FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Sincera sa fiu: DA .
As vrea sa merg la Municipal unde am fost operata laparoscopic de endometrioza de d-nul dr. Bogdan Ciontea. Mie mi s-a parut a fi pe langa un bun profesionist si un om adevarat.
Eu, in general, am fost la ginecologi cu specializare in infertilitate.
Nu sunt hotarata 100%, insa am sa ma mai interesez de spitale si de doctori buni.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

lipsesc si eu un pic de pe forum si uite ce veste buna. Anaoi, maxim de felicitari! La voi au trecut emotiile. Cei de la BIos in cat timp ti -au dat rezultatul? EU am recoltat la Gynera si mi - au spus ca ma vor suna maine seara. Dar maine fiind sambata, or avea program pana mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Irip ,
Pe site-ul lor scrie ca sambata au program de la 9 la 12 , nu ai incercat un test de sarcina sau nu ai curaj la fel ca mine ?

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Pe voi va mai dor sanii, burtica? Ceva care sa va faca sa credeti ca sunteti insarcinate in afara de rezultatul la test

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irip

Pe voi va mai dor sanii, burtica? Ceva care sa va faca sa credeti ca sunteti insarcinate in afara de rezultatul la test

Pe mine ma dor sanii destul de tare ,cu burta eu nu am avut probleme , spatele nu ma mai doare deloc , au inceput cate un pic si greturile dar nu dimineata, eu le am seara, dimineata am pofta de mancare , mirosurile imi sunt foarte pronuntate simt de la distanta tot , in rest ma simt chiar Ok . Am renuntat din ziua ET la cafea si tigari si am tendinta de a manca mai mult , ceea ce nu este bine deloc .

Laura 5+

Mergi la inceput

Tu cum te simt Irip ?

Laura 5+

Mergi la inceput