Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Georgia are dreptate, bebe creste si se dezvolta cel mai bine in timpul somnului si atunci cand ne odihnim.

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice , de ce ma dai de gol?Nu m-a mai fixat un barbat cu privirea de nu mai tin minte...Stii ca m-a surprins placut,nu?Daca ma ridicam de la masa si scoteam burta la inaintare, fugea mancand pamantul...
Georgia , stiam eu ca ma pot baza pe tine!Eram 6 cu printesuca mofturoasa si pretioasa care n-a vrut neam sa-mi dea si mie un pupic...
Annesi , faina treaba cu sedinta foto...Ma bate si pe mine un astfel de gand, dar mai stau putin, ca am vazut eu cat de spectaculos arata burticile de 28 saptamani....Deci...peste doua saptamani!Oricum, petrecere frumoasa si spor la treaba!
Fete dragi, voi va amintiti sa fi zis Sophia ca lipseste asa mult?Astazi e o saptamana de cand "tace".Ce face maritisul asta din noi...
Lady , tu esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragele mele, e ok sa-mi spuneti Matza, oricum, nimeni nu ma striga Ioana, nici acasa si nici macar sotul sau parintii. Nu stiu de ce s-au mai obosit sa ma boteze. Asa ca nu cred ca v-as raspunde dar la Matza percutez ca e porecla mea de 8 ani daca nu chiar mai mult.

In fine, eu institui azi ziua de cutra.
Sunt multe zile la care putem apela.
Prima si cea mai importanta e ziua de zana. In ziua de zana regula e urmatoarea : toata lumea trebuie sa-ti spuna ce frumoasa si deosebita esti, sa te minca ca bluza e foarte frumoaa desi seamana cu draperia de la un hotel, sa-ti aduca prajituri si sa-ti faca prin par. Ziua de zana se instituie in caz de aparitie de depresie si toata lumea, dar absolut toata lumea trebuie sa se poarte cu tine exemplar in ziua aia cum o sa o faci si tu pentru ei cand va fi ziua lor de zana.

Ziua de cutra. Ziua de cutra e o zi de varsare a nadufului. De regula ziua de cutra se instituia in gasca inainte sa-ti vina CM. E ziua in care iti versi naduful adunat intr-o zingura luna si nimeni nu are voie sa te contrazica, din contra, toti de langa tine trebuie sa se descarce si sa-si spuna pasurile. te-a suparat cel de la IT si nu i-ai urlat in fata? E momentul sa-ti spui cu voce tare ce gandesti despre el. Simti ca nu te mai iubeste sotul pentru ca a adormit cu spatele la tine? E momentul sa te plangi celor mai bune prietene ce oropsita esti si tot asa. Pana te descarci. Regula, la ziua de cutra nu are voie nimeni sa-ti spuna ca gresesti, sunt permise exagerarile.

Ziua de dragoste. Ziua de dragoste acum e cam expirata la noi in gasca ca ne-am casatorit si mai rar se intampla asta. In ziua de dragoste aveai voie sa vorbesti si sa innebunesti pe toata lumea cu noua ta pasiune. Acum ziua de dragoste e ziua in care partenerul a facut ceva minunat si te lauzi peste tot ce sot grozav ai si cum te-ai reindragostit. Rar, ce v-am spus eu.

In fine, poate o sa radeti dar la noi intre prieteni, respectiv prietene avem zilele astea din liceu cred. Mai aveam o zi dar nu mi-o amintesc in momentul asta. In ultimii doi ani nu am mai folosit nici o zi, prinse de casa, sot sau copii. Astazi insa mi-am adus aminte de ele si am zis sa vi le impartasesc

Deci, zi de cutra la mine in ograda.
Am dormit prost, sotul e aerian, trebuie sa-l trimit eu sa verifice butelia si se bosumfla cand o face, nu a spalat vasele si nu a mai fost foarte afectuos. Nu ma mai mangaie ca pana acum, se asteapta si el sa fie mangaiat. Adica eu sunt gravida aici. Il mai mangai si eu dar eu sunt aia care are mai multa nevoie. Eu fac pipi de 100 de ori cate 3-maxim 4 picaturi. Eu nu dorm bine noaptea. Eu am gaze si arsuri. Eu nu ma mai pot apleca. Eu am crize de plans. Eu intepenesc la birou si eu gatesc si dau cu aspiratorul. Ca face si el mai mult mangaiat nu ar trebui sa fie o tragedie

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata burtici!
Ma chinui de o ora sa recuperez ce ati scris in cele 4-5 zile cit am fost plecata la munte.
Matza esti bestiala ! Si un ca sa-ti mai treaca supararea!Privitor la soti, sa stii ca si eu am senzatia uneori ca am 2 copii acasa nu doar unul, momentan . Barbatii sunt ca niste copii, care trebuie alintati si bagati in seama mereu, dar de altfel se dau mari macho.
Va invidiez pentru intilneala voastra, v-am admirat burticile in poze.
Toni, nu pot sa-ti spun decit ca am o mare admiratie pentru cei care fac lucrul acesta.Si pentru fratele tau oli.
Noi ne-am intors ieri dupa- amiaza de la munte, am fost pina la urma la Bran cu pitica, am profitat de vacanta ei, si am petrecut 4 zile numai noi 2 , ca nu prea o sa mai apucam dupa venirea lui bebe.Ieri in drum spre casa, a trebuit sa ma opresc in Bucuresti, la Universitar pentru un control, caci in ultima seara la munte am cazut pe niste scari. M-am speriat foarte tare si nu ma gindeam in timp ce cadeam decit sa-mi fersc burta, ceea ce am si reusit . Nu m-am lovit deloc la burta, bebe e foarte ok, fapt confirmat si de dr ieri la spital, in schimb am genunchii si coatele julite, un genunchi umflat si o entorsa la piciorul drept.Deoarece nu pot lua nici antiinflamatorii , nici n-au putut sa-mi faca radiografie, trebuie sa stau cu piciorul in sus cu gheata si sa astept sa se desumfle.
Va las deocamdata, fug sa mai stau in pat, ca stau in fund de ceva vreme!
Pupici!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 24+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza fetelor ....parca as merge sa mananc un tort de joffre cu inghetata
.....http://www.bucataras.ro/nyana/ pentru Alice dar trebuie sa caut reteta ce cheese cake

1 pachet biscuiti
1 pachet unt
1 linguritza scortisoara
10 linguiri zahar
300g frisca lichida
600 g branza dulce
esenta vanilie
1 borcanel dulceata de fructe de padure sau ce doreste fiecare

Se sfarma biscuiti si se amesteca ci pachetul de unt topit si cu 4 linguri de zahar si o lingurita de scortisoara se amesteca bine si se intinde compozitia de un cm intr-o yena si se da o jumatate de ora la congelator
300 gr frisca lichida se bate bine si apoi se amesteca cu branza si cele 6 linguri de zahat apoi se pune si esenta de vanilie
Se scoate yena de la congelator se aseaza peste biscuiti compozitia de branza si se da la frigider o ora .
Se scoate yena de la frigider se portioneaza apoi se incalzeste dulceata sa devina lichida si se toarna cu lingura peste branza dar sa curga si pe langa
pofta buna
tips poti carameliza un pic biscuiti cu zaharul apoi sa pui untul topit

Mergi la inceput

Happymumy, bine ca e burtica in regula. In rest nu pot decat sa-mi inchipui cat e rau te doare.
Sa iti treaca durerile cat mai repede !

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana.sunt ok.Pun niste poze pe contul comun cu noi..sper sa reusesc!

Nimic de raportat inafara de:

-singurul nume valabil:Mikaela.restul sunt in lucru

-ieri am muncit ca roaba..si azi m-am trezit cu spatele intepenit.A varuit sotul in bucatarie si pana am asezat la loc, pana am gatit...a durat.Stiu...veti spune ca ieri fu sarbatoare!Dar la ortodocsi!.Eu odata cu botezul Rebeccai m-am convertit la catolicism insa mai tin sarbatorile de la ortodocsi...ca na'...nu pot sa ma fac ca nu exista!
Plus ca am spalat jucarii de plus ale lui bebe..care zornaie, piuie, canta..etc
Calcat haine serviciu sot...
Si plimbat pitica prin cartier..sa ia aer ca statuse 2 zile in casa!
Si imbaiat pitica plus eu!

Azi stau..spal vase si atat...a si mai spal plusuri ale Rebeccai..ca-s cam prafuite

SA VA FIE DE BINE INTALNIREA, sunteti niste sexy

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Matza, esti haioasa tare cu zilele tale! M-am distrat!
Aerlilian, asa care va sa zica, tu te plangi ca esti grasa si cand colo atragi privirile domnilor! Nu ti-am spus noi ca nu esti grasa? Nu stiu de ce tot sustii asta... La mine nu s-a uitat nimeni niciodata, nici cand eram adolescenta, asa ca...Sotul mi l-am cunoscut pe net, de nu era netul, eram singura si acum. Asa ca sa nu te mai aud ca esti grasa!
Annesi, la multi ani sotului tau, sa fie sanatos, sa aveti parte de fericire maxima impreuna si sa va bucurati de minunea care va veni curand in viata voastra.
Noi ne pregatim cu muuuulte dulciuri pentru weekendul asta. E Halloween-ul si aici vin copiii la usa sa le dai dulciuri. Daca nu le dai, atunci iti joaca o festa (gen pasta de dinti pe clanta) iar daca nu le deschizi iti arunca fasii intregi de hartie igienica in gradina. Cum pe strada noastra sunt peste 50 de copii, va dati seama ce provizii trebuie sa facem. Dar sunt tare draguti, mi-e tare drag de ei, sa-i vad, rosii toti la fata de frig si cu ochisorii stralucind de bucurie cand le pui dulciurile in pungute.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 28+ cu Ioana
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lexi...si eu iubesc Haloween-ul, chiar daca nu e sarbatoarea noastra!

Anessi..LMA pentru d-l sot..sa ajungeti la adanci batraneti frumoase impreuna!

Matza "Ioana"...tu ai ramas in locul lui "Guru" in Romania...eu in locul tau as scrie o carte, bat pariu ca ar fi BESTSELER!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Lady,tu cum te-ai convertit la catolicism? care e procesul prin care trebuie sa treci?
Poate suna urat dar mereu m-am simtit mai apropiata dereligia catolica. Pana si rugaciunile pe care le citesc sunt catolice, cu mici exceptii.
Un catolic se poate casatori cu un ortodox?

+25

Mergi la inceput