Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 8
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
magddalena spune:
buna seara.........
revin dupa o luna cred de absenta imi cer mii de scuze ca nu am mai postat am fost cam ocupati cu concediul si nu am avut net prea des sper ca nu supar pe nimeni
inca suntem in tara ne intoarcem acasa in IT joi
totul e ok bebita e bine misca binisor ma chinui cu injectiile pt ca nu le mai tolerez asa bine dar dam inainte asa
va pup si va imbratisez toate burticile
mada 17+
MAYA-ERIKA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magddalena spune:
gata am schimbat-o ce a trecut timpul nu imi vine sa cred!!!
voi simtiti bebeii?ca eu daaaa destul de mult o simt dimineata si seara ff bine odata aveam burta asa tare in partea dreapta cred ca statea cu capusorul sau fundul nu stiu dar e o senzatie asa de ciudat/placuta nu stiu sa explic cine e la a doua sarcina sau deja ii simt inteleg ff bine
oo seara frumoasa
mada 21+
MAYA-ERIKA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
magddalena ma bucur ca Maya e bine si e activa . de simtit bebeii... ieri parca am simtit ceva mai pronuntat unele miscari prin partea dreapta, dar astept sa vad daca le mai simt si in urmatoarele zile ca inca nu-s sigura ca-s de la bebe
nelli hai ca mai e putin si poate scapi si tu si-o sa te simti mai bine
Monica, fericita 19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Nelli, e normal, asa si trebuie, sa se desfaca, se inmoaie articulatiile bazinului si pe la solduri si pe unde or mai fi, acum cat de dureros e la fiecare, difera. Imi pare rau ca la tine e asa mult. La mine astea de spate sunt suportabile pana acum, sunt norocoasa la asta. Cum zicea si Sovietica, cu relaxina sau cum se cheama substanta aia. Cica la unele persoane si laba piciorului creste si ramane asa, pt. ca substanta aia actioneaza in tot corpul si descleieaza oase peste tot :) - adica zic in afara de edeme si retentia de apa. Zic si io ce scrie in cartea aia cu 'La ce sa te astepti cand esti insarcinata', ca citesc cateva minute la toaleta zilnic :P ca atunci apuc :) 15+
*MTHFR C677T Homozigot*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Mada, ce injectii faci? Scuze ca nu am retinut. In ce sens nu le mai tolerezi? 15+
*MTHFR C677T Homozigot*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelli/nelli.jpg)
nelli spune:
MAGDA BINE AI REVENIT! MA BUCUR K MAYA E BN SI MISCAREATA CAT DESPRE INJECTII DOAMNE AJUTA SA TRECI CU BINE;
MONA,SPER SA IMI TREACA CURAND EU NU MA PANICHEZ SUNT DERANJANTE CE POT SA SPUN MAI ALES LA MUNCA DAR SI ACASA CIND VAD ASA K UNEORI AM ATITA ENERGIE SI ALTEORI ZICI K SUNT O LEGUMA...
DARA,NU POT SA SPUN K E F RAU, DURERILE SUNT SUPORTABILE DOAR K UNEORI MA KM INTEPENESCPINA ACUM NU AM LUAT NICIUN FEL DE PILULE PT NIK,DURERILE NU LE BAG IN SEAMA SI UNEORI SE PLICTISESC DE MINE SI PLEACA
ARSURILE LA STOMAC IAR LE LAS IN PACE DEOKMDATA SUNT SUPORTABILE SI RARE; AM VZT K SE PLINGEA CINEVA DE CONSTIPATIE SCZ
DAR NU AM RETINUT EXACT CINE; EU MANINC COMPOT;LAPTE BATUT; FRUCTE; SUPE K UNEORI MA MIR CUM DE NU MA DERANJEZ
CAND MANINC MAI CONSISTENT CU CARNE SAU MINKRE MAI USCATA ALTERNEZ C CELELALTE SI GATA
TOATE MAMICILE SI BURTICILE
SANATATE MULTA!
14+
dorinutza82 spune:
Hop si eu.... Subscriu la ce s-a scris cu prima sarcina dusa ca o floricica, nasterea cam de durata, dar normala
Problema mea de acum este sciatica care ma termina fizic dar si psihic pentru ca am ajuns sa merg adusa rau de spate din cauza durerii si ma tem a mi se stramba coloana...nu stiu cu ce sa ma mai dau. Eu probleme cu dureri in zona lombara am de multi ani, insa nu era nimic tratabil ci luam sau ma dadeam cu diverse antinflamatoare in perioada crizelor de durere si trecea. Eh, acum nu am voie sa iau si sa ma dau cu nimic si uite asa ajung la pat. Dr mea mi-a spus ca ma pot da cu diclofenac o data.....dar nu ma risc. Am luat de la farmacie unguent cu arnica si apireven ( cu venin de albine) deci 2 naturiste.....frectie la picior de lemn, tot adusa de spate merg. Daca stiti pe cineva cu pb asemanatoare si s-a dat cu vreun unguent naturist minune, pls help ca-s de-abia in luna a 4-a si mi-e ca tot cresc si greutatea va agrava durerea....
Sorry ca am intrat numai sa ma plang, din pacate nu am cu ce sa ma laud inca. Mai rau imi pare ca nu ma pot bucura de sarcina, sa ma laud cu burtica, ca de-abia astept a ajung acasa de la munca si sa stau in pat...nici cu Stef nu ma pot juca cat as vrea
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 14+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelli/nelli.jpg)
nelli spune:
DORINUTZA SI EU AM ASEMENEA PROBLEME NU STIU CAT DE "MINUNE" VA FI PT ORGANISMUL TAU EU INSA L-AM TESTAT SI INAINTE DE SARCINA PE MINE SI A FCT CU ADEVARAT MINUNI SI ACUM IL FOLOSESC O DATA DE DOUA ORI PE ZONELE DUREROASE CARE SUNT CATEVA DIN PACATE; ESTE UN UNGUENT NATURIST CU UNTUL PAMINTULUI; TATANEASA SI GALBENELE EL NORMAL SE DA DE MAI MULTE ORI PE ZI DAR IN SARCINA ESTE INDICAT DOAR O DATA DE DOUA MA AJUTA NU MIRACULOS DAR MAI CALMEAZA; SANATATE MULTA 14+