Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!

Ileana, este singurul restaurant din parc, deci probabil ca este cel de care spui tu. Pana acum 3 ani era o pizzerie.

Marysa Eu voi veni cu Sara, o sa o imbrac bine si o duc si putin in parc. Oricum eu vin cu fata care ma ajuta si are grija de ea, asa ca eu o pot trimite in parc si stau linistita cu voi

Singura problema este ca acolo va fi cam aglomerat la ora pranzului.. Si se si fumeaza.. Voi ce ziceti??

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Pai taticul merge si declara bebele, dar trebuie sa aiba o hartie din maternitate, hartie pe care este acordul mamei, nu poate declara ce nume vrea el.

Mamicile care au deja un copil ne pot da mai multe detalii, eu stiu ca i se da nume din maternitate, ca si scrie la patutul fiecarui numele.

MTHFR C677T Homozigot
+24

eu am nascut in 2010 si nu am facut nici o hartie unde sa apara acordul meu. Sotul a declarat copilul si atat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

IMPORTANT!
[http://www.consult-avocat.ro/dreptul-familiei/autoritati-si-proceduri-de-stare-civila/declararea-nasterii-copilului.html

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Concluzie:DECLARAREA SI INREGISTRAREA COPILULUL se face de ORICE PERSOANA..insa RIDICAREA CERTIFICATULUI DE NASTERE A COPILULUI se face DOAR de PARINTI

-aerlilian..cade mitul cu tatal inregistreaza bebelusul!asta se facea in trecut cand era obligatoriu ca in termen de 48 de ore parca, sa inregistrezi copilul..iar mama era inca in spital!acum ai termen de 14 zile!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Bulinutza, da, am restictie la gramaje:
- paine - max 150g / zi
- fructe - max 500g / zi
- cartofi - max 2 cartofi medii la o masa si doar o data pe saptamana
de asemenea nu am voie sa mananc in aceeasi zi cartofi si orez sau cartofi si paste (de care oricum am voie doar integrale, din grau dur), iar la fructe, cum strugurii, bananele, perele si prunele sunt relativ interzise, le mananc max o data pe saptamana si niciodata 2 fructe din cele descrise mai sus in aceeasi zi.
eu am facut un test de glicemie dupa ce am mancat struguri (la 2 ore) si a iesit 118, asta in conditiile in care glicemia mea dupa o masa normala de amiaza nu trece de 95 (tot dupa 2h)
asa ca mi-am demonstrat singura cata glucoza contin

Georgia, eu am intrat la 6 ore inca din luna a 3-a pt ca am avut iminenta de avort o perioada lunga si in plus eram suspecta de apendicita si am zis ca decat sa stau in concediu medical o perioada lunga de timp, mai bine trec la 6 ore si merg acasa si ma intind la orizontala, cum mi-a fost indicat. medicul a fost de acord cu asta.

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Unde ati fugit toate?Oricum...pentru ortodocsii care isi serbeaza astazi onomastica de Sf.Dimitrie-izvoratorul de mir.. urez toate cele bune!

Si am o intrebare..cum ii pregatiti pe cei mici(cele care aveti copii de varste mici) pentru venirea lui bb2, bb3 sau bb4...dupa caz!

eu tot ii explic Rebeccai ca mami are in burtica un bebe..pupa ea burtica..rade..dar de cate picioare...aruncari..sarituri, pe burta si pe langa burta mea, a trebuit sa feresc sarcina aceasta,eu si divinitatea stim!

25+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

My Lady, nu e cazul meu sa sar cu concluzii la partea cu pregatirea copilului de acasa pt venirea noului bebe, dar am cateva cazuri foarte apropiate si pot spune ce am observat: in toate cazurile gelozia e mare. cat e bebe in burtica e bine, toata lumea fericita, apoi cand vine mami acasa cu bb mic, cel mare spune de cele mai multe ori: "Mami, sa-l duci inapoi!".
cei care erau pana in acel moment in centrul atentiei, pica pe locul 2 si nu le convine deloc. e destul de dureros pt ei sa vada ca te ocupi mai mult de bb mic si lor nu le mai acorzi atata atenti ca si inainte. nepotelul nostru de 3 ani imi da pupici pe burtica si acum, la fel cum facea cu mamica lui acum 8 luni inainte sa se nasca fratiorul lui. dar noua ne spune tot timpul cand mergem la ei si il luam pe cel mic in brate, sa nu mai facem asta ca noi suntem acolo sa ne jucam cu el! cand va veni si al nostru, si sotul meu va avea mai putin timp pt el, va fi din nou o problema!

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si la mine ca la adriana. S-a dus marius cu o ceva de la maternitate, eu nu am semnat nimic.

Alina, pe mine nu ma deranjeaza fumul. Vin fara mara ca aia e ora ei de somn si oricum n-are ea rabdare sa stea intr-un loc

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

La multi ani sarbatoriltilor de azi!! Eu il am pe socrul meu Dumitru, asa ca la pranz mancam la ei. Azi am scapat de gatit!!

Lady, si Sara pupa mereu burtica, vorbeste cu fratiorul ei, ma mangaie, dar presimt ca vor fi momente de gelozie, atunci cand va vedea ca mami nu mai e permanent doarla dispozitia ei.. O sa ma pregatesc din timp cu un cadou pt ea, pe care i-l "va da" bebe la intoarcerea din spital. Ceva ce isi doreste ea mult de tot. La fel si invers, Sara ii va darui ceva fratiorului ei. Stiu de la mamicile de bb2 ca etapa asta conteaza foarte mult, ii apropie pe fratiori. ADik bebe nu vine doar cu plansete, scutece murdare etc etc, , vine si cu parti bune: cadouri.

Merg sa ma pregatesc putin pt pranz. Succes azi la dr celor care merg!!!

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

lady, rebeca pupa burtica si o mangaie. Are si un bebe de jucarie pe care il mangaie, il pupa, il pune la nani. E adevarat ca pentru ea e o joaca, nu cred ca intelege ea mare lucru avand in vedere ca are doar un an si 3 luni, dar ...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
24+ cu

Mergi la inceput