Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Chitosenia, aceeeasi senzatie o am si eu. Plus ca de vreo 4-5 zile nu mai simt nimic prin burta...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata mamici

Eu nu am mai apucat sa mai intru pe DC de vreo 2 saptamani asa ca ieri mi-ati dat de citit toata ziua.
Noi am facut o echo la 15 saptamani si 5 zile si s-a vazut o fetita cuminte.Nu stiu daca sa imprastii vestea inca fiind destul de devreme pt determinarea sexului dar am fi fericiti dacaar fi asa.
In rest dureri de crestere a uterului si noaptea cand ma intorc iar ziua o presiune mare pe vezica aproape dureroasa ceea ce ma ingrijoreaza .La RARES am avut senzatii din astea prin luna a 7 a cand eram foarte obosita.Acum nu stiu ce sa zic.Bebelusa e prea mica sa exercite asa o presiune.
Incerc sa fiu cuminte sa nu-l mai ridic pe Rares in brate...si sa nu ma stresez inutil.
Pup toate mamicile si sper ca toate ingrijorarile voastre sa dispara si ....va rog nu mai vb de kg .Eu am pus 10deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

as vrea si eu parola si linkul unde sa pun poze.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Pup fetele si in special pe Dara pentru parola si cont

Am pus si eu cateva poze cu noi si cu Bu ca sa ne cunoasteti ... si mi-a facut placere sa vad fetele si strumfii

Amy se pare ca suntem in aceeasi barca ... devin pe zi ce trece mai stresata

Mamica de Bu minunat si de strengar +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m1rela1985 spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris nimic in ultimele doua zile dar v-am urmarit ingrijorarile,sa gandim pozitiv si sa speram ca totul va fi bine.Eu ma confrunt de vreo 3 zile cu greturi si stari de voma groaznice si azi m-am hotarat ca asa nu mai merge si mi-am facut programare la medic ,comic e ca nu prea m-am lovit de greturi in primele 3 luni doar de arsuri puternice si de pofte,am stat internata pe la 7 saptamani cu iminenta de avort si doctorita ma intreba ce vreau sa imi calmeze durerile perfuzie sau tablete-care dureri???-ca eu ma vaitam doar de arsuri si de foame ca nu aveam voie sa mananc pana la pranz deoarece sarcina era mica si urmareau zilnic valoarea hormonului de sarcina sa vada daca evolueaza sau nu sau daca ma asteapta un chiuretaj sau nu.Asa ca in a treia zi de spitalizare cand totul era in ordine doctorita mi-a zambit auzindu-mi iara vaieturile de arsuri si de foame si mi-a dat ceva plculete sa le inghit.Acu sper sa fie bine si sa nu fie ceva cu bebe in neregula ma tem si ca nu acumuleaza tot ce are nevoie daca eu tot ce pun in gura vomit,am incercat si ceai de menta si lapte si iaurt si toate metodele populare posibile pana mi-am facut curaj si mi-am zis ca nu mai suport starea asta de incertitudine ,va tin la curent pe parcursul zilei daca bebe e in regula si poate cu putin noroc vedem si sexul....tati ar fi incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

kovacsc activeaza-ti PM ca sa iti pot trimite parola

Mami fericita de strumfita si 20+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Imi trimiteti va rog si mie parola, as dori sa pun si eu ceva poze. Va multumesc

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Azi dimineata am ajuns la spital la 5.40 si eram a 11/a! Am avut noroc, ce sa zic. Am primit numar asa ca din saptamana 32 merg la spital pt ecografii, teste si celelalte. Bine ca am mai scapat de un stress.

Chito, nu/ti face griji in privinta greutatii. Bebe are intotdeauna de unde sa ia. Eu ma bucur ca nu am pus nimic pana acum. Azi avem 14 saptamani! Si ma duce sotul la restaurant azi! Abia astept. Sper ca a rezerat la restaurantul romanesc. Am gasit unul aici vis a vis de ambasada. Au salata de vinete in rosie, ciorba de perisoare, amandine, eclere! Abia astept! Cred ca devorez tot.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

as vrea si eu parola si linkul unde sa pun poze.

15+

kovacs, nu ai PM activat, dar aveai la profil optiune de mail, asa ca ti-am trimis mail

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carstea, la fel simt si eu si durerile si presiunea, un pic de tot s-a mai diminuat presiunea, dar m-a tinut cam 1 saptamana. Cica e uterul jos acum si de-aia apasa pe vezica/uretere.

Chito, si voi sunteti frumosi foc si scumpi :)

Mirela, tinem pumnii, tine-ne la curent.

Titi, nu stiu daca a mai trimis cineva, am trimis parolele.

OMG; J.D. zici ca esti pe vremea comunistilor la coada la zahar, ulei, carne, etc....5:40, ha! Totusi oamenii aia au o problema cu organizarea. Zic de inregistrarea la spital, adica.

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput