FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 27
Laura32 spune:
Da cred ca de la implantare , nu am inceput seviciul inca , am mai avut zile de CO si mi-am mai luat medical o saptamana , ca sa mai ma bucur de moment . Problema este ca la mine la serviciu este cam frig si imi este un pic teama sa nu imi afecteze sarcina .
Laura
anaoi spune:
Laura, astazi ai primit cel mai frumos cadou de ziua ta. Felicitari!!! La multi ani, multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Am citit in fuga la birou in pauza de masa, pe forum, si pot spune ca vestea asta mi-a incarcat bateriile. Am avut o zi destul de groaznica pana la pranz: m-a durut mijlocul, burta si capul. Am crezut ca imi vin musafirii nepoftiti. Mi-am adus aminte de luna trecuta pe 8 mi-a venit menstruatia si probabil organismul se resimte. Oricum nu cred ca are legatura ciclu normal al meu de 27-28 zile cu cel din timpul FIV-ului.
Am primit vestea Laurei ca si cum ar fi fost rezultatul meu; ai facut in asa fel incat mi-ai ridicat moralul enorm; chiar m-au lasat si durerile.
Irip eu am programare facuta inca de la embriotransfer: joi la ora 17, insa nu stiu daca o sa ajung fiind ca ar trebui iar sa ma invoiesc de la servici si stii si tu cum e si cum te privesc oamenii din jur. Am incercat sa ma programez la o ora mai tarzie, dar mi s-a spus ca nu se poate fiind ca vin cei de la BIOS pe la 17.15-17.30 dupa analize. Nici nu stiu ce sa fac; cred ca o sa merg la spitalul "Victor Babes" sau tot la cei de la BIOS fiind ca am vazut ca au program de la 8.00, iar eu intru la servici la 9.00.
http://lt1m.lilypie.com/1a3vp2.png
irip spune:
Anaoi, poti face la Bios si sa-ti deconteze Gynera. Eu la capitolele anterioare asa am inteles ca au facut unele fete. Pt certitudine, poti intreba la clinica.
Laura32 spune:
NU am facut test de pp acum am fost si mi-am luat , ca sa fiu sigura ca voi vedea 2 liniute .
Laura
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaoi Laura, astazi ai primit cel mai frumos cadou de ziua ta. Felicitari!!! La multi ani, multa sanatate si tot ce-ti doresti! Am citit in fuga la birou in pauza de masa, pe forum, si pot spune ca vestea asta mi-a incarcat bateriile. Am avut o zi destul de groaznica pana la pranz: m-a durut mijlocul, burta si capul. Am crezut ca imi vin musafirii nepoftiti. Mi-am adus aminte de luna trecuta pe 8 mi-a venit menstruatia si probabil organismul se resimte. Oricum nu cred ca are legatura ciclu normal al meu de 27-28 zile cu cel din timpul FIV-ului. Am primit vestea Laurei ca si cum ar fi fost rezultatul meu; ai facut in asa fel incat mi-ai ridicat moralul enorm; chiar m-au lasat si durerile. Irip eu am programare facuta inca de la embriotransfer: joi la ora 17, insa nu stiu daca o sa ajung fiind ca ar trebui iar sa ma invoiesc de la servici si stii si tu cum e si cum te privesc oamenii din jur. Am incercat sa ma programez la o ora mai tarzie, dar mi s-a spus ca nu se poate fiind ca vin cei de la BIOS pe la 17.15-17.30 dupa analize. Nici nu stiu ce sa fac; cred ca o sa merg la spitalul "Victor Babes" sau tot la cei de la BIOS fiind ca am vazut ca au program de la 8.00, iar eu intru la servici la 9.00. http://lt1m.lilypie.com/1a3vp2.png Ioana |
Ioana iti multumesc pentru urari si ma bucur ca am fost o dovada vie pentru toate fetele , eram putin descurajata pentru ca au fost 2 embrioni de ziua a3 -a , dar uite ca Dumnezeu , daca ne rugam din tot sufletul cu siguranta ne va ajuta .
Am fost la multe Manastiri si Biserici si uite ca cineva acolo sus a avut grija si de familia mea sa devina mai numeroasa .
Laura
maria08 spune:
Laura: Felicitari!!! O sarcina usoara si la termen!!!
Anaoi: Poti face testul si la Bios si te duci cu bonul l acei de la Gynera pentru a ti-l deconta...cel putin eu am facut de mai multe ori asta...Tin pumnii stransi!!
Irip: Asa este, darga mea....minunile exista si eu am fost binecuvantata cu una dintre ele!! Iti doresc sa traiesti acelasi lucru cat mai curand posibil!!!