Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

J.D. caruciorul poate fi folosit de la nastere, spatarul se da in jos de tot. Are adapter pt scaun de masina dar noi o sa luam scaun convertibil (se poate folosi de la nastere pana la 5 ani dar e cam greu de mutat cand in masina cand in carut asa ca o sa stea numai in masina) si nu mai luam scoica. Tocmai de aia am luat carutul asta pt ca se da spatarul de tot si nu mai am nevoie de scoica. Tinand cont ca aici peste tot circulam numai cu masina (si scaunul de masina e obligatoriu pana la 8 ani aici) doar cand o sa ies la plimbare o sa folosesc carutul deci nu vad rostul scoicii. O sa iau si wrap si am rezolvat problema cu transportul .
Dara trebuie sa gandesti pozitiv si-o sa vezi ca o sa-ti tii bebele sanatos in brate. Asa cum s-a intamplat minunea si a venit bebe asa o sa se intample pana la final si-o sa te bucuri de bebe.

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Buna dimineata.
Poftiti de serviti o cafea sau un ceai fierbinte...fiecare dupa preferinte!
Va doresc ,la fel cum imi doresc si mie, o saptamana linistita,cu sarcini usoare ,fara probleme si cu multa incredere in Dumnezeu si Maica Domnului care ne va asculta rugaciunile.

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara ce mi s-a intamplat mie nu trebuie sa se intample la toata lumea.A fost ghinionul meu ...
Cu o zi inainte de operatie am carat vreo 10 galeti de 10l cu apa si cred ca atunci s-a ruptacel vas la splina. Chistul nu sangera dar nici mult nu mai avea probabil. Stiam de el dar cu 1 an inainte facusem un tratament cu antibiotic ce il mai daduse inapoi.

Acum stau de aseara cu mijlocul intepenit in pat ca am o durere ce se lasa pe piciorul stang. Am citit pe net ca mai sunt fete ca mine, ca sarcina apasa nu stiu ce nerv si de aici durerea. Eu mai facut si efort si s-au adunat toate. Sper sa ma lase ca abia ma misc si antiinflamatoare n-avem voie. Abia astept ziua de maine sa merg la eco si poate imi da ceva dr de durere.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
17+

Mergi la inceput

Ah! si am uitat: eu am reusit cu embrioni congelati dupa vreo 4-5 luni de la congelare. Mi-au supravietuit toti fara probleme.

Si inca ceva: eu n-as lua tratament aiurea ca asa am auzit la nu stiu cine. Ma refer la Utrogestan care totusi e destul de controversat. E un progesteron si daca in burtica este o fetita nu e ok sa-l luam pana la o luna avansata caci are efecte de masculinizare. Eu stiu de la mama mea ca acum e plina de par pe fata de la un tratament cu progestative.
Eu aseara am bagat ultimul ovul... de 200mg
Am avut si eu cand sangeram cate 4/zi dar nu pentru mult timp. Ca sa iau pana la 32 sapt ... mi se pare enorm

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra2011 spune:

Salutare,tuturor!! Revin si eu sa va anunt ca am facut eco. de trim.II si am aflat ca voi avea baietel. Sunt foarte emotionata, in special cand il simt cum se misca in burtica. In rest ma confrunt, ca si voi, cu aceleasi probleme ale sarcini (dureri, intepaturi, constipatie,retentie de apa)insa, la ce minune se va petrece in viata noastra, chiar nu mai conteaza aceste neplaceri.
Dara si Amy, va inteleg starea de spirit pentru ca stiu ce inseamna sa ai probleme de sanatate care pun sub semnul intrebarii posibilitatea de a concepe sau duce o sarcina la bun sfarsit. Am si eu o poveste trista, dar adevarata, legata de acest aspect. Incerc sa fiu realista si sa iau lucrurile asa cum vin, fara sa ma supar sau sa ma entuziasmez peste masura.
Va doresc la toate sarcina fara probleme! Urmaresc postarile voastre insa nu apuc sa scriu zilnic.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra2011

Salutare,tuturor!! Revin si eu sa va anunt ca am facut eco. de trim.II si am aflat ca voi avea baietel. Sunt foarte emotionata, in special cand il simt cum se misca in burtica. In rest ma confrunt, ca si voi, cu aceleasi probleme ale sarcini (dureri, intepaturi, constipatie,retentie de apa)insa, la ce minune se va petrece in viata noastra, chiar nu mai conteaza aceste neplaceri.
Dara si Amy, va inteleg starea de spirit pentru ca stiu ce inseamna sa ai probleme de sanatate care pun sub semnul intrebarii posibilitatea de a concepe sau duce o sarcina la bun sfarsit. Am si eu o poveste trista, dar adevarata, legata de acest aspect. Incerc sa fiu realista si sa iau lucrurile asa cum vin, fara sa ma supar sau sa ma entuziasmez peste masura.
Va doresc la toate sarcina fara probleme! Urmaresc postarile voastre insa nu apuc sa scriu zilnic.

22+

Felicitari pentru baietel! Poate e saptamana baietilor

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

J.D. caruciorul poate fi folosit de la nastere, spatarul se da in jos de tot. Are adapter pt scaun de masina dar noi o sa luam scaun convertibil (se poate folosi de la nastere pana la 5 ani dar e cam greu de mutat cand in masina cand in carut asa ca o sa stea numai in masina) si nu mai luam scoica. Tocmai de aia am luat carutul asta pt ca se da spatarul de tot si nu mai am nevoie de scoica. Tinand cont ca aici peste tot circulam numai cu masina (si scaunul de masina e obligatoriu pana la 8 ani aici) doar cand o sa ies la plimbare o sa folosesc carutul deci nu vad rostul scoicii. O sa iau si wrap si am rezolvat problema cu transportul .

Monica, fericita 19+

Noi am cumparat scaun auto 0/12 luni. Masina nu avem, dar are sotul la firma masina inchiriata. Oricum aici toti copiii care pleaca din maternitate sunt luati cu scaunul auto. Fara scaun nu scoti copilul din spital. Chiar daca pleci cu tramvaiul sau pe jos. Si l/am folosit mult in calatoriile cu avionul. Finn a si dormit in el la inceput de cateva ori.

Finn Constantine 15.10.2009 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Emmaella multumesc pentru cafeluta/ceai si pentru urarile de bine... sa te auda Dumnezeu si sa fie o saptamana usoara si buna

Ruxandra felicitari pentru morfofetala buna si pentru vestea ca o sa ai un baietel

Dara76 te admir ca incerci sa nu pici in butoiul urat al griji si al fricii... incerc si eu sa ma tin tare si sotul ma sprijina mereu si ma pescuie inainte sa cad si mereu ma ameninta sa ma gandesc la bebe ca nu are nevoie el micuta de hormonii mei de stres ci de bucurie si fericire.

Amy25 ramai pozitiva si gandeste-te doar la bebe... celelalte probleme de sanatate nu sunt mai mari decat iubirea ta pentru bebe

Monna felicitari pentru achizitia de carucior orice reducere e bine venita si te felicit si pentru alegerea facuta dc este de la 0+luni e perfect ... fara prea multe piese care il fac greu si dificil de folosit... scaunul adaptabil e investitie buna

J.D. imi pare rau iubita de starea drumurilor ... daca te consoleaza nici in Romania nu e mai bine si de la experienta cu Bu .... asfalt mizerabil... borduri inalte ...stres total ... eu nu sunt the incredible Hulk sa tot ridic si cobor.. fata sotu era un stres total .

Eu nu prea am cu ce sa ma laud... duminica am tras de mine si mi-am cautat o pereche de pantaloni cu burtica mai grosuti sa ma treaca iarna ... am devenit foarte nepretentioasa cand sunt gravida ... CUVANTUL DE ORDINE ESTE CONFORT .
Si in dulcele stil clasic ieri am avut o noua migrena demna de vreun record ... tare ma epuizeaza migrenele astea

pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor...

Super_mami am inteles ca tu ai trecut la program de 6 h? Ce a trebuit sa faci? Ai luat doar de la medicul de familie direct concediul...sau cum ai procedat.... Ma intereseaza si pe mine pe viitor sa reduc programul pt ca stau toata ziua pe scaun...si am niste dureri dupa primele 3 ore de nu mai pot.... ma doare spatele ingrozitor...si abia imi trece pana seara...si a 2-a zi de la capat... La servici am vorbit si e ok, imi accepta, numa sa aduc ce este nevoie....

Am primit si rezultatele de la DT si a iesit totul super bine... Marti mergem si la doctorul nostru (morfologia am facut-o la alt doctor, unde am fost trimisi :)) sa vada si el rezultatele si sa vedem ce urmeaza de acum.....

Zi frumoasa va doresc

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Danaela iti raspund eu daca e ok:
- pentru reducerea programului la 6 h ai nevoie de o adeverinta medicala de la DOCTORUL DE FAMILIE pe care sa se specifice REDUCERE PROGRAM DE LUCRU LA 6 H
In functie de cat de intelegator este doctorul tau de familie (DA/NU) mai ai nevoie de o adeverinta medicala care sa specifice acelasi lucru de la medicul ginecolog care te are in evidenta

Dupa ce ai adeverinta faci o cerere prin care soliciti conducatorului institutiei reducerea programului de lucru.... si dupa ce o ai aprobata intri oficial la program de 6h.

*** Intr-o nota personala si fara relevanta a trebui sa astept si o incuvintare a medicului de medicina muncii- dar fetele de la personal mi-au zis ca o data ce am cererea aprobata ..nu mai trebuie sa astept formalitatile pur birocratice legate de doctorul de medicina muncii

Acum atatea bordei atatea obiceie..... eu iau de buna ce imi spun fetele de la personal .. am noroc ca avem o sefa de serviciu painea lui Dumnezeu nu pleci ne rezolvata de la ea din birou si fetele de acolo sunt saritoare foc.

pupiki si sufar alaturi de tine cu spatele ... ma mai repara sotul acasa cu un masaj la picoare dar tare visez un concediu

pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +16

Mergi la inceput