Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

am si eu o intrebare sa nu fie cu suparare. de ce trebuie investitia asa mare in biberoane si sterilizatoare? mai bine asteptati sa vedeti cum stati cu laptele si pe urma investiti. Luati 1-2 buc ca sa fiti linistite.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

eu iti spun sincer ca iau acest set acum ca dispun de banuti, dupa nastere nu stiu cat si cum mi-l voi mai permite si decat sa incep sa dau cate 50 de lei pe un biberon TT si inca 40-50 pe suzete, mai bine asa...

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

daniela nu stiu ce sa zic in legatura cu pompa.depinde si de care vrei manuala sau electrica.plus ca am mai vazut
www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Feeding-Starter/dp/B004GCJF90/ref=sr_1_58?s=baby&ie=UTF8&qid=1319655103&sr=1-58" target="_blank">setpompamanuala care impreuna cu setul cu sterilizator te-ar duce cam la 100 de lire deci in jur de 500 si ceva de lei.

32

Mergi la inceput

cristi eu mai mult de 3-4 luni nu am voie sa alaptez. am avut un adenom hipofizar, din cauza caruia am urmat tratament cam 1 an de zile cu pastile (din cele care se dau atunci cand se intarca copilul brocriptin sau dostinex- eu luam cam 6 pastile/zi de brocriptin).am avut noroc ca s-a retras destul de repede chestia, ca putea sa ma tina si mai mult.
ca atare eu trebuie sa ma pregatesc cu destul de multe biberoane si cu sterilizator si mai stiu eu ce alte gadget-uri

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Daniela, scuze ca m-am bagat, fiecare stie cum sta cu bugetul si gestionarea lui, ideea era ca investitia va fi facuta in conditiile in care nu se stie cum va fi alaptatul.

Oricum decizia apartine fiecarei mame.

Nu sunt fanatica in alaptat am facut-o 1 an la Radu si o voi face si cu al doilea. Nu judec daca o femeie care nu are probleme de sanatate decide sa nu alapteze deloc (am o cunostinta), eram curioasa doar care este rationamentul investitiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_78

cristi eu mai mult de 3-4 luni nu am voie sa alaptez. am avut un adenom hipofizar, din cauza caruia am urmat tratament cam 1 an de zile cu pastile (din cele care se dau atunci cand se intarca copilul brocriptin sau dostinex- eu luam cam 6 pastile/zi de brocriptin).am avut noroc ca s-a retras destul de repede chestia, ca putea sa ma tina si mai mult.
ca atare eu trebuie sa ma pregatesc cu destul de multe biberoane si cu sterilizator si mai stiu eu ce alte gadget-uri

32

imi pare rau si e ok sa alaptezi si 3-4 luni?

Mergi la inceput

Citat:

Daniela, scuze ca m-am bagat, fiecare stie cum sta cu bugetul si gestionarea lui, ideea era ca investitia va fi facuta in conditiile in care nu se stie cum va fi alaptatul.

Oricum decizia apartine fiecarei mame.

Nu sunt fanatica in alaptat am facut-o 1 an la Radu si o voi face si cu al doilea. Nu judec daca o femeie care nu are probleme de sanatate decide sa nu alapteze deloc (am o cunostinta), eram curioasa doar care este rationamentul investitiei

eu imi doresc enorm sa pot alapta, sa am lapte... dar stiu ca oricum biberoane vor trebui chiar si cu alaptat, dupa ce se incepe diversificarea..
nu ai de ce sa-ti ceri scuze nu m-am suparat..stai linistita

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

da
cand am reusit sa avem 2 liniute pe test am fost si am vorbit cu endocrinoloaga mea. credeam ca nu o sa am voie deloc si ca o sa ma treaca inapoi pe tratament, pentru ca chiar daca nu mai aparea nimic la rmn cum intrerupeam pastilele cum crestea prolactina.

32

Mergi la inceput

ehee..la diversificare vor fi alte cheltuieli..lingurite, farfurioare..sticlute pt baut apa . Jucarii....etc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_78

da
cand am reusit sa avem 2 liniute pe test am fost si am vorbit cu endocrinoloaga mea. credeam ca nu o sa am voie deloc si ca o sa ma treaca inapoi pe tratament, pentru ca chiar daca nu mai aparea nimic la rmn cum intrerupeam pastilele cum crestea prolactina.

32

ma bucur pt tine ca ai voie!

Mergi la inceput

Citat:

ehee..la diversificare vor fi alte cheltuieli..lingurite, farfurioare..sticlute pt baut apa . Jucarii....etc...

da stiu ca vor trebui si din astea si multee altele.. sanatosi sa fim ca restul se rezolva toate...
daca am ajuns pana aici si fara probleme majore in sarcina, cum ma asteptam de altfel, de restul nu-mi mai fac griji

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput