Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde, am trimis banutii

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

gata si noi cu treaba pe ziua de azi. Am prestat ciorbita de curcan, pilaf, placinta cu mere si cornulete cu rahat...acu astept sa o bag pe fi-mea la baita dar sa i se faca si somn nu de alta dar e fresh vad si nu prea a dormit azi.

noi pufuleti nu mancaram niciodata si nici nu intentionez sa ii dau...ii mai dau covrigei de buzau...rontaie la el pana ma plictisesc io, ceea ce-i bine ca are ocupatie cand mai am si io de facut cate ceva...

Tunde - azi am pus banutii. Cum sunteti? Cum e Mario? Te asteptam cu vesti repejor. Ti pup.

In rest, toate bune si frumoase...Va pup si ma duc sa-i fac o portie de lapte, ca pana am scris io i se facu foame...

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Tunde, in sera asta a facut si Diana transferul banilor. A zis ca pana vineri ar trebui sa intre in contul tau . Multumim!.
Da-ne vesti despre starea de sanatate a copilasilor tai. Ne rugam sa se faca sanatosi cat mai repede !
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

roxx, mama, nu te supara comentariul meu a fost vis-a-vis de discutiile de pe forum de azi, e doar o dorinta si atat.

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Nu ma supar mai monikule, asta zic si eu, sa nu se supere nimeni!
Doar sa fim echilibrate, sa nu o luam pe aratura din dorinta de a impresiona, sa nu uitam ca mamele aflate la primul bebe sunt mai usor impresionabile. E pacat sa ne umbrim bucuria cresterii minunilor noastre cu ganduri de genul - al meu nu face aia, nici ailalta, in timp ce icsulescu le face pe toate, o fi normal?... Io-s pro echilibru. Anti-extreme si exagerari. Din pacate, pe la toate topicurile cu bebei se intampla asta, mamici care intra in depresii pt ca bebele lor nu face nustiuce, prin comparatie cu alti copii. E pacat sa uitam ca fiecare copil e unic si are propriul lui lui ritm de dezvoltare.
Daca toata lumea e constienta de asta, e perfect

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hai mai Zumzu, de ce a trebuit sa pui link-ul ala de la Imaginarium? Am stat calare pe site de atunci. Mi s-au parut mai multe decat in magazin. Oricum, luna asta nu, ca am terminat fondurile, dar luna viitoare sigur ii iau lui Razvan ceva de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Dolores-multumesc cu intarzaiere- ca mi-ai raspuns ieri...
Am tinut sosetele pana s-au incalzit/uscat dar fara efect...
Noi sunte din ce in ce mai maraite si febra nu trece. Am fost si la medic..dar inafara sa constate ca nu are infectie la urechi (ma cam rodea asta, ca se tot trage de o ureche) nu a ajutat cu nik...

Virus de la cresa, posibil combinat cu dintii si asta e..paracetamol si rabdare...Adeline are acum 39.6, cum trece efectul de la paracetamol cum ajunge din nou la temperaturi de astea faine
Medicul mi-a zis ca sosetele cu otet au acelasi efect ca cele cu apa, adica racoresc local, otetul nu ajuta cu nik...(asta la intrebarea lui hubby care era scanzalizat ieri de mirosul de piciorele fiica-sii)
Ohh..si mi-a facut o adevarata teorie cu creierul bebelusului de 9 luni, care nu e dezvolatat destul de mult sa asimileze corect diverse medicamente...(asta la intrebarea mea daca nu-mi da altceva decat paracetamol, ca in Romania se exista mai multe leacuri hihi)
Tatsu'in schimb are infectie la urechi si sa- ales cu o cura de antibiotice...

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Ma intorc la mine in barlog...

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Doloress-trebuie sa recunosc ca imi e foarte frica sa nu refuze si mai mult mancarea daca o fortez dar altceva nu stiu ce sa fac.
Noapte buna!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

da da bun situl ala Mada, da de ce-or fi asa scumpute?

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Piscot...votat mandra!! s-a cam dus flacaul ala cu punctele,dar il ajungem noi.

Am avut zi nebuna,am creierii pe bigudiuri.
am fost sa iau masina sotului din service(parcat a mea cu copii in ea la strada,luat opelul si dus in alta parcare..si tot asa
),avea iar becu aprins,se pare ca s-a fisurat catalizatorul,iar inlocuirea costa in jur de 4000 lei am cautat alte ateliere auto sa vedem ce preturi sunt.
daca stiti vreaun service auto sau mecani ok,spuneti-mi si mie va rog. sunt disperata ca tre sa dau atatia bani nici fara masina nu putem,m-am chinuit si eu si copii zilele astea cu trezitul/imbracatul/plecatu.

ma duc sa fac dush.
din seria ''laude''..Edi s-a culcat acu la 11 de doua ori a mai facut asa pana acum. sper sa fie de la somnul din masina si sa nu isi faca program asa tarziu ca pic din picioare.

Nbuna!

Mergi la inceput