FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Am nascuuut! Pe 8 seara s-au nascut Mihai si Teodor, la 36 s de sarcina , avand 3,170 kg , respectiv 2.970 kg, sanatosi si frumosi. Astept cu nerabdare sa aj acasa si sa ma bucur de ei! Laura, felicitari!!!!! Sa iti ajute Dumnezeu sa ajungi cu bine la termen si sa nasti un bebe minunat! . Fetelor, sunt obosita si nu ma simt grozav ( fizic) dar sunt in culmea fericirii ca , dupa atatea eforturi si probleme, mi s- a implinit visul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Elena, ce veste frumoasa. Sa va bucurati de minunile voastre. Cum te simti? cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Elena , iti multumesc din tot sufletul si tu sa ai copilasii sanatosi , destepti si frumosi ca ai nascut la Zi Mare , mult succes pe mai departe .

Laura

Mergi la inceput

Am programare la d-na doctor vinera viitoare pe 18 , cate saptamani are sarcina cand te cheama la primul control la clinica ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

6. Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Ma simt bine Irip , multumesc lui Dumnezeu chiar bine , mai am cateva zile de concediu si nu stiu incotro sa o iau , ce pasi sa urmez .
Am inteles ca trebuie sa ajung la medicul de familie , sa ma ia in evidenta , dansa imi da primul set de analize de facut , nu stiu la medic sa merg sa ma ia in evidenta , pentru ca in toti anii astia in care am tot umblat pe la diversi medici , de foarte multi am fost dezamagita , eu am fost f multumita de Ion Ionut de la Giulesti dar intri la dansul dupa 2 luni de asteptari , iar eu cred ca intre timp trebuie sa mai fac si niste analize , sunt foarte derutata . Poate cineva dintre fetele gravidute imi spune si mie pasii pe care trebuie sa-i urmez , pentru ca in momentul cand incep serviciul cam greu cu invoitul stiti si voi cum este cand ai probleme personale ...

Laura

Mergi la inceput

Tu cum te simti Irip , esti bine ? Ai emotii pentru vineri ?
Eu iti tin pumnii sa vi cu vestea ca vei avea un sau

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna fetelor!Nu am intrat de ceva zile fiindca nu-s in bucuresti.
Laura- FEILICITARI!SA AI O SARCINA FRUMOASA SI SA FITI SANATOSI!
Elena- SA ITI TRAIASCA MINUNILE SI SA VA BUCURATI DE ELE!Cand ai timp intra,te rog,si scrie-ne si noua cv detalii despre nastere(unde a avut loc,cu ce dr,cum ai nascut etc)....
Anaoi sa ne aduci vesti bune!
bafta tuturor!

+24 sapt cu

Mergi la inceput

Multumes de urari mrg , sarcina usoara in continuare . La ce medic mergi ?

Laura

Mergi la inceput

Anaoi ,
ai vre-o veste sa ne dai .... ?

Laura

Mergi la inceput