Cei mai frumosi obrajori de bebelus !
Raspunsuri - Pagina 2
Anda08 spune:
www.desprecopii.com/Images/Upload/sto.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/ox.jpg" border="0">
Haideti - timpul trece ! Se mai accepta fotografii pana pe data de 2 decembrie la adresa poze@desprecopii.com
Succes!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
Citat: |
Anda08 Publicat la - 17/11/2011 : 17:58:47 -------------------------------------------------------------------------------- Toate fotografiile sunt aprobate si puse in albumul de concurs manual, de un moderator - cu putina rabdare vor aparea si pozele dvs. si veti primi un mail de confirmare Toate cele bune si succes la concurs |
Bafta !
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
violeta29 spune:
Am trimis si eu catev poze.
Super concurs ! Succes tuturor !
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
[b][red]Violeta ,mamica binecuvantata de -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebe Stefan (22.01.2011)
ionela.n spune:
noi am trimis de ieri poza, dar nici acum nu a aparut in albumul cu obrajori :(
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
monnaa spune:
Am trimis o singura poza cu fetita mea azi sper sa apara in album si sa avem noroc!..Super concurs!
puiut82 spune:
am trimis si eu ieri o poza.sper sa fie aprobata inainte sa se incheie concursul!bafta tuturor!
Anda08 spune:
Suntem pe ultima suta de metri ! Ultima data in care mai puteti trimite o fotografie cu obrajorii bebelusului este 2 decembrie - ora 18:00 !
SUCCES!
Va doresc o zi buna !
Dedicut spune:
Nu inteleg, cu cate poze se participa la concurs, nu cu una singura? Vad ca unele persoane participa cu 3 poze, atunci si sansele la tragerea la sorti sunt altele, in regulament scrie ca se trimite o poza, nu 3 sau cateva....!
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011