Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

gata, am pus poze.

catank hai ca ati scapat si voi de vaccinuri. ca nu-i mai faci si altele, nu? vezi ce papa daca sta mai mult nemancata? asa si Anastasia. am venit de afara si a ras papica dar dupa 30 min si ea a vrut san si a adormit ea mancase la 10 fructele cu cereale si la 11 san.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

strumphitza am incercat iar sa redimensionez pozele si chiar nu merge. imi apare o sageata mare cat tot ecranul aproape si atata. daca apas pe ea da o eroare. eu nu inteleg de ce nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
multumesc pt raspunsuri tuturor. am intrebat doc azi si a zis ca nu am ce sa ii dau altceva si sa continui tratamentu care li l-a dat luni pana vineri si daca nu ii trece ma trimite la orl
la multi ani happy
dr mea mi-a spus azi sa ii pun in supica 2-3 picaturi de glucoza ca sa se indulceasca. o sa incerc maine si va spun daca papa.
totusi imi da si mie cineva parola la picasa?
multumesc mult

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

din categoria ce mai spun copii:
"mami, eu le-am spus la copii la gradi ca am fost la tine in burta si ca m ai scos de acolo! ...dar mami, ti-a scos si pielea ca sa ies eu din burtik?""

revin....

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

gata, am pus poze.

catank hai ca ati scapat si voi de vaccinuri. ca nu-i mai faci si altele, nu? vezi ce papa daca sta mai mult nemancata? asa si Anastasia. am venit de afara si a ras papica dar dupa 30 min si ea a vrut san si a adormit ea mancase la 10 fructele cu cereale si la 11 san.

Da roxy, papa daca o las mai mult timp, e si logic nu? o razbeste foamea si papa.
Asa am bucur ca am scapat de vaccinuri, da...nu mai fac altele,nimic optional.
Am vazut foto cu tine-voi, superbe sunteti, tu o slabuta finuta, si Anastasia o gogosica frumoasa, asa imi plac falcutele ei, ..si ochii aia.ufffffffff

A...stiti ce mi-a spus dr.

1. pastirnacul da alergie bebelusilor daca nu acum, in timp sigur da, ...cica nu este bun ptr supa.
2. cartoful f putin ptr ca fermenteaza
3. fier nu se da la bebei pina nu se fac in prealabil analize,..asa dupa noua moda ea nu recomanda()desi stiiam ca nu e de acord, eu am intrebat, dar nu i-am spus ca ii dau)
4. ptr nasulinfundat, in loc de ser fiziologic ptr nasuc infundat, mi-a recomandat ser efredinatam citit pe net despre, si cica ar da dependenta folosit in exces. Nu mai mult de 3 zile in caz de ceva...
5. aaa para la fel, ...da colici bb si nu e ok, doar ocazional in caz de constipatie. Marul sa fie baza...

Cam atit...

pupici, mai revin

Mergi la inceput

catank
de cartof imi spusese si mie ca nu ar fi indicat sa-l dau prea devreme, adica atunci cand am inceput cu supita. mi-a zis ca mai incolo sa-i dau dar nu foarte mult.
de pastarnac eu stiam ca este bun, chiar indicat. ce alergie sa dea?
cu fierul si eu am avut dubii dar ii dau, ca nu pun eu chiar 8 picaturi, ii pun doar vreo 5 la bebeii alaptati cica este indicat chiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

MI-A FACUT 39.6.
Sunt singura acasa si mai am putin si-mi iau campii.
L-am impachetat in otet,i-a mai scazut pana la 39.1.
Il mai tin putin si ii iau iar temperatura...
Lavi,medicul mi-a recomandat 2,5 ml de ibalgin la 8 ore si tot asa si eurespal.

Mergi la inceput

catank si cu para ce mai are? eu ii dau aproape zilnic o paruta, o prunuta, banana, mere, suc de morcov.... cam astea sunt de baza la noi. am mere de livada de la soarca-mea, pere la fel, din alea rapanoase. eu ii dau, i-am tot dat si a fost bine, n-a avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

persi daca i a scazut e bine. ii poti da nurofen alternativ cu paracetamol la 4 ore asta daca e tot asa mare temp.
mie nurofen (ibalgin) mi-a dat 5 ml la 10 kg cat are lucas.
continua cu impachetarile si ai rabdare ca o sa scada temp dar nu brusc. daca are tot 39,6 impacheteaza-l intr0un prosop mare de baie ud (nu ff rece) si peste pune un altul uscat. tine-l asa 10 minute la tine in brate apoi dezgoleste- l.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank si cu para ce mai are? eu ii dau aproape zilnic o paruta, o prunuta, banana, mere, suc de morcov.... cam astea sunt de baza la noi. am mere de livada de la soarca-mea, pere la fel, din alea rapanoase. eu ii dau, i-am tot dat si a fost bine, n-a avut nimic.

roxy si eu i-am dat. In orice combinatie fructe para nu mi-a lipsit, si nu a avut nimic.

Vezi de de nu ascult eu de dr?!

persi nu pot sa te ajut!habar nu am.....poate scrie o mamica in detaliu mai exact ce trebuie facut in astfel de situatii...inainte sa ajungem cu ei la dr.
Trebuie sa intre cineva cu experienta si sa-ti raspunda!
Fii puternica!

Mergi la inceput