Cei mai frumosi obrajori de bebelus !
Raspunsuri - Pagina 3
puiut82 spune:
draga dedicut,poti trimite cate vrei dar doar una se aproba......asa este regulamentul
Anda08 spune:
Chiar daca unii membrii trimit mai mult de o fotografie, se alege doar una, exact cum a spus si puiut82. La acest concurs se poate participa cu o singura fotografie a obrajorilor
Se mai accepta poze pana maine seara 2 decembrie ora 18:00 !
Bafta tuturor!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
Diseara sau cel tarziu maine se vor anunta castigatorii insa mai puteti trimite poze pana la ora 18:00 !
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
ionela.n spune:
sunt atat de multe falcute frumoase ca ar fi o minune sa castigam
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
yopyop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n sunt atat de multe falcute frumoase ca ar fi o minune sa castigam -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook |
Falcute care cer numai mangaieri.
andrusca_m spune:
unde vor fi publicate numele castigatorilor la acest concurs? Vad ca e pana pe 2 decembrie, adica astazi, dar nu stiu unde pot vedea castigatorii. Multumesc
Anda08 spune:
andrusca_m Publicat la - 02/12/2011 : 11:36:38 -------------------------------------------------------------------------------- unde vor fi publicate numele castigatorilor la acest concurs? Vad ca e pana pe 2 decembrie, adica astazi, dar nu stiu unde pot vedea castigatorii. Multumesc |
am scris mai devreme
Diseara sau cel tarziu maine se vor anunta castigatorii insa mai puteti trimite poze pana la ora 18:00 ! |
castigatorii vor fi anuntati la acest topic
Va doresc o zi buna !
ionela.n spune:
toti obrajorii sunt superbi, fiecare copil e minunat! toti ar merita sa castige ceva
astept sa vad si eu falcutele castigatoare!
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook