Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

hello
eu am luat un biberon de sticla nuk de 250 ml cu silicon si unul mic de plastic primii pasi; suzi n-am luat inca;
eu acum am un pitic pe creier...vreau pozite mai reusite cu burtica si m-am tot uitat pe net dupa idei de sedinta foto...voi faceti? eu as vrea unele cu noi si sotulica, acasa si in parc, dupa ce o sa vina aparatul nou si sa vad pe cine rog sa ne faca...si caut idei de ascuns ''defectele'' adica sunculita in special
am gasit asta: http://www.reclamamascataatentie/sarcina/despre-sarcina/Trucuri-pentru-cele-mai-reusite-poze-din-timpul-sarcinii-a7814.html
pana acum mi-am facut doar poze in oglinda
dati si mie parola pt picassa...poate fur vreo idee

32+ asteptam bursucica mica Isabella Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

eu vreau sa-mi cumpar un set de la Tomme Tippee de pe amazon, e mult mai ieftin fata de pretul la care ajunge in magazinele noastre... oricum biberoane vom avea nevoie la un moment dat si sterilizator pentru ele...
am inteles ca materialul din care sunt produsele TT imita cel mai bine sanul si le accepta mult mai usor bebeii

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

eu am luat suzete si biberoane de la avent de la targ...tot atunci am luat si sterilizatorul si pompa de sani...si a fost misto ca mi-au facut o reducere de 20%pt ca era targ

despre mancare....eu la pranz am bagat o shaorma si acum seara chiftelute cu muraturi

37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

daniela209 si eu am pus ochii pe un set cu sterilizator si incalzitor de la tommee tippee care mi se pare super avantajos uite www.amazon.co.uk/gp/product/B004GCJF9U/ref=s9_simh_gw_p75_d1_g75_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0M98REB3EGXTN0XJ1Q0N&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128293&pf_rd_i=468294" target="_blank">aici

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

fetelor , aproape ca va invidiez ca puteti sa mancati tot ce sscrieti aici : soarma , chiftele , muraturi , salata orientala , fara sa mai vorbesc de retetele lui aris .....

cat despre biberoane si suzete vad ca mai toate ati luat silicon ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_78

daniela209 si eu am pus ochii pe un set cu sterilizator si incalzitor de la tommee tippee care mi se pare super avantajos uite www.amazon.co.uk/gp/product/B004GCJF9U/ref=s9_simh_gw_p75_d1_g75_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0M98REB3EGXTN0XJ1Q0N&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128293&pf_rd_i=468294" target="_blank">aici

32

acesta il vreau si eu , eu in iasi l-am vazut cu 900 lei, iar de pe amazon cu tot cu taxele postale si inca vreo 2 chestii care le-am vazut pe acolo, ies cu 450, ceea ce mi se pare o super afacere
in schimb nu stiu ce sa fac cu pompa de san, daca sa-mi iau tot de pe amazon sau sa caut ceva in comert....
eu mai vreau www.amazon.co.uk/gp/product/B002C1ATD8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">asa_ceva si www.amazon.co.uk/gp/product/B002XLXUJ2/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">asa_ceva si inca vreo doua chestii

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna seara,ce fac fetele.....va uitati la cronica?!
eu vreu sa va zic ca am niste dureri de burtica ,ma simt balonata,voi sunteti ok?
eu va doresc o seara buna,eu sper sa nu stau de straja iarasi....ci sa fac si eu nanita:)

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Am intrat sa va salut de noapte buna si sa va multumesc mult tuturor pentru urarile de bine cu asa concentratie de ganduri bune sigur o sa mearga torul uns mai ales cu sarcina si nashterea

sunt absolut franta si am decis ca sambata cand primesc ceva oaspeti nu mai fac nimic!NIMIC! nici un fel de mancare ca vorba Carolei zici ca a fost ziua mea de gatit nu de nashtere

am plecat sa ma culc, sper sa imi iasa repede, nu din cauza mea ca eu ash adormi in 5 sec dar am de adormit un pitic in primul rand.

sper ca adriana a nascut deja si este la ati...scorpioanca mica sunt convinsa ca e perfecta

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

am si eu o intrebare sa nu fie cu suparare. de ce trebuie investitia asa mare in biberoane si sterilizatoare? mai bine asteptati sa vedeti cum stati cu laptele si pe urma investiti. Luati 1-2 buc ca sa fiti linistite.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Am intrat sa va salut de noapte buna si sa va multumesc mult tuturor pentru urarile de bine cu asa concentratie de ganduri bune sigur o sa mearga torul uns mai ales cu sarcina si nashterea

sunt absolut franta si am decis ca sambata cand primesc ceva oaspeti nu mai fac nimic!NIMIC! nici un fel de mancare ca vorba Carolei zici ca a fost ziua mea de gatit nu de nashtere

am plecat sa ma culc, sper sa imi iasa repede, nu din cauza mea ca eu ash adormi in 5 sec dar am de adormit un pitic in primul rand.

sper ca adriana a nascut deja si este la ati...scorpioanca mica sunt convinsa ca e perfecta

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

La multi ani inca o data!
Somn usor si vise frumoase!

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput