Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 15

bb_yasmi spune:
ce fel de cereale puneti in iaurt? cu lapte incluse sunt ok??? merg si in fructe cele cu lapte incluse?? intreb pt ca nu am prea folosit cereale.
delia, stiu ca tu mi-ai raspuns
mamica implinita cu 2 comori !!

madutza_bra spune:
Neata!
ce limbarita ati avut aseara
Pe Catalina mea o chinuie "ceva" in gurita rau de tot..sau nasucul..nici nu mai stiu ce Aseara a a dormit la mine in brate dar doar dupa ce i-am dat 2.5 ml Nurofen, iar de dimineata s-a trezit Cristi mai devreme dacat noi, a facut galagie si a trezit-o
A papat dar nu mai putea sa readoarma..abia..abia a readormit off
cami, felicitari pentru masa in familie. Trebuie sa recunoastem ca mancare cu sare e muult mai buna decat ce papa bebelusii acum. Dar gandeste-te ca dupa 1 an cand va putea papa si cu sare, nu vei avea pb cu ea la mancare
delia, si mie imi place caracatita ma bucur mult ca e bine Dodo..ore varsaturile de la ce au fost? de la sperietura?
Miki, si la noi sunt muci interminabili..nici nu mai stiu de cand ii avem...cand sunt aposi, cand se intarsesc..iar se fac aposi..iar se intaresc..si tot asa. Nu am cum sa nu o scot din casa...
roxy, si Catalinei i-au inghetat ieri manutele, ma gandeam sa-i pun manusi..dar inca nu am vazut copilasi cu manusi...si ma gandesc ca sunt eu mai cu pluta..dar le avea reci, reci cand am ajuns acasa..am stat 1.5 ore afara.
Ce ochi fruosi are Anastasia, cu gene lungi si curbate O sa faca ravagii
ioanna, poate ii va place aun cartof copt cu branzica, sau cu galbenus de ou, sau cu ficatel..La ai mei cartoful a avut mereu succes
miki, la operatie de polipi cred ca vom ajunge noi..nu l-a consultat vre-un dr in sensul asta, dar Cristi doarme numai cu gura deschisa si si mai si sforaie...
catank, gata daca ati trecut de vaccinul de 6 luni, urmatorul e abia la 1 an . La 9 luni mai este doar o evaluare..cu masuratori, cantarit etc
yasmi, ce intrebari tari pune mititica ta, e o dulceata. Tosmai am citit in cartea pusa de Simo ca la intrebari din astea tb spus ca mami are un "tunel" special prin care ies copii
Iar Lucas este supeeerb, asa dungat ca un bondarel
Cu mancarea nu te stresa, au perioade cand mananca mai mult si altele cand mananca mai putin. Bea ceai, deci se hidrateaza, iar daca i-ar fi foame ar manca mai mult. Noi la dureri de dinti avem chef ce ceva? nu.
pisuc, dr mea mi-a spus ca iaurtul sa-l dau tot odata..adik sa nu incep doar cu cateva lingurite. ce-i drept mie nu-mi place iaurtul simplu, dar Catalina mananca cu fff mare placere, ii pun 2 cupe de cereale cu fructe in el.
apropos de portocale, mandarine, aucm vre-o sapt i-am stors in fructe si ceva suc de portocala..nu mult..asa cu mana ca pe lamaie si i-a placut. Nu se simtea mult gustul dar nu s-a iritat la fundulet. Ma gandeam s arepet figura 1 data pe sapt.
mandreeac, eu dau calciu in fiecare luna, cate 10 zile, la recomandarea dr-itei
strumph, cum ai reusit mami sa te frigi? off..eu pun miere la arsuri sau albus de ou.
deea, sterilizat? nu way...de mult nu mai fac treaba asta, plus ca jucariile i le dau de jos sa le baga in gura...
felicitari pentru reusitele Annei..mai putin parte cu scuipatul
Stefy cum merge cu scoala?
persi, cum mai e Raducu?
somleac, dar de unde mami atatia chiriasi?
mai dar mi-a luat o gramada pana am citit si am si raspuns
Servesc o cafea acum mmmm...

bb_yasmi spune:
mada..tare faza cu tunelul...fii'mea mi-ar spune e loc ca vrea sa vada tunelul...sau ea cum a stiut sa vina prin tunel..ca ii este frica ac e intuneric...ejhhheeee are ea cate o intrebare cel putin pt orice raspuns ii dau :)))))
doar mie mi-a dat dr 5 ml de nurofen???? a spus ca la 10 kg se da 5 ml chiar daca are 8 luni.... eu i-am dat maxim 4 o data si in rest 3 ml
mamica implinita cu 2 comori !!

madutza_bra spune:
yasmi, si mie mi se pare putin 2.5 dar nu i-am dat pt raceala, i-am dat pt durere seara
o mai las asa cateva zile sa vad cum decurge treba cu mucisorii si daca nu, o duc la dr sa o vada...

