Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna seara!
Ana La multi ani!! Multa fericire alaturi de frumoasa ta familie!
Cu intarziere opinez: si eu ma tem de reactia lui Alexis in momentul intalnirii cu bebe. Ma tem mai mult totusi pe termen lung la reactia lui. Sotul zice ca va suferi cand ma va vedea in brate cu bb. Nasica lui are o fetita de 3 luni si imi e efectiv jena sa o alint de fata cu el. Ca nu cumva sa fie gelos. Sunt o mamica ff posesiva.
Mai era ceva ce vroiam sa scriu, dinainte sa intru ma gandeam, dar am uitat.
Noapte buna!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna fetelor haideti la un ceai .capuccino, cafea sau alte bunatati sa avem un weekend frumos si linistit , mai ales ca vad ca si vremea tine cu noi .
Cati -drum bun si sa ai grija de tine si bebelus, cat despre bagaj stii cum se spune ... la drum lung ,bagaj putin ,ai grija sa nu ridici bagajele .. poate ar fi bine sa ceri ajutorul unui prieten sau daca nu ai apeleaza la un taximetrist sigur cand o sa vada o mamica asa tanara si frumoasa si cu burtica o sa te ajute ... eventual ii dai ceva peste tarif numai sa iti care bagalul... oricum te duci la ai tai acasa asa ca o sa fie minunat. Te asteptam cu vesti bune .
Happymummy-bine ca sunteti sanatosi amandoi si tu si bebe ...cat despre piciors remedii naturiste incearca sa pui comprese cu frunza de varza proaspata. Face minuni,incercata pe mine si tot familionul meu , ideal ar fi sa o presezi su o sticla sau sa o bati cu ciocanul de snitele sa isi mai piarda din rigiditate o tii un pic in congelator si o aplici pe locul dureros si pui o soseta ceva sa se fixeze acolo, ar mai fi Lioton gel , dar nu am citit prospectul .
dari_nanauMie imi convine saptamana viitoare tu sa te faci bine ,poate mai apar si alte fete ...in afara de ziua de miercuri,vine mama in vizita la mine si ma duc la aeroprt sa o iau.
Apropos ... cine se vaita ca nu este alintata?eu am scapat de stresul asata offf sotul meu a tb sa plece ptr 2 luni in SUA asa ca pana in decembrie ...asta este ...
Matza esti bestiala cu zilele astea ale tale... dar de ce sa te necajesti? mai ales acum ca ai comoara in burtica ... nimeni nu are voie sa ne strice linistea sufleteasca- de consolare
Am vazut pozele .. My Ladyaveti o dulceata de fetitza cred ca intalnirea cu bebe2 o sa fie excelenta , de pe acum pupa burtica .. uau ce frumos ...
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii saptamana asta si ptr vestile bune cu care ne bucura sufletele
Am uitat sa schimb semnatura avem deja 28 de saptamani ... mama ce putin mai este pana la marea intalnire ...
Pup toate burticile si sa avem vesti bune de la toate

27 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

BUna ziua si de la noiNoi am fost zilele astea la control ce e drept fara eco mi sa zis ca totul se prezinta perfect,am analizele impecabile iar pe mai departe la noi treaba sta cam asa:nu mai facem nici o eco,nici un set de analize,mai avem doar2controale(32si36de sapta)astea fiind controale pe masasi apoi ne vedem live in ianuarie speram sa nu se grabeasca prea mult piscotica.In rest asa cum era de asteptat degeaba am citit tot ca inecata nu am retinut nimic din ce as fi vrut sa scriu pt fiecare.Cineva intreba de adresa pe FACEBOOK ma gasiti cu id ANTON GIANINA,VA POOP FETELOR SI VA DORESC UN WEEKEND LINISTIT SI PLIN DE VESELIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

iMI CER SCUZE pt ca postez un mesaj fara noima dar vreau sa testez ceva poop si iertare daca derutez pe careva

de FETITA +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

@Toni: Felicitari din tot sufletul! Sunteti cu adevarat binecuvantati!
Nici nu pot sa-mi imaginez cata bucurie simtiti ca si familie. Iti doresc din suflet multa sanatate si o sa astept cu sufletul la gura povestea "primei intalniri" :) pentru gingasia sentimentelor copilasiilor tai

22 Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

@Alice: faina treaba :) am subscris si eu la grup pe facebook, unde fie ziua cat de rea, cu putin facebook mai imi trece dorul de casa :)
@Toni: mie mi-a scris o fosta colega de liceu o chestie ff faina cand a aflat ca sunt insacinata; copilul isi alege parintii si familia in care vrea sa traiasca, iar Dumnezeu il "naste" in familia aleasa. Copilasii tai mai mari v-au gasit si v-au ales; cu siguranta asa trebuia sa fie de la inceput, dar s-au ratacit pe drum :) ;) Nu-mi amintesc exact cine are semnatura: "Coincidenta e felul lui Dumnezeu de a ramane anonim", dar cred ca se potriveste..
@Ana: La multi ani, cu intarzierea provocata de vreme naspa si net cu portia. Primeste un si o .
Tuturor o duminica frumoasa si o saptamana usoara

22 Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput