Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ma duc sa o duc pe Daria la scoala si pe Matia la exudat.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SOmeleac l-am trimis si eu pe mati la gradi. Succes la exudat!Ati prins deja 4???!! draga de tine, te cred ca esti intoarsa pe dos...si ce solutie pe termen lung veti pune in aplicare pt soarecii astia?Imi pare rau de usi. Mereu cand am avut ceva de renovat/mobilat am avut probleme si noi...Numai neseriosi pe cuvantul meu! Si nici nu te anunta in timp....Nu stiu cum e nucul asta si nici nu stiu ce sa-ti recomand...Noi avem venge usile, sunt dificile, noroc ca stam mai mult jos unde nu avem decat la toaleta usa...sus nu prea apuca ei sa puna mainile pe ele...
Strumpfi, oooof, oximed ceva ai in casa??? sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

deeafelicitari pentru mersul micutzei, cred ca n-o mai recunosc daca o vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

somleac ce nr si 4????????? soareci?????????????????????????????

simo pup

revin ca il lua foamea pe al meu asa din somn

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
azi am si eu putin timp de calculator ca nu mai iesim dimineata afara. trebuie sa fac ciorbita pentru noi si sa spal niste rufe asa ca iesim mai dupa masa. cu toate ca as fi iesit eu si acum ca este un soare....

deea ce nazdravana mica este Anna, cate face ea a mea inca nu sta singurica in picioruse, doar se ridica dar nu sta prea mult si nu singurica. asteptam si noi

simona si somleac se vede ca aveti pui la gradi, la scoala...la 6 sunteti treze.

somleac ati prins atatia soricei? ooo, cred ca erau cu toata familia acolo la voi instalati si mie mi-e o sila de ei, nu frica. trebuie sa nu mai lasati usa deschisa afara ca asa intra. cred ca asta este unul din dezavantajele statului la casa... uneori mai intra si ceva soricei ca tot cautam eu avantaje si dezavantaje la statul la casa

strumphitza iar ai facut boacane... pai cum ai reusit sa te arzi asa... cred ca ai putea incerca si ce ti-au zis fetele , si eu stiu ca sarea este buna.

ioanna tu intrebai de sarmale cu varza cruda? pai se oparesc frunzele in apa cloclotita, ca sa se inmoaie si sa poti rula sarmalele. asa se fac. ies si mai bune decat cu varza murata

toate mamicile si bebeii dulci.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dya ti-am vazut puiul bucalat tare dulce este si caciulos ce scump este cu caciula aia in caput

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

avem culoare la casa!!!! si gard!!! (bine nu e gata tot ) si de vineri ave,m si gresie pe scari si p[e terase

la multi ani pui mic rares!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

m-am fript rau la mana stanga pe brat cu aburi clocotit de la fierbator stiti un remediu naturist ? ma frige rau si e rosu si mi-e ca se basica tot locul si e destul de mare

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

cum esti ?????? ai gasit ce sa pui pe rana??

Mergi la inceput

deea felicitari pt progrese!! si noi ne jucam tot asa doar ca al meu daca ma prinde ma musca cam tareeee

ce gatiti astazi????

Mergi la inceput

mada esti mai bine astazi????

Mergi la inceput