Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Mai,eu nu am nici o durere,nu am vomitat niciodata,nu am avut greturi,absolut nimic,nici nu simt ca sunt insarcinata,noroc ca creste burtica si imi aminteste ca astept bebe2.,doamne ajuta!
E bine,pt ca altfel nu stiu cum as avea grija si de bebe1,e foarte greu fara ajutor.....nu o prea suport pe socra-mia dar acum mi-as dori-o aici...e perioada dintisorilor,ma inebuneste,nu-i convine nimic,e marait,vrea numai in brate....sunt obosita,dar rau de tot.....
Am vazut poze,sunteti superbe si voi si copilasii vostri....
Grup pe Fb nu cred ca exista.ar fi frumos,eu sunt pe FB(CRINADORALINA pt cele care aveti cont),odiseea lui Lukas are grupul buburuzelor,care este un grup inchis si fac parte doar mamicile din odisee.
Eu inca nu stiu sexul bebelusului dar imi doresc cu ardoare sa fie fetita,nici la prima sarcina nu m-am vazut mama de baietoi,toata viata mea mi-am dorit fetita,Doamne fa ca de data asta sa fie fetita!!!!!
Cu astea fiind spuse,ma intorc la maraiciul meu.....

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian(12.01.2011) si in 16+

In curand vom fi 4...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

si la mine, ca si la voi prima sarcina am dus-o ca o floricica pana in luna a opta am fost la servici, fara program redus..arsurile le aveam de la 6 luni, dar acum...total diferit am arsuri din luna a 4 a parca tot cum spunea cineva mai devreme, burta se umfla si intareste in sus inspre torace, nu spre abdomen...ma bucur ca avem cam aceleasi simptome, cele care suntem la a doua sarcina...facem grup de suport..
la mine e si diferenta de varsta si de greutate fata de prima sarcina...cred ca conteaza si astea
am reusit sa fac programare la morfofetala pe 24 nov ...pana atunci stam in confuzie cu sexul lui bebe :)....dar eu nu sunt curioasa de fel...mai curioasa e lumea din jur...:)

Miha, mamica fericita de Rares si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Daca tot suntem la capitolul "Haideti sa ne plangem" si eu ma plang de durerile de spate, dar pe care le am doar atunci cand ma ridic din pat din pozitie culcat, simt ca ma intepenesc ... constipatie, pe care nu stiu cum sa o dreg,... prunele uscate nu le suport, mi-e greata de la ele, apa calda de dimineata nu mai are efect, sup. cu glicerina la fel, parca nu mai merg...nu am incercat taratele inca.
emmaella, si eu am uneori am impresia ca o sa mi se "desfaca" bazinul....e interesanta senzatia.
Acum mai nou am si o neplacere la urinare, la vezica cred, ar putea fi infectie urinara, (inainte de sarcina am trata un E-Coli) dar poate fi si nenorocita de endometrioza pe care o detin si care ma chiniue acum .
Greturi usoare inca mai am, si in greutate nu am prea pus, nu stiu daca sa ma ingrijorez, nu stau flamanda, mereu bag cate ceva in gura dar nu ma ingras...
...si burtica, se observa parca tot mai tare, depinde de hainutele pe care le port, abea astept sa creasca mare, mare
va pup si va doresc sanatate multa la toate

laurraa Felicitari pentru baietel!

15+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

laurraa felicitari pt
strumfy multumim pt link, il pun eu pe prima pagina
fetele, imi pare rau ca va chinuiti asa cu durerile si arsurile . eu in afara de durerile alea usoare si rare si constipatia din unele zile nu mai am nimic, daca n-ar creste burta nici n-as spune ca sunt gravida . abia astept sa ajung pe 3 la eco sa stiu ca bebe e bine.

grup pe Facebook nu este, inca...

pupici

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

ma fetelor eu am observat ca la fetele care au deja bb1 se cam formeaza perechile (in afara de chito si strumfy). cine avea fetita acum are baietel si invers

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

In afara de greturi si pofte, foame ca niciodata (care au trecut acum, au fost in trim I), de arsuri si stare de parca as fi fost drogata, somnolenta, piele uscata si care inteapa si se irita aiurea, bufeuri la greu (acum stiu cum va fi la menopauza :( ), stari de plans (tot primul trimestru, acum au trecut), dureri de burta, de vezica urinara, de uretere, de sale, de bazin, de solduri, balonari, umflat un picior si amortit, rinita de sarcina, sangerari nazale si sangerari de gingii, mai am si palpitatii la greu (care-mi dau aerul afara), extrasistole, ameteli :). Nu stiu cum e sa ai prima sarcina fara probleme :P [ca la mine e prima].

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

In afara de greturi si pofte, foame ca niciodata (care au trecut acum, au fost in trim I), de arsuri si stare de parca as fi fost drogata, somnolenta, piele uscata si care inteapa si se irita aiurea, bufeuri la greu (acum stiu cum va fi la menopauza :( ), stari de plans (tot primul trimestru, acum au trecut), dureri de burta, de vezica urinara, de uretere, de sale, de bazin, de solduri, balonari, umflat un picior si amortit, rinita de sarcina, sangerari nazale si sangerari de gingii, mai am si palpitatii la greu (care-mi dau aerul afara), extrasistole, ameteli :). Nu stiu cum e sa ai prima sarcina fara probleme :P [ca la mine e prima].

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

aoleu...

Monica, fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Cica toate intra la capitolul 'normal' :P Adica pot fi intalnite in sarcina. Am adunat eu mai multe. Dar sunt fete care fac zilnic perfuzii, 3-4 pungi, vazusem eu un caz pe forum. Sau stau imobilizate la pat multe luni. Eu le consider viteze si pe fetele care-si fac zilnic injectiile pt. trombofilie, cum sunt Amy si Niko la noi si o groaza pe forum. Nu mi se pare usor sa le faci singur in burtica, picior, mana, etc.
Si fetele care fac diabet gestational si isi fac de 4 ori pe zi insulina in ultimele luni.

La astea cu injectiile tre' sa ma obisnuiesc si eu cu ideea, ca am risc pt ambele, si trombofilie si diabet gestational.
Cred ca eu mi-s pe la mijloc, intre cele cu probleme si cele fara. Ca mai sunt si cele care varsa absolut tot, inclusiv o gura de apa si care tot la perfuzii ajung. Cu hyperemesis gravidarum.

Mona :)

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

buna fetelor si bebelusilor!
dara-multi inainte !imi pare rau k ai asa multe simptome relecat si pt celelalte fete care la fel k si mine nu se simt prea bine,cu ajutorul lui Dumnezeu toate vom trece cu bine si cele kre avem cv probleme si celelalte burtici care o duc cv mai binesi eu pot sa spun k simt cum mi se desface bazinul,imi trosnesc oaseleciudata senzatie toate mamicile si burticile

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Saracutele si eu ma gandesc uneori ca se poate si mai raucuraj in continuare fetelor si multa sanatate tuturor

13+

Mergi la inceput