Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Alinush;ce semnatura frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

apoi asa, mai Lilisor, mai vii de-acasa acu!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

da da da...frumoasa semnatura mey alinushce trece timpul...

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Lori, sar'mana. Mai am de gasit unul, ca il am pe Tweety si nu-mi place...



World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mamutz...eu nu te gasesc pe fb.
cum se numeste grupul nostru pe fb ? ca nici ala nu-l mai gasesc.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ati fost puse pe sotii si azi... ne place... chiar daca a trebuit mai toata ziua sa stau cu ochiul pe voi ca vorba fetelor... scrieti mai rau ca pe vremea gravidenie. Cand mai aveti timp si de iesit afar cu bebe, gatit, hranit, spalat si alte sporturi extreme ca eu am impresia ca trisati si ziua voastra are mai mult de 24 h?!?

Acestea fiind spus, v-am ascultat ce "smecherii" stiu puiucii vostri sa faca. Si-al meu tot cam asa... e in grafic zic eu din ce povestiti si voi. Deci parte cu becul o cm stiu toti... al meu stie de "lustra" ca avem la el in camera una mai deosebita cu lumini albastru/ rosu si stie ca se porneste cu telecomanda si daca i-o dai o indreapta si el spre ea si aprinde/ stinge/ se joaca.

Ei bine pe langa asta al meu stie ceva ce n-am intalnit la voi... stie ca scaunul lui de masa are 4 surburi pe care insista sa mi le arate de fiecare data. Tare nu?
Chiar asa bebeloii vostri stau cumnintei in scaun ca al meu pana nu se urca in picioare nu se lasa si simt ca ma ia cu rau cand il vad. Nu e chip sa-l conving altfel.

Mamicii care imi ia mie cadou: stai fara grija, nu am preferinte, ia ce crezi tu de cuviinta pentru mine sau pentru bebe... gestul conteaza!

Eu fac parte din categoria mamicilor care ar sta non stop cu bb ei (asa si fac) si nu se plicti/ nu l-ar lasa cu altcineva pentru nimic in lume!!! (Exista si categoria asta sper,,,)



Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna seara!
Azi mi-am propus sa ii organizez program serios lui Razvan, sa il obosesc bine, sa scot untul din el ca altfel il scoate el din mine. Si a functionat.
Am fost la cumparaturi si la o plimbare foooaaarte lunga prin parc.
I-am luat sac de iarna pentru carut si sunt foarte incantata de el. Sta asa de bine acolo si nu trebuie sa ma mai stresez ca i se ridica pantalonii sau isi pierde pantofii. Din pacate, insa, deocamdata am zis bye-bye la mai tai, ca am avut de ales.

ANDUTZA e scump transportul la Imaginarium (35 lei parca). Daca vrei ceva anume zi si iti iau eu si trimit cu posta cu doar vreo 5-6 lei.
De mult vroiam sa te intreb, primesti suplimentul de 500 ron?

DANA si eu ma epilez acasa. De cand am schimbat epilatorul (in ianuarie 2009) nu am mai calcat pe la cosmetica. Sunt super multumita de el si nu se compara cu cel vechi. Sunt aceeasi marca, dar alta tehnologie (pe celalalt il aveam din anul 2 de facultate, adica era foooaaarte vechi). Parca la inceput, dupa nastere, m-a durut mai tare, dar acum nu. Intrebai de ce sunt asa scumpe jucariile de la Imaginarium. Sunt deosebite si de foarte buna calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

LILI (ce bine suna asa) pe langa faptul ca frumuselul tau nu e de loc cracanat, cum pana mea vrea doctorul ala sa corecteza imaginara cracaneala cu niste ghete? Daca imi zici ca ghetele le avea el de vanzare, atunci inteleg.
Hai sa iti zic de o prietena cu fetite gemene (acum sunt mari, au 7 ani) care cand le-a vazut doctorul la cateva luni a zis ca sunt foarte cracanate, ca sa le rupa picioarele, sa le puna in ghips ca sa se prinda drept, ca altfel o sa aiba fetele de suferit toata viata. Fata si-a luat fetele pe sus si a fugit unde a vazut cu ochii departe de psihopatul ala. S-a dus la un medic super renumit de la Alexandrescu (probabil cel recomandat de LORI) care i-a zis ca fetele sunt perfecte, sa se duca vara cu ele la mare, sa stea mult la soare si o sa se indrepte. Si asa s-a intamplat. Acum nu vreau sa te sperii(ca si asa tu esti cam stresata) dar cracaneala ar putea fi semn de rahitism. Asa i-a zis doctorul si de aceea s-a corectat cu soare. Oricum, Stefanelul tau NU e cracanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Irinuka;Sonia nu se ridica din scaun dar se invarte acolo..mai ales cand nu vrea sa manance de nu exista om sa-i nimereasca gurita..

Si n-o mai pot schimba mai..cu kk cu tot o rupe la fuga prin pat..ma rog de Ea..nimic..O tine Mario cand e acasa..dar cand suntem singure e jale..
Cat de cuminte a fost..o laudam la tot pasul acum e pe dos..plange din orice..n-o mai pot imbraca..astea face fii-mea in plus fata de alti copii
Soacra mea zice ca copii se invata rai cand sunt bolnavi !poate nu-si mai revine la cumintenia anterioara
Gata...in butoi nu ma lasati,covorul lui Lori e putred pe undeva..ma duc sa ma bag in pat..macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Dedicut, noi am fost azi la secreening oftalmologic, la Modicover. A durat 5 min, dar a fost bebe cooperant. Bebe sta in bratele mamei si au un apaprat plasat la un metru distanta cu care fac diverse masuratori. Eu l-am facut pentru ca el s-a nascut prematur si la un moment dat ni s-a recomandat sa repetam verificarile.

Ma intorc la citit.



Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput