Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmin26

multumesc de parola,acuma pun......

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian(12.01.2011) si in 16+

In curand vom fi 4...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

abia astept

le: le-am vazut . foarte frumoase, numai fete frumoase v-ati adunat pe aici pe la odisee

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Fetelor, voi mai aveti dureri pe sub burta? Eu am o durere care ma ia cu coloana cu tot, mai exact bazinul si se reflecta si pe sub burta in genul celor de menstra. Am luat un no-spa si sper sa treaca...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu am prin dreptul ovarelor, ca si cum se preseaza ceva, ma mai doare uneori si la sale/coloana lombara.

Am realizat mai devreme ca Pastele la anu' e in jur de DPN-ul meu. Sper sa nasc inainte, sa nu plece dr. in vacanta :)

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

la fel ca si dara mai am si eu uneori

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

si eu mai am dureri dar foarte suportabile, niciodata nu am luat no spa
Am mai simtit si intepaturi
Uneori mi se pare ca asa mare este burtica si uneori am impresia ca este exact cum era inainte sa fiu insarcinata.
Abia astept sa am burtica in toata regula, sa se vada din avion ca sunt insarcinata.
Am pus pana acum vreo 4 kg. Inainte sa raman insarcinata aproape ca nu mai mancam paine iar cartofi o data la cateva luni. Dulciuri foarte rar.
Dupa ce am ramas insarcinata am inceput sa mananc mai mult cred ca asa doar ca alint. Cred ca dc as fi continuat cu regimul de viata sanatos pana acum puneam doar 1 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

imi pare rau ca aveti dureri, eu nu am avut pana acum.
in schimb am la greu arsuri gastrice...orice as manca...le combat cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa. e oribil la gust , dar are efect imediat.
Strumfy, ai o frumusete de fetita...are cu cine semana...imi place poza cu voi si burtica

Miha, mamica fericita de Rares si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Nu stiu care e diferenta intre bicarbonatul de sodiu si Dicarbocalm, de ex., dar dr. mea nu mi-a dat voie sa iau chestii tip Rennie (care imi pare ca seamana cu Dicarbocalmul) si mi-a zis in schimb ca am voie max. 3 ranitidine pe zi pentru arsuri, de care am avut la greu. Am cautat si eu studii clinice si am vazut ca a fost studiata ranitidina la mii de femei si nu a dat probleme in sarcina. Abia dupa aia am luat linistita, ca la mine e jale cu arsurile.

Supermami, uterul tau e invatat sa se intinda, ligamentele la fel, au mai fost intinse, la fel si bazinul (ca la sarcina se slabesc articulatiile bazinului ca sa treaca bebe) - la noi la care e prima oara, cred ca e de asteptat ca abia acum se largeste totul prima data.

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

BUNA FETELOR!Chiar vroiam sa va intreb de durerile de burta, eu de asemenea ma confrunt cu ele si cu cele de spate nu sunt ca la menstra sunt suportabile nu iau nimic.Pfff si eu vreau o burticacare sa se vada dar cum sunt micuta si mai ales ca am slabit ceva kg cred k se va vedea mai mult dak incep sa imi revin la greutateceea ce sper sa se intample curand, maninc putin si des din cauza greturilor mai si vomit am si eu arsuri dar nu am luat nik sa nu mai zic de durerile de capeu nu prea alerg de fel in pastileapp de dpnsi eu am km tot in perioada Pasteluichiar glumeam cu sora mea k vine cu Iepurasul nu-l aduce barzape toate si pe burtici sanate multa va doresc si Dumnezeu sa ne ajute sa ne tinem bebelusii in brate cu bine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

dara cred k ai dreptate ,de asta nu ma panichez nici eu, este normal sa ne doara burta si spatele mai ales fiind prima sarcina nu stiu c varsta aveti voi dar eu mai am putin si implinesc 31 si nu cred k se compara articulatiile mele de baba cu cele ale unei tinere de 20-20 si cv.abia astept urmatorul control sa vad k bubu e bine si poate am noroc sa aflu si ce este

13+

Mergi la inceput