Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

As vrea sa va cunosc si eu si sa pun si eu pozici cu mine si burtica. Pot sa primesc si eu parola? multumesc

15+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Lelu, ai PM. Pupici. :)

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, chiar ca pe vremea comunistilor. Spitalul asta la care m/am dus eu este cel mai bun din Cehia. Este un spital special dedicat mamelor si copiilor. De aceea accepta doar 12 persoane/zi. Aici se primesc cazurile complicate, sarcinile cu tripleti, etc.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Am pus doua poze pe picasa dar nu stiu cum sa le pun pe amandoua intr un singur album. Apar una langa alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

vreau si eu sa va cunosc!!!!!!!!
va rog sa-mi trimite-ti si mie parola

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian(12.01.2011) si in 16+

In curand vom fi 4...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

Am pus doua poze pe picasa dar nu stiu cum sa le pun pe amandoua intr un singur album. Apar una langa alta.

gata am reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

ma bucur ca s-a inmultit numarul albumelor pe picasa . fetele care ati lasat comentarii sa scrieti in paranteza si cine il scrie ca sa stim si noi de unde vin complimentele
kovacs ti-am redimensionat eu ultimele poze
carstea felicitari pt vrei sa trec si in listuta sau mai asteptam?
jasmin26 imediat iti trimit PM cu parola. vrem sa te cunoastem si noi pe tine si Lukas

pup burticile

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m1rela1985 spune:

buna fetelor,
m-am intors de la medic mai linistita cu bebe e totul in ordine iar eu am primit doua bratari impotriva greturilor,sunt dintr-o banda elastica iar in mijloc au o bila mare care apasa pe incheietura interioara a mainii,in rest ceva tablete si totul e in ordine ,se pare ca asa extrem rectioneaza corpul meu la sarcina ,sper sa imi fie mai bine si sa ma pot alimenta,in rest am luat 5 kg pana acum ceea ce m-a socat un pic,mi se par cam multe.Am gasit si un aparat de ascultat zgomotele fetale oarecum convenabil ca pret pe care mi l-a recomandat medicul,pusesem ce-i drept si eu ochii pe ceva in genul,o sa-l comand si asa vom fi cu totii mai linistiti.va pup si o seara placuta si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m1rela1985

buna fetelor,
m-am intors de la medic mai linistita cu bebe e totul in ordine iar eu am primit doua bratari impotriva greturilor,sunt dintr-o banda elastica iar in mijloc au o bila mare care apasa pe incheietura interioara a mainii,in rest ceva tablete si totul e in ordine ,se pare ca asa extrem rectioneaza corpul meu la sarcina ,sper sa imi fie mai bine si sa ma pot alimenta,in rest am luat 5 kg pana acum ceea ce m-a socat un pic,mi se par cam multe.Am gasit si un aparat de ascultat zgomotele fetale oarecum convenabil ca pret pe care mi l-a recomandat medicul,pusesem ce-i drept si eu ochii pe ceva in genul,o sa-l comand si asa vom fi cu totii mai linistiti.va pup si o seara placuta si linistita

15+
UM 18.07.2011
DPN 23.04.2012
MASSIMO -daca va fi baietel
SARA-daca va fi fetita

ma bucur ca bebe e bine

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

multumesc de parola,acuma pun......

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian(12.01.2011) si in 16+