AlexinaA spune:
neataaaa
ce fac fetele? bebeii? mai sunt raciti? sa treaca
ieri am fost plecate toata ziua prin vizite si pe afara si nu am mai apucat sa scriu ca eram obosita rupta
ma pregatesc acum sa-i fac fructele sa pape si apoi poate iesim iar afara.
azi introduc carnita sa vedem daca ii convine
suntem mai ok cu papa. nu papa mult cantitativ,cam 125 maxim dar eu sunt ffff multumita.
aseara la lapticul dupa baita i-am dat altfel de cereale..de la Nestle-somn usor cu flori de tei. laptele a iesit mult mai gros si a trebuit sa tai putin tetina cu forfecuta. i-au placut mult si astea. a ras cam 230ml
ne auzim mai incolo dupa ce papam
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ce fel de cereale puneti in iaurt? cu lapte incluse sunt ok??? merg si in fructe cele cu lapte incluse?? intreb pt ca nu am prea folosit cereale. delia, stiu ca tu mi-ai raspuns ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
in iaurt nu stiu ca inca nu servim dar in fructe da,merg si cele cu lapte. noi folosim de la nestle cu grau si fructe si ies o bunatate

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

roxy_s spune:
nu mai spal nici o rufa ca mi-am amintit ca este Sarbatoare si azi. uitasem dar mancare tot fac ca trebuie.
madutza deci si la voi este frigut. si eu ma gandeam sa-i pun manusi ca la noi sunt si oameni mari cu manusi, deci n-as fi eu deplasata dar tinand cont ca mansetele gecii ii acopera putin manutele... ii mai tin alea de cald. manutele le mai are si ea reci cateoata. mare pentru dulcica de Cata si nazdravanul de Cristinel.
alexina bine ca papa. ce daca papa numai atat, inseamna ca atat ii trebuie ei. plimbare placuta afara.
iony am vzut-o pe mica printesica, ce a crescut si ce frumoasa este. nu pare deloc manechina cum zici tu, arata chiar bine, grasuta si vad ca este foarte activa.
mandreeac La multi ani! pentru puiul mic Rares. sa creasca mare, sanatos si cumintel si sa va bucurati tare tare de el
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

ailed_dota spune:
Strumph, tb sa-i pui apa rece sau apa cu alcool imediat sa scazi temp pielii sa nu fie arsura in profunzime
si pe urma albusul vindeca cicatricele proaspete sau ulei de catina daca ai, bunicul s-a vindecat cu prima vaianta si soacra cu a doua si amandoi pe fata
yasmy, eu am trecut pe milupa 7 cereale asta e in top... bine, dar in lapte, nu in iaurt sau in fructe ca astea sunt bleah la noi
deea ce tare esti!noi pupam facem moa cu zgomot dar in aer, ne jucam si noi de-a trigrisorul si facem brrrr cu buzele si cu stropiri de scuipat ( ea e ff incantata) si cand e fericita si mananca buza de jos si respira repede pe nas ca un tauras
mada e vasul de yenna lins dupa ccaractitza; dr mi-a spus ca voma era de la rau de la hurducatura sau pt ca eu ziceam ca moare de foame si i-am dat sa pape si ea inca suspina
ma duc ca maraie
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

ailed_dota spune:
Andreea sa-ti traiasca Rares!
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 buna seara fetele! va rog dati o mana de ajutor la o mamica in impas... ![]() ![]() spuneti-mi ce ii mai pot lui gogo sa pape...nu mai vrea nici ea supica ![]() ![]() pana acum am papat mar, banana, para simple sau in combinatie si supica... am incercat grisul cu lapte si nu i-a placut, nici marul cu biscuite... azi am incercat o lingurita de iaurt la care s-a strambat un picut... please....veniti cu o idee ca maine nu stiu ce sa-i mai dau cami - -pupici pentru petra cea papacioasa catank - -pupici pentru ioana, sa-i treaca supararea cu vaccinul persi - off...ce trageti si voi cu febra strumph - un off-topic. cum faci tu sarmalute cu varza proaspata?adica ce ii faci verzei?? ![]() ![]() ![]() multumesc anticipat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Nasterea piticei mele Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Eu am mai scris aici. Incearca broccolli cu dovlecel, ardei gras, praz si dovleac(din acela pt placinta) si carnita de curcan. Eu le fac la steamer ca o pasta mai groasa si Rares a papat f bine.

Nasterea miracolului meu
Mami