Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, am luat un dicarbocalm, ca aveam in casa. Parca sunt mai bine..vedem mai incolo..

Bulinutza Si eu mai vreau intalnire, chiar si dupa-amiaza. De data asta hotarati voi ziua si locul (cele care inca lucrati) si eu ma conformez

Annisia Frumos nume! Nici la mine nu este intors inca bebe, dar dr mi-a zis ca nai are timp..

Alina 28+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

buna seara burtici, ati avut ceva activitate pe aici, va citesc de ceva ore si ca de obicei am uitat tot ce aveam de raspuns...
Ana LA MULTI ANI,multa sanatate si fericire impreuna cu frumoasa ta familie
Bulinutza, si noi suntem mai mici cu aproape o saptamana din cauza ovulatiei tarzii, doctorita mea a spus ca vom recupera pana la 40 sapt, multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine si sanatosi ca...ne facem noi mari
Lady sa-ti traiasca lipistocul de fetita frumoasa, se vede ca deja isi iubeste surioara din burtica
Cati, deja ma parasesti? ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la ai tai acasa,vei fi mult mai bine acolo si ai sa vezi ca si burticuta va creste mai bine acolo intr-un mediu "no stres".te mai intorci inainte de nastere sau...ne vedem la anu in parc cu carucioarele????

+28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

pai sunteti foarte bineeeeeeeeeee la 430 .. lasa lumea sa vb.Iosup e beton si vedea imediat daca e mai mic bebe, asa ca .. stai linistita.
Stiu ca esti la Tutu si stiu ca si el e atent la faze d-astea

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

seara buna fetelor...tot la servici

multumesc foarte mult pentru raspunsuri...avea 427 grame la 21 spatamani fix.

suzieq la dr iosup am facut, el a zis ca e mai mic dar poate fi o ovulatie tarzie...

danezza tot la tutu sunt si eu...el a zis ca e ok dar ma tot bat la cap diversi...si peste oboseala/depresia mea...

georgia

annesi La Multi ANi! sa iti traiasca sotul sa fie snatos!

kraluca

super poze am vazut de la intalnire...sunt geloasa

sa organizam si ceva pe la 5-6 intr-o dupa-amiaza

ANa La multi ani! sa fii sanatoasa si mai ales iubita si fericita!

va pup
weekend placut!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 21+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multumesc Ileana, Raluca, Mady, Iaura, Alina, bulinuta, Silvia! Cate o floare pt fiecare!
Raluca, intr-adevar ar fi interesant sa apara trei liniute, numai ca abia prin sapt a 12-a se poate identifica sarcina gemelara la ecograf. Si da, poza este cam in ceata…, facuta de sot, dar m-am bucurat ca a fost inspirat s-o faca, eu eram pe nicaieri in perioada aia!
Alina, puiutii mei se prezinta cam asa: Sara seamana fizic cu tati, dar ca temperament cu mine, iar Darius seamana cu neamul meu la ten, ochi, forma fetei etc, dar e energic, zvapaiat si descurcaret ca tati! Oricum e tare interesant sa-i privesti zilnic si sa te regasesti in actiunile lor!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

la multi ani ANA multa multa fericire si realizari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

In sfarsit am reusit sa pun ceva poze cu noi:https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Silviana#5668613022195467154

+28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

annesi, multumesc pt raspunsul cu arsurile!
azi am aflat ca nici cartofii nu sunt buni, ceea ce ar explica arsurile din ultimele 2 seri, cand am bagat salata boeuf...dar chiar nu aveam nici o banuiala de cartofi

ati gast pe undeva vreo lista cu ce mancaruri sunt de evitat pentru arsuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anaaaa la multi ani! sa fiti sanatosi si voiosi

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

nu mi'a ramas nimic din ce am citit in cap. recunosc sunt cu un ochi la dansez pt tine.

care mai are facebook, sa imi ziceti cum va gasesc ca am facut un grup inchis. bulgarasi se numeste. asta daca vreti si vi se pare o idee buna

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,
Nu am mai intrat de mult. Va salut si pup toate burticile . Eu l-am avut pe David acasa si nu am avut niciun moment liber. De la serviciu ajung doar intre 10-12 noaptea acasa, am foarte mult de lucru. Legat de concediu prenatal, eu cred ca voi intra dupa 15 ianuarie, daca totul este in regula.

La multi ani Ana !!!!!!!!!

Vineri am fost la dr si mi-a dat sa fac analize. Ceva nou: intoleranta la glucoza. Nu stiu de ce mi-a dat aceasta analiza, la David nu am facut-o. Stiti cumva cat costa analiza si de ce trebuie sa o fac ? Parca Anangel, tu ai facut acest test ?

Eu daca dorm pe spate nu pot respira bine.

Vad ca v-ati intalnit. M-as fi bucurat sa pot participa si eu, dar cu serviciul meu, oricum as fi stat numai cu telefonul la ureche… dar am vazut pozele cu mamici foarte frumoase…Nici eu nu mai ratez urmatoarea intalnire.

Olishka – legat de Vigantol, acesta are un termen de valabilitate scurt , o data desfacut. Il tii doar 30 de zile, apoi il arunci. Sila David am patit-o, dar am inlocuit cu vitamina D3, este acelasi lucru.
My Lady – ce burtica mare ai si ce printesa draguta.
Cati – drum bun sis a revii cu vesti.
Alina – azi mi-am luat si eu icre de stiuca ,tot am auzit la tine. Sunt foarte bune… Eu nu mananc icre de obicei, dar in sarcina aceasta am exagerat.Nu stiu dc ti-am mai zis, dar ai o sora foarte draguta, am vazut pozele de la cununie.

in 23+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput