Clasa I * 2011 - 2012 * [11]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Albert are doar 3 note in carnet,la mate, romana si educatie muzicala. Mai vine casa cu teste cu note, pe care ni le da sa le semnam noi, dar in carnet doar cele 3.
Maine are vaccin, trebuie sa merg eu la scoala , ma apuca groaza. Aseara iar l-am luat plangand si pana a a dormit s-a rugat de mine si a bazait sa nu l inscriu la vaccin. Azi dimineata cum s-a trezit primul lucru a fost sa nu l inscriu la vaccin. E disperat , ma ia groaza de ziua de maine. Nu reusesc sa l conving cu absolut nimic :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

La noi, deja s-a facut vaccinul, numai ca fii-mea a racit chiar in ziua cu pricina, asa ca l-am amanat.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Hello!

LA MULTI ANI, M&G!

Trec la raport, de cand nu v-am mai vazut:
- la romana au inceput ieri literele - a mic, probabil azi e cu A mare
- la mate au ajuns la cifra 4, dar fara operatii matematice
- n-au nicio nota pe carnet, la romana au dat un test recapitulativ, a luat -FB dar nu stim de ce ca inca nu ne-a dat testele acasa la semnat.
- vineri a facut vaccinul, n-a avut absolut nicio reactie. A bazait un pic in seara dinainte ("macar daca era mami cu mineeeeeee....!"), dar la scoala n-a zis nici pas si a spus ca nici nu doare . I-a tinut doamna in brate pe toti, le-a luat capsoarele la pieptul ei sa nu se uite la manute .
- avem serbare de Craciun, dar inca nu stiu data exacta
- joi merg la teatru, deci nu fac ore

Ce sa va mai zic?

Mada, offfffff, bietul copil
Anda, poate sa-i explici ca e ceva ce trebuie facut si ca asta e? Si ca neplacerea o se termine foarte repede - "10 secunde, ia numara tu pana la 10 si vezi cat dureaza"? Nu stiu, ceva sa-i mai reduca din anxietatea asta de anticipatie si, pentru ca e ceva neplacut, sa se gandeasca doar atunci cand va fi nevoie, nu inainte?
Of, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani Mihaililor si Gavrililor!

Noi avem 4 sarbatorite la birou, am mancat atatea dulciuri ca mi s-a aplecat!

Ioana mi-a zis ca nu au facut azi sportul fiindca au avut 6 sarbatoriti si in ora de sport ... au mancat bomboane!

anda si la noi se face maine vaccinul si sunt la fel de ingrozita.

soleil la ce teatru merg? A fost si Ioana cu scoala ieri la "Lampa lui Aladin".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Astazi fii-miu a vut 4 sarbatoriti in clasa,printre care si el.Si tot astazi,au mers cu clasa la tetrul liric la un spectacol muzical pentru copii.I-a placut foarte mult!(Micuta Dorothy).

Sapatamana trecuta au dat un test la limba romana.A avut cateva greseli,ma asteptam sa ia B,dar a luat FB!Mai avem mult de lucru,inca mai omite unele litere sau incurca sunetele.

La muti ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Mada, si mie mi se pare exagerat sa ii dea "suficient" numai pentru ca a depasit randul. La noi vad ca numara greselile pe care le fac elevii la fiecare dictare si probabil ca va face la un moment dat o medie.
Noi trebuia sa avem serbare de ziua Sf Martin dar invatatoarea lipseste doua zile pentru ca are probleme si o va inlocui cineva. Asa ca serbarea nu va mai avea loc. Era o sarbatoare interesanta.. Vad ca la ora de muzica au repetat cantecelul dar cam atat. Poate anul viitor vor putea face mai mult.
Noi nu am discutat despre serbarea de Craciun deocamdata.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor!
La noi e din ce in ce mai bine, imi da impresia ca-si va forma, totusi, un scris OK. La matematica in continuare nu avem probleme. Au ajuns la "5" si la romana la "M".

Cu muzica stam prost in sensul ca nu retine cantecul din clasa nicidecum si acasa tot trebuie sa caut pe net pe bajbaite melodia si versurile ca s-o invete cat de cat ca-i asculta cica.

Vineri este circ in sala de sport...nu prea inteleg cum vine treaba asta, sala nu e f mare, elevii sunt multi (ori vor merge doar cei de a-I-a)...habar n-am, eu prevad o bulibaseala extrema....
Pe ansamblu sunt multumita.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

si noi avem Sf Martin vineri, la ora 4 vom fi la scoala cu felinarele si cam atat stiu...
Maine va face si ea vaccinul in sfarsit ca l-am amanat de 3 ori pana acum
Eu ma gandesc de acum cum facem in semestrul 2 care are 3 luni de scoala fara pauza, groaznic.
La noi la muzica e la fel, am scris primele 2 versuri vineri cand a venit de la scoala, atat si-a amintit si azi tre sa caut pe internet tot cantecul sper sa am si noroc
Naty, cum a fost la vaccin?
fetele care l-ati facut pana acum au avut reactii adverse dupa 10 zile? Febra, ceva?
O zi buna va doresc

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Anda cum a fost la vaccin?

Ilinca si Rares

Mergi la inceput