Viatza In Germania - cap.72
Raspunsuri - Pagina 18
helbi spune:
Panseluta, merci de confirmare! Ma bucur ca au ajuns! Sa le ascultatu cu placere!
Itzi raspund maine la PM
helbi spune:
Cristina, ma simt mai bine acum. Am fost la Lungenarzt, am facut niste teste, mi-a dat cortizon si trimitere la radiolog. Am facut radiografie si nu am nimic la plamini!
Si...de luni am inceput serviciul! Am promis ca itzi scriu, nu am reusit inca. Sper azi mai tarziu, ca abia am ajuns acasa sau zilele astea.
Tu cum mai esti?
helbi spune:
Merci, Ramona! Inca mai astept mailul ala, daca mai ai nevoie. Incerc printre picaturi sa vad despre ce e vb.
aschiutza spune:
'Neatza la toata lumea! Nu am mai intrat de mult, ultimele doua saptamini am fost mai tot singura cu monstruletul vesel si nu apuc sa fac nimica. M-am mai si suparat pe socrii, si tot asa .
Dana, felicitari pt bebe!
Andreia, felicitari pt servici (e ce ti-ai dorit?) si multa sanatate. (Sper data viitoare sa fiu si eu pe faza cu CD-urile ). Ah, si La multi ani de ziua de nume!
Spor la pus griusor la incoltit asta seara (eu iar nu am gasit in timp ).
Simina, multzam de oferta cu crema. Iti scriu saptamina asta sa stabilim ce si cum .
Panseluta spune:
Aschiutza, trimite-mi numa adresa ta si iti pun crema la posta. Sa fie cu succes!
Imi place vorba ta "monstruletzul vesel", ai punctat bine esentialul. Se potriveste de minune si lui fii-miu.
Voi cum mai sunteti, ce e mai nou la voi? Scrie PM daca ai timp.
pa
tinatache spune:
andreia, ma bucur mult, bravo! Si ca n-ai nimic la plamani si ca ai inceput sa lucrezi. E ce cautai tu? Spuneai ca ai facut un curs cu SAP...? Eu sunt bine, fac AMR, acusi intru in concediu si se termina si cu tot balamucul de aici. Apoi oi vedea eu, am cateva luni la dispozitie totusi sa-mi caut si sper sa nu ajung la somaj. Si daca oi ajunge, asta e, au mai fost si altii si n-au murit
Ati deschis prima usita de la Adventskalender? Ai mei cred ca nici n-au dormit numai la gandul asta, si-au pus ceasurile sa sune mai devreme ca sa aiba timp sa testeze :)
Cum stati cu cadourile? Ca in fiecare an, eu n-am luat inca nimic, ma trezesc pe ultima suta de metri.
helbi spune:
Va multumesc!
Da Cristina, am facut curs ed SAP, dar aici lucrez in Oracle
Bianca are Science Adventskalender...trebuie sa-l gaseasca pe Mos Craciun