Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Multumesc de urari fetelor.
La multi ani Aris!
Ina, poze nu am decat foarte putine, ultimele le-am pus pe facebook.(le cam tin "pititite"de anumite persoane care incearca sa-mi verifice viata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

deci:

Multi ani fericiti Petrean & Co!

la multi ani Aris, tie si Vitaminelor!

La multi ani Dumitrilor!

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Petrean & sotu'

Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

[quote]citat din mesajul lui novus

Petrean & sotu'

Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna !!
/quote]
si de la noi la multi ani sanatosi si fericiti!
La multi ani Aris!

O zi minunata tuturor!

aaaa la multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Multumesc pt lamuririle privitoare la acuarele , merg astazi sa vad ce gasesc in Real/Metro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

legat de acuarele- pana acum nu am avut nici o problema cu petele nici acasa, nici la gradi; inainte de a spala hainutele, pun vanish roz pe pete, si ... gata, nu ramane nici o urma (la fel si in cazul cariocelor, markerelor..)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

IAR ne sarbatorim pe aici...
La multi ani!

Noi ne-am salutat ieri cu dr nostru. Raceala virala (cum banuiam).
Scopul meu era sa ma asigur ca restul componenetelor sunt ok sa nu ma prinda prelungirile cu agravari, mai ales ca aici e vacanta la scoala si de azi pleaca si dr...Avea 39,5 in cabinet si mi-a facut azi-noapte de 3 ori pipi in pat ca am indesat-o ieri toata ziua cu limonada cu miere.

Ina- Ai facut o multime de lucruri minunate. Cautarile tare pe plan local ma duc cu gandul la ce-mi povestea o profa ca i-a zis un angajator: Domnisoara, tu ai o diploma de pilot de avion si vrei sa te angajezi sofer la mine.Ce facem? Ca eu am doar un prapadit de Trabant.
Asta intr-un spirit de gluma-amara.
Ne trezim specializati, visam si invatam lucruri extraordinare, dar piata muncii e departe de ce se descrie in scoli.
Eu te-as vedea pe tine la o agentie de turism sau organizator de evenimente...
Te-ai gandit la marketing online sau webdesign? O sa ma uit si eu dupa niste site-uri, care pot propune lucruri de genul asta.
Nici eu nu as vrea (pentru mine) in vanzari. Nu cred ca mi se potriveste. Daca stau si cuget, nu-mi place partea in care tragi de oameni sa-ti cumpere produsul, presiunea sa vinzi X cantitate intr-un anumit termen. Vorbind despre asigurari, eu vad totusi si o parte interesanta, cea de consultanta...Orice om e obligat sa isi faca o asigurare la casa sau la masina. Faptul ca l-as ajuta sa aleaga cea mai buna varianta pentru el, mi se pare interesant. Cu conditia sa nu alerg eu dupa clienti. Asa ca eu m-as angaja in asigurari (fara sa fie cariera visurilor mele), daca as fi intr-un birou si ar veni clientii la mine si eu doar i-as indruma...
Asta-i doar ce mi-a venit acum in cap, fara sa reflectez, dar promit sa ma mai gandesc.
Nu uita ca ai acum sansa sa-ti construiesti o noua identitate muncitoreasca cu noua scoala...Chiar daca acum ti se pare o chestie facuta ca nu aveai de ales.

mai apar ca s-a trezit Mamzeaua

Mergi la inceput

Andiaroro imi place cum gandesti !

Cu consultanta in asigurari se ocupa brokerii care colaboreaza cu mai multe societati de asigurare si cauta varianta optima pt client, e interesant doar ca tot trebuie sa umbli dupa clienti, in Romania prea putini isi fac asigurarile din proprie initiativa
Mai sunt si exceptii desigur, de ex am intrebat mai multe mamici daca au facut ceva asigurari/ planuri financiare pt copii si am fost placut surprinsa sa vad ca aveau

A propos de turism, acolo mi-ar placea mie sa fac consultanta, tot zicea Cristi al Olgai sa-mi deschid o agentie de intermediere
Bine, la drept vorbind, mie imi place sa intermediez orice , imi face deosebita placere sa vad rezultatul final si oamenii multumiti ca au gasit ce cautau !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andiaroro- multa sanatate va doresc
oare cand mai ai timp sa respiri, mamico draga?
nu stiu daca trece o saptamana sa nu apara "ceva" la orizont, de o tineti tot intr-o "distractie"

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata!

La multi ani ARIS

La multi ani impreuna Fam. Petrean

La multi ani tuturor sarbatoritilor de nume

o zi frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput