste transformari de stari incredibile. Iti doresc ca si ai tai copii sa traiasca 150 de ani fara reparatii
Astazi ma simt un pic mai relaxata, pentru ca aseara am descoperit metoda de detensionare... o portie zdravana de plans in baie, cu sughituri si ochi cat cepele, dar dupa, am adormit ca un bebe si m-am trezit foarte bine
Sa aveti o zi cu soare si fara prea multe greturi!
Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 8+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui titi143 Fetelor nu v-ati gandit la propunerea mea sa avem un cont comun pe picasa sa ne punem acolo pozele? Ar fi interesant sa ne si vedem, nu doar sa discutam. Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si ![]() |
ba da, eu sunt de acord. poti face tu un cont pe gmail si da-ne si noua datele.
![](floare.gif)
Ramonika
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
zebra roz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
Neatza, neatza!
ramona saru'mana de ciocolata calda!!!
adi normal ca vin!!! sa vad in ce seara pot! in seara asta nu prea merge ca am ceva treaba
se pare ca si eu sunt ceva mai bine cu greturile astazi! poate am mai scapat de ele!
Laura
![](gravida.gif)
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Salut fetelor,pe mine vad ca ma apuca greturile dupa 12 saptamani....deh,cine a boierit pana acum.
CRIXY,si eu am patit fix acelasi lucru...desi se vedea osul nazal pe ecografie ,dr a decis ca in foaie sa-l treaca absent/hipoplastic.Mi-a zis ca e,dar parca nu-i suficient osificat(intr-adevar nu era aspectul acela tipic care ar trebui sa se observe si anume asemanator cu semnul „=”,dar cum sa treci absent ceva ce exista dar e mai mic)Plus ca exista diferente in dezvoltare si la unii se vede la 12 ,la altii la 14 saptamani.De aceea am si fost dezamagita de experienta la Arcadia.La tine cat a iesit translucenta nucala?
In alta ordine de idei cred ca din cauza dr-ilor am greturi...;-))).Dar m-am repliat,ma autolinistesc,ma iau cu treaba macar pana mai vin rezultatele de sange la dublu test.
Va pupacesc pe toate!Sanatate maxima!
Virginia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
hilde uite aici calculatorul:
www.desprecopii.com/info-id-138-nm-Cand-vine-barza.htm" target="_blank">Calculator sarcina
Virginia tu macar ai boierit pana acum! si acum ai doar greata la medici, greata care nu trece nici cu sare de sare de lamaie din pacate! si eu sunt satula pana peste cap de multi dintre ei! noroc ca exista si exceptii printre ei adica specimene mai omenoase...
la mine a inceput greata de pe la 6 saptamani si sa speram ca ma lasa in curand! partea aiurea e ca nu am absolut deloc pofta de mancare... cand trebuie sa mananc parca ma iei la bataie... si eu eram gurmanda de fel!
Laura
![](gravida.gif)
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
E foarte buna ideea cu contul comun!
Asa ne-am simti mult mai aproape una de alta, am putea posta echografii, poze cu burtica. Ma incanta ff mult ideea.
Ramona poate te ocupi tu, daca ai timp, bineinteles!
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. Sapt viitoare merg la doctora mea, la control. Luni imi fac programare. Ideea e ca o cheama Mihaela, iar marti e ziua ei onomastica. Nu stiu ce sa-i iau.
M-am gandit la un set de argint(am vazut ca poarta), o floare in glastra mai speciala sau o iconita argintata cu Sfintii Mihail si Gavril. Din pacate, nu dispun de un buget prea bogat, si de asta sunt in dilema.
Ma puteti ajuta cu idei? De preferinta ceva pana intr-un milion, un milion si jumatate.
Elly 13+ si Babyboom
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Buna fetelor!
Dupa cum va spuneam si in mesajele anterioare eu ma agit acum si cu alte chestii pe langa sarcina. Am lasat-o mai moale cu nunta ca intre timp ne-am gasit casa si am semnat precontract. Si acum agitatie si alergatura pe tema asta. Nu ne pricepem nici unul deloc la asta, acum suntem agitati si daca o fi bine sau n-o fi bine...Exista un grad de incertitudine si de ingrijorare in ce priveste alegerea noastra mai ales ca e vorba de multi bani, credit la banca si bebe pe drum. Din pacate vad ca agitatia asta si stresul nu-mi fac deloc bine, insa nici asta al meu nu e mai linistit sa zic ca il vad pe el linistit si ma linistesc si eu. Si uite asa ne agitam unu pe altul. Mie mi-e somn cam toata ziua. Dorm si noaptea destul de bine insa dimineata ma trezesc singura ceva mai devreme ca de obicei. Insa oricum sunt buimaca si toata ziua de zici ca n=am dormit. Ieri nici n=am prea mancat si m-am resimtit in sensul ca seara am vomat un pic(desi n-aveam ce)
Sper sa fie bine ce facem noi acum si sa ma linistesc si eu ca e clar ca nu-mi face deloc bine. Si asa organismul meu consuma multa energie sa-l creasca pe asta mic, chiar nu-mi mai trebuie un consum suplimentar din cauza stresului. In rest ma cam enerveaza Utrogestanul asta care se tot scurge cam tot timpul zilei, dar asta e, tre sa-l suport ca-i face bine lui bebe.
Si eu sunt super pretentioasa la mancare, nu-mi prea place nimic sau mai mult ideea de mancare imi face greata. Trebuie sa schimb mereu alimentele pt ca desi mi se pare ca gasesc un aliment care imi prieste la al treilea consum deja simt ca nu-l mai suport. Si tot asa. In curand o sa epuizez toate alimentele posibile si sa vad atunci ce mai fac. Pana acum am vazut totusi ca morcovii cruzi ii suport bine, sa vad pentru cat timp. Si azi am avut o pofta nebuna de paine cu unt si eventual cu gem sau miere si cacao cu lapte.
Andreea, 7+