Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri..o sa cumpar calciul pana la urma...
- ce frumos ca v-ati intalnit..sunteti toate niste mamici frumoase, am vazut si eu pozele
- mai stau putin si ma bag la somnic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

buna fetelor,

stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai tin minte remediile - ce faceti contra arsurilor? ma omoara de cateva zile, nu stiu ce sa mai fac..

ps - imi pare rau ca n-am ajuns la intalnire, poate data viitoare..
ps 2 - bravo Toniro, ai toata admiratia mea! si noi ne-am chinuit destul de mult sa obtinem sarcina asta, ma pregateam sa ma interesez de procedurile de adoptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara butici frumoase !!! Felicitari ptr frumoasa intalnire si sper ca la urmatoare intalnire sa poata veni cat mai multe fete din Buc.Sunteti frumoase,vesele,ma bucur ptr voi
Ce ziceti fetelor din Timisoara punem si noi de o intalnire ? eu pot oricand poate apare si Sophya din Saptamana de miere si poate mai intra si alte fete care nu au mai scris de mult ...
Felicitari Toni - gestul vostru m-a miscat pana la lacrimi .. ma inclin cu admiratie- sa fiti sanatosi ,fericiti si sa va bucurati de o asa familie frumoasa.
Oli -toata admiratia ptr fratele tau -la asemenea gesturi ramai fara cuvinte -toate cele bune ptr el si frumoasa lui familie.
Mady- 19- incearca cu migdale crude ... poate te ajuta eu...
Aerlilian la fel am patit si eu cand am cumparat cateva costumase nu ma mai saturam sa le privesc... stiu cum este o sa ne fie tare dor de perioada asta...azi am cumparata detergent ptr bebelus...
Bulinuta-las-o mai usor cu munca ca nu o sa iti faca nimeni statuie ... si nu te mai stresa cu gramajul copilului ...cel mai bine este sa intrebi dr tau cat ar tb sa aiba ...asa la datu cu parerea suntem campioni cu totii sigur bebelusul tau este bine sanatos .
Off mai vroiam sa spun ceva dar am uitat .. poate intru mai tarziu daca imi amintesc ....pupici la toate burticile

27 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ileana se da cat doua dar pe ea o masura un domn cu privirea

nu stiu pt fete cum a fost dar eu m-am simtit tare bine. imi trebuia o iesire asa relaxanta. pacat ca a trecut repede, prea repede. toate mamicile sunt muuuult mai serioase pe forum si pe viu sunt tare haioase si de viata

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

vroiam sa mai zic lucruri si am uitaaaat

ah, si sora alinei e misto si de treaba

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Fetelor ce fain ca v-ati intalnit Vreeeeau si euuuu!!! Sunteti super

Multumesc pentru aprecierile la adresa fratiorului meu. Fratele meu este preot si are 2 copilasi ai lui si inca 6 infiati. Sunt tare, tare scumpi. Din pacate sunt departe tare de noi si ne vedem cam rar. Ultima oara cand am fost la ei am si botezat-o pe nepotica mea

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata burtici frumoase!

azi e randul meu sa va invit la o cana cu lapte si cereale sanatoase de dimineata
ne-am trezit devreme ca avem multa treaba, mi-am luat si liber de la servici dar a trebuit sa-i pregatesc pachetelul cu fructe si sandwich sotului
vreau sa incep de azi sa gatesc si sa pregatesc petrecerile de maine si poimaine pt sotul meu, ca sunt multe de facut. sper sa nu ma obosesc prea tare. plus ca la ora 5 mergem la eco sa-l vedem pe bebica
am pregatit si o surpriza pt sotul meu, in weekendul asta vom face o sedinta foto cu burtica . imi doresc de mult asa ceva si acum e timpul potrivit, e si burtica mare si vreme frumoasa si culori minunate de toamna si evenimentul potrivit! sper sa ii placa cadoul meu, pana la urma sedinta va fi cu amandoi iar la sfarsit vom avea o frumusete de album la care sa ne uitam cu drag cand va fi si bebe langa noi
Va doresc o zi minunata! eu ma apuc acum de treaba dar mai arunc un ochi si la discutiile voastre!

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata si de la noi; cred ca il detasez pe al meu in alta camera , caci a inceput sa sforaie , si daca ma trezesc (asa cum am facut azi noapte)neam de mai adorm ... motai asa ca o pisica iar dimineata sunt adormita de numa

hai aerlilian ca te scot io ..ati fost 5 gravidute , si cu micuta domnisoara 6.. fotograful
tare dragute toate si burticoase de numa
atat mi-ati pomenit de deserturile alea fabuloase caci cred ca intr-un we calc si io pe la restaurant pt ceva dulceag..ceva recomandari?
olga, daca lumea asta ar avea mai multi preoti asa , alta ne-ar fi soarta ca omenire

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Ursulet, pt arsuri incearca asa:
- Dicarbocalm (nu e contraindicat in sarcina dar e foarte light), daca nu functioneaza, atunci Rennie.
- sa mananci putin si des, sa nu-ti incarci stomacul
- evita prajelile si mancarurile grase
- nu manca impreuna lactate cu fructe (nici chiar iaurt)
- nu manca fructe imediat dupa masa, doar dupa vreo 2 ore
- dupa masa nu te pune imediat la orizontala.
cam atat imi vine in minte. am devenit experta la cat am suferit si eu din cauza asta, dar sa stii ca depinde mult de alimentatie. nu am mai scris in listuta ca trebuie evitate si alimentele picante, dar ma gandesc ca asta o stiti by default

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bulinuta27, zanica , las-o mai moale cu munca si stresul ; din pacate unul din motivele pt care bb nu creste corespunzator este lipsa odihnei si prezenta stresului... lasa-l colo de servici , ca o sa tot muncim; nici a mea piscotica nu e mare , ma voi uita pe eco cand ajung acasa si iti exact cat avea la 21 sapt

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput