Clasa I * 2011 - 2012 * [11]
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Multumim mult pentru urari!
Mada, multa sanatate Ilincai si lui Rares!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/
eveline spune:
Azi au facut mai mult recapitulari si niste fise de lucru punctate insa netrecute prin cele cataloage.... a luat FB-uri mai putin la...dictare unde a luat B. Asta ca sa vedeti ca-s obiectiva - tocmai ce ma plangeam ca scrie mai urat dupa vacanta. Dupa ce ca a scris urat intre niste semne nici nu a lasat spatiu. Maine vor da "mult asteptatul" test pentru a primi un calificativ in carnet.
La mate insa e superOK.
MADA - OF, sanatate copiilor!
Nici la noi nu e orar de iarna...ptiu sa nu deochi, nici nu vreau daca asta inseamna ca trebuie sa inceapa la 7 (adica asa cred, de la 7 la 11, nu?!)
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Naty spune:
cosmina ne-a trimis invatatoarea mail vineri cu programul de iarna. In plus, azi dimineata statea directorul la usa scolii si spunea tuturor ca orele se termina la 11,10.
Fie-mea si-a pierdut joi costumul de balet cu maneca lunga , l-a uitat in vestiar. Asta dupa ce luni isi uitase prosopul de exercitii . Azi se va duce cu costumul cu bretele dar nu pot sa o las asa toata iarna, trebuie sa ii iau altul.
mina spune:
Salut,
Ne-am intors si noi de vineri, insa in we am tot bantuit prin casa incercand sa recuperam la somn, mai ales ca sotu mi-a facut o laringita (cred) urata in deplasare de m-am mobilizat (Eu!!!!) sa-i dau antib dupa capul meu.....acum e mult mai bine, chiar am primit felicitari de la dr ca l-am tratat ca la carte. ha ha....
A fost foarte frumos, Pisa e un oras deosebit, m-a impresionat suprem si m-a mobilizat maxim sa revenim cat de curand in italia sa revedem Pisa si sa vedem Florente. Turnul inclinat este cu adevarat un monument arhitectonic deosebit - si o piatra de incercare pt cei ce sufera de rau de inaltime, am urcat cu vitejie si la ultimul nivel m-am cam resimtit....dar m-am tinut tare, il vezi, poate, o data in viata, nu?
Iar Disneylandul....o-la-la .... a fost o maxima incantare pentru copil si, de ce sa nu recunosc, si pentru noi. Am reusit sa ne facem temele cat de cat inainte asa ca am mers planificat si am atins, in cele 2 zile si jumatate, cam toate distractiile pe care ni le-am fi dorit sau la care am avut acces, ca la cateva dintre ele Mateiu nu avea varsta sau inaltimea minima necesara. Este un adevarat tur de forta, ma dureau picioarele de-mi venea sa vomit, dar a meritat. Am avut un maxim noroc cu hotelul, unde am primit un mini-apartament (spre surprinderea noastra, ca noi credeam ca am rezervat doar camera) unde era si o bucatarioara f faina dotata cu minimul necesar. Asa ca cina in camera a picat f bine la oboseala copilului. In compensare, nu ne-am delectat cum am fi vrut, cu ceva restaurante frantuzesti dar asta e, nu le poti avea pe toate.
Acuma back to reality, realitate concretizata in stressu lu fimiu aseara...ca el are emotii, f mari emotii, e trist si nu stie de ce....somatizarea culminand cu o durere de cap. A, avea emotii ca incepe iar scoala (care-mi place f mult, nu te speria) si ca va scrie cu stiloul! Am ragusit explicandu-i ca nimeni n-a patit nimic de la stilou si in general copiii se descurca si ca el e un tip care, iarasi in general, se descurca. De unde stii, m-a intrebat el..... Of.
Azi dimineata, again: greata, voma in gat, dureri de burta, are emotii....tot tacamul. Recunosc ca mi-am iesit putin din fire si i-am explicat ca daca scoala il imbolnaveste, renuntam la scoala si gata. A parut usor contrariat....insa mi-a promis ca se gandeste si-mi spune ce nu-i place la scoala. Evident ca n-a mancat nimic si in drum spre scoala tot trebuia sa ia cate o gura de apa ca se simtea rau. CAnd sa-l las in clasa...avea plansu in gat. De ce? Nu stia! oooooof....mama ei de emotivitate.
Cand l-am luat era ca o floare, parca nu era tot amaratu lesinat de dimineata! Ii place sa scrie cu stiloul, e ABSOLUT MINUNAT sa scrii cu stiloul, ii place la scoala, i-a PLACUT LA NEBUNIE sa-si revada colegii, i-a fost FOARTE DOR de Doamna....Imi venea sa=l iau de ceafa sa=l duc direct la after school...ca dimineata ma convinsese sa nu-l mai duc, sa nu inceapa "asa, cu toate deodata"....
Pana la urma din mare mila lui m-a lamurit: ceea ce nu ii place la scoala (de fapt nu ca nu-i place, dar il oboseste rau) este faptul ca e f galagie, uneori si in ore. "nu stiu ce au copii de tipa tot timpul si eu pur si simplu nu-i mai suport". N-am stiut ce es aii spun decat ca se va obisnui. Intr-adevar are o problema cu zgomotele puternice si se agita f tare daca sta in zgomot, in grupuri zgomotoase. Sper sa treaca ea si acomodarea asta (si anume cu bine) ...... Din feiricre a sunat antrenorul sa il duc la un antrenament azi ceea ce ii va mai ridica moralul.
La multi ani Iustinei (cu scuze de intarziere). Sa fie sanatoasa, fericita si iubita!
Mada, sper ca sunt mai bine copilasii, multa sanatate lor si multa putere tie.
Va las ca acusi plecam la tenis, mai citesc din urma si revin.
Pupaturi si seara frumoasa"!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
mina spune:
Hai ca ziceam ca revin mai tarziu, dar tot am dat un ochi pe paginile adunate cat am lipsit....
Naty, nici al meu nu citeste cursiv, la un moment dat ma apucasera pe mine mandriile sa-l invat sa citeasca dar mergea greu si am renuntat repede. Insa ca dovada ca pana nu e pregatit, nu face ceva, este faptul ca in vacanta si-a luat cu el o carte si a citit in orice moment liber pe care-l avea!!! Ceea ce a fost o binecuvnatare pentru noi ca nu ne-am mai muncit sa-i dam de lucru sa nu se plictiseasca asteptand la cozi, in tren sau in avion. A luat-o incet, batraneste, la inceput f incet si dupa aia din ce in ce mai repejor - bine,nu va imaginati ca acu devoreaza la literatura - dar a fost fascinant sa ii urmarim evolutia. SI consolator pt constiinta noastra, ca nu primise nici o tema de vacanta. Dat fiind ca a citit 30 de pagini din aventurile lui Habar N-am, eu zic ca si-a facut portia de lectura.
Naty, sa-i cumperi fetii costum, arta cere sacrificii. Mai in gluma mai in serios...de aia n-am incurajat eu copilu sa faca pian, o racheta cumpar mai usor ca un pian La un moment dat facea si voia pian. Avea fro 4 ani, nu prea intelegea cum e cu preturile mari, am incercat sa ma scot spunandu-i ca n-avem loc in casa, si-a gasit solutia: scoatem canapeaua si punem pianul!!!!! Bine ca i-a trecut pasiunea melomana.....
Acu de cand am venit l-a apucat pasiunea desenatului, o sa deseneze cate o carte cu cate o tema. Pentru moment, Cartea de Mare. O "carte" facuta de el ca un caiet, din coli albe, in care a desenat scoici, pesti, pisici de mare, crabi, stele de mare, vapoare.....tot we m-a alergat prin casa sa ii gasesc modele pe net. Cred ca este sub impresia pavilioanelor tematice de la Disney, unde CrushCoaster l-a incantat peste masura, la fel si Piratii din Caraibe. Ma intreb ce urmeaza .....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
eveline spune:
NATY - Pai e misto de tot asa....atunci vreau si eu!!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
albinutza spune:
Buna dimineata mamici de scolarei si sa aveti o zi cat mai buna !
Gata cu vacanta, Cosmin a inceput scoala cu placere pentru ca din pacate s-a cam plictisit in vacanta. Am fost bolnaviori, laringita, tuse, febra , luat antibiotic toti 3 si acuma speram sa scapam cat mai repede de aceste neplaceri.
Ieri ne-a pus doamna biletel in ghiozdan in care ni se comunica ca astazi vor face vaccinul. Din pacate Cosmin fiind inca bolnavior si sub tratament cu antibiotic , i-am spus doamnei ca noi il amanam.
Tot ieri a venit si cu carnetul de note pe care il oprise doamna peste vacanta si mi-a aratat f fericit cele 5 calificative de FB.
Inca nu au inceput cu litera a cu toate ca terminasera cu semnele grafice, la mate ieri l-au facut pe 5.
La multi ani Iustina!
O imbratisare pt Matei, ca sa-i treaca emotiile!
Bafta tuturor scolareilor !