Iepurasi de mar - apr 2010 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Castelana este tare interesant articolul.. multumesc frumos

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Erina multumesc frumos
catelusul este superb, cred ca pe asta il voi lua....imi place fff mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

heheheh...se inmultesc gravidutele
Dianami si Freedelia...sincere FELICITARI!!!, sarcini usoare,duse la termen ,cu bebei sanatosi,frumosi,necolicosi...siiii...JOS PALARIA pt curajul de a mai face si al4-lea copil...zic curaj,ca na, ne e greu unora cu unul,dapai cu 4:)))...sa fiti sanatoase fetelor si sa aveti niste sarcini usoare....toate gravidutele,dealtfel..

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Felicitari proaspetelor gravidute! Ma bucur mult pentru voi si va doresc multa sanatate si putere!

Mi-ati facut pofta de burtica , astept ok de la medic si ne putem si noi pe treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani Ellanik !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! MIHAELA!

Sa fii sanatoasa, multe bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

sunt varza...murata...si taiata pe tocator...
parea ca scapam de tuse...de vineri a innceput cu vomat si scaune moi...mancare ioc...trateaza burtica...de ieri e mai bine..papa cate ceva...DAR surpriza, azi noapte a reinceput tusea..destul de urata..
Dupa o sapt. de spital, inca una inchisa in casa, azi speram sa iasa soarele si sa iesim si noi 10 min. schimbam planul...iar sunam doctor, iar tratament...iar siropele de ma incurc in ele
Stau prost cu capu, pe bune ca o iau razna..i8l cert pe Alex din orice...
lung tunelul asta zau, si nici o lumiita..
vroiam sa revin cu vesti bune si buna dispozitie dar u mi se arata...
scuze de plangaceala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

IOANA sa treceti cat mai repede peste tuse si sa iasa soarele pe strada ta.
te inteleg,dar nu avem cum sa schimbam anumite lucruri, rabdare si incearca sa te odohnesti in acelasi timp cu ei.
sanatate multa.

Mergi la inceput

Cata,da, stiu ca nu-i o tragedie dar abia astept sa revenim la rutina care inainte ma plictisea, cu papat, iesit afara, iar papat , somnic, iar iesit afara...Acum somnul e ff agitat, papatul e cu n-spe mii de feluri refuzate cu indarjire, iar iesitul...inexistent
Si cred ca daca as iesi ni lume nici n-as mai fi in stare sa port o conversatie protocolara
Si sunt obo si casa e tot pe dos ca n-am spor la nimic...
De dormit cu ei u se poate, Alex nu mai doarme de amiaz din vara, iar pana doarme Ovi trebuie sa prestam activitati impreuna...tot felul de jocuri, colorat, desenat, decupat scris, jucam "fazan" la greu, si facem o multime de calcule. ma innebuneste cu adunari, numarat si din astea...

No, sa va mai vin si cu cra-cra...Ovi e un scuuuump de pui de om, ghidus si lipicios, si extrem de cuminte. Vorbeste ff mult, repeta tot ce aude cu o pronutie imposibil de imitat, canta mult si danseaza...cel mai tare e cand danseaza amandoi pe Led zeppelin, l-a corut frate-so Intelege tot ce-i spunem si de obicei executa,iar daca nu-s pe faza isi spune singur "bavoooo Ofiiii"! e indragostit de trenulete si masini...tot ce are roti e super !! Spune cum il cheama "OFI", si cati ani are "doi-doi". M-a surprinns ca a invatat singur sa spuna "mec", cand primeste ceva...insemnand multumesc.
La spital toata lumea l-a indragit, fiind sociabil si povestitor. Cad intra doctorul in salon stia deja ce are de facut...ridica bluzita pt tic-tac, deschidea gurita, scotea limba se aseza pe spate...
Si partea cea mai frumoasa...se iubeste la nebunie cu fratiorul, se joaca si se distreaza impreuna tare fain !!!

uite asa mai ies din butoi

Mergi la inceput

DianaMi, n-am reusit sa te felicit inca !!!
FELICITARI DIN TOATA INIMA, SA AI SARCINA USOARA SI BEBE LA TERMEN !!!

Fata de tine si freedelia, tot respectul sunteti super mamici, asta nu pt ca cele cu un copil sau doi, ar fi mai prejos, dar sa fim realiste, aveti curaj si nu va asteapta vremuri usoare...dar frumoase Si inca ceva, felicitari sotilor vostri, majoritatea barbatilor ar intra in panica la asa o veste(al meu sigur).
familiile cu multi copii sunt tare frumoase, sa fiti sanatosi sa va bucurati de ei !!!
Cand ma gandesc ca Diana a avut o sarcina atat de grea cu Alex, iar Delia cu cezariene.....si eu ma tot plang atat...

Sa e dati vesti cat mai des, toate gravidutele...

Mergi la inceput