Clasa I * 2011 - 2012 * [11]
Raspunsuri - Pagina 11
manuelacrina spune:
Salutare,
Noi suntem la N si la cifra 4, adunari; cred ca azi trec la i si la scaderi pana in cifra 4. Si mie mi se pare ca merg cam repede, cu viteza inainte ... iar doamna "se plange" de cate ori are ocazia ca nu-i ajunge timpul, ca sunt f multe de facut intr-o ora, ca programa le impune un ritm alert ... si nu toti copiii pot tine pasul asa, raman in urma cu scrisul, nu retin tot ce le spune dna. in clasa ... cu Crina pana acum nu am probleme, ei tot i se pare mai usor decat la gradi... nu scrie perfect caligrafic, dar scrie repejor si corect.
Mada si eu cred ca dna. voastra este foarte exigenta, daca da suficient doar pentru depasiri de liniatura ... Pentru a stii ce fac mai departe, rasfoieste un pic manualele, presupun ca sunt facute dupa programa. Nu te mai stresa ca nu face fata ca-i transmiti si fetei nesiguranta si neincredere.
Rabdare !
Roxana_G spune:
sabatoritilor de azi !
La noi nimic nou, pare ok asa in mare. Aceleasi probleme cu scrisul, cerneala si neatentia. Vorba ei, lucruri obisnuite.
Nu a mai venit cu nici o nota noua in carnet, ma surprinde cate aveti voi. Dar probabil ma vor pocni in decembrie cu ele.
Pe 14 noiembrie am consultatii cu parintii, o sa vad atunci mai multe.
mina spune:
Matei a facut ieri litera a (a mic de mana adica). O face binisor, zic eu, din cate am vazut in caiet. Mai nou s-a smecherizat baiatul, daca are timp in clasa isi face o parte de tema, sa ii ramana mai putin pt acasa (ma rog, la after). De fapt am inteles ca Dna invatatoare i-a indemnat sa faca asa, probabil sa aibe o preocupare cei ce termina mai repede de scris.
Frumusel scrisul, nu e perfect dar nici nu ma asteptam, trebuie sa invete sa scrie, nu sa faca fro cariera in caligrafie. Ma incanta mai mult ca scrie ingrijit si fara pete sau mazgalituri, la asta aveam eu mari emotii dar vad ca nu e cazul.
In rest toate bune si la locul lor, momentan sunt stresata ca i-au ramas mici toti pantalonii de trening, o pereche daca ii mai vine cat de cat normal, in restul zici ca-i de capatat si n-ajung sa ii caut un trening ca lumea...de fapt doar pantaloni, ca la hanorace am colectie...Vad eu cum fac.
Spor la treaba, ma intorc la ale mele1
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Naty spune:
Hello!
La voi s-a discutat despre serbarea de Craciun? La noi se ve organiza pe 20 decembrie.
Copiii vor primi cadouri de Mos Nicolae si de Mos Craciun. Pentru serbare + Mosi am dat fiecare 50 RON. Cum vi se pare? Mult? Putin?
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty La voi s-a discutat despre serbarea de Craciun? La noi se ve organiza pe 20 decembrie. Copiii vor primi cadouri de Mos Nicolae si de Mos Craciun. Pentru serbare + Mosi am dat fiecare 50 RON. Cum vi se pare? Mult? Putin? |
La noi va fi serbare de Craciun pe 22 dec, vine Mos Craciun. Azi la sedinta probabil aflam mai multe amanunte si cat costa "inchirierea" Mosului... tot pe la cifra aia ma astept si eu pe total ...
mina spune:
HiHiHi,....eu, evident, habar nu am. Inca. Probabil o voi afla si p-asta cat de curand. Nu mi se pare mult 50 daca e vorba de 2 cadouri si inchirierea mosului.
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Lali spune:
Multumim de urari, ca suntem si Mihai !
La multi ani spunem si noi celor ce azi au ziua de nume !
Mada si mie mi se pare o exagerare asta cu depasitul liniutelor. Atunci un copilas care nu scrie o litera corect sau o confunda ce calificativ ia ? Pana la urma sunt acolo ca sa invete, sau nu ?
Poate te uiti pe Abecedar si pe caietele speciale sa vezi ce litera urmeaza si ii arati tu forma acasa, fara stres, pe o coala neliniata de exemplu. Ma gandesc ca asa, la scoala se va concentra mai usor sa scrie bine daca nu e la prima vedere. Oricum e stresanta doamna asta a voastra...
La noi "se poarta" exact opusul: in ideea ca nu vor scrie mereu pe caiete tip I ii pune sa scrie pe diverse fise tip 2, cu marimi diferite - asta la germana - iar la romana scriu pe caiet dictando, fara nici un fel de linii. Ai nostri spun ca scrisul e scris si copii nu trebuie sa se blocheze cand vad o foaie goala. O fi bine, o fi rau nu stiu, dar asa am vazut si eu ca Dragos are tendinta de a scrie ingramadit daca nu are liniatura verticala, i-am atras atentia
si s-a corectat cat de cat.
szivarvany spune:
serbarea la noi e pe 21 decembrie, adunam 20 + 20
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=16" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Alizee spune:
La noi, inca nu s-a anuntat nimic despre serbare.
Ieri, fii-mea m-a intrebat : "Mami, stiai ca litera R seamana cu litera B, numai ca ii lipseste jumatate de piciorus ?"
Au ajuns la cifra 4.
In continuare, se descurca foarte bine singura.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
mina spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de Mihai si Gavril!
Mina